İlişkinizde seviyor musunuz, seviliyor musunuz?

tek taraflı sevgi olsa aynı evde yaşayabilirmi insanlar ha yaşamak zorunda olanları ayrı tutuyorum. evet ben eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor sevgisiz olmazz lmaz:

iki taraftada sevgi olmadıktan sonra birlikte olmak çok zor. tek taraflı ilişkiyi hiç onaylamıyorum. yürümezkii..

sadece seviyor muşum sevildiğimi sanıyor muşum ayrılınca anladım:umursamaz:
Allah karşıma hem sevebileceğim hem de beni gerçekten sevebilecek birini en kısa zamanda çıkarsın inşallah,tüm yalnızlar için bu duam:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hem seven hem sevilenleri de hiç ama hiç ayırmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aşırı derecede seviliyorum , boğulucam neredeyse :) Bende seviyorum tabi ama asla onun kadar değil.

Ben çok seviyorum sevgilim ise benden kat kat daha çok seviyor Bazen kızdığım bile oluyor
Allah'ım bitirmesin bu rüyayı. Ömür boyu sürsün inşallah! :)

hem seviyorum hemde seviliyorum.......ŞenizALLAH herkeze karşılıklı sevmeyi ve sevilmeyi nasip etsin...:asigim:

bende seviyorum ama hissedemiyorum sevildiğimi. istemiyosan ayrılalım diyorum ama bırakmamm seni nerden çıkarıyosun dio. siz nasıl anlıyosunuz sevildiğinizi??

bende seviyorum ama hissedemiyorum sevildiğimi. istemiyosan ayrılalım diyorum ama bırakmamm seni nerden çıkarıyosun dio. siz nasıl anlıyosunuz sevildiğinizi??

sen aramasanda arıyorsa
durduk yere güzel msj atıyorsa
görmek için can atıyorsa
işi de olsa zaman ayırıyorsa sana
sesini duymak istiyorsa -kısa da olsa-
ses tonu canlı ve istekliysee

seviyorduurr

bende sevilemiyorum 2 yıl oldu

sevdigin kisi tarafindan sevilmek kadar guzel bsy var mi?
Allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…