İlişkinize nasıl başladınız?

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
66
İstanbul
İlişkinize nasıl başladınız?
Sizi etkilemek için neler yaptı ya da sizi bir ilişkiye ikna etmek için çok dil döktü mü?
Yoksa ilk açılan siz mi oldunuz?
Kısacası size nasıl açıldı, siz nasıl kabul ettiniz?

Kalabalık bir arkadaş ortamında tanıştık yine arkadaşlar vasıtasıylaa :) o gün oynanan iddialı okeyler vs yemeğine tatlısına buluşma sebeplerimiz oldu ve gittikçe birbirimize yaklaştık.. 3 ay kadar deneyip uğraştırdıktan peşimden koşturduktan sonra evet dedim sevgilim dedim :) hala beraberiz bakalım hayırlısı

Biz de okulun bahar şenliğinde bir akşam tanıştık tanıştıktan sonra 1 ay kadar hiç görüşmedik sonra okulun forumunda mesajlaştık msn filan ondan sonra ilk buluşmamızda okulun bahçesinde piknik yapmıştık ben browni yapmıştım o da sandöviç filan hazırlamıştı. Ondan sonraki buluşmamızda da gezdik sinemaya gittik öyle başladı 3. yılımızı doldurucaz 20 gün sonra.

İş Yerinde..
Şaka Maka Güme Geldim..

10.08.2008 Başladık..

17.10.2009 Nişan..

16.10.2010 Evlendik..

görümcemin evinde
görümceciğim çöpümüzü çattı, biz öyle flört falan etmedik
direkt evlilik görüşmesi yaptık, buna görücü usulu denir mi bilmem
vee 2 senedir aşk dolu, sadakat dolu, sevgi dolu birlikteliğimizi yaşıyoruz
2 ay 2 hafta 6 gün sonra evlenicez inşaAllah
aşşkkıımm benim o benim herşeyiiimmm

tanıştık 1 ay arkadaş olarak konuştuk ondan hoşlanıyordum ama açılmayı yada çıkmayı hiç bi zaman düşünmedim oda bende hoşlanıyormuş haberim yok tabi hiç beklemediğim bi anda gece aradı çok dıl döktü o gece tabi sonra kabul ettim tabi sonra tabi ilişki sürecinde(ilk aylar) hep dil döktü ben sustuum o konuştu böyle böyle sonra sonra görüşemelr hediyeler hakkını yiyemem bazen zor süreççten geçtik ayrılma noktasına bile geldik 1-2 defa ayrılıkta yaşadık ama benden vazgeçmedi ve bana geri döndü bana çok değer verdi ve inanıyorum ki seviyo beni 3 yıl oldu rabbime binlerce kez şükürler olsun her şey yolunda inşallah bozulmaz allah nasip ederse evlenicez

Ahh ahh

Sevgilimle daha çıkmadan önce bir çocukla konuşuyordum. Mahalledendi. Sonra bir gün o çocuk beni görmüştü sokakta ve saklamıştı yüzünü. Okula gittim nasıl sinirliyim nasıl sinirliyim. Sevgilimle sınıftan bir arkadaşım aynı servisteydi.Ve okulun ilk günlerinde görmüş beni beğenmiş hatta bir kaç kere gelmişti tanışmak için ama ben başka birini seviyorum diye reddetmiştim. Bir gün o çocuğun inadına sevgilmle tanıştım. Şimdi o çocuğa dualar ediyorum iyi ki yüzünü saklamış benden iyi ki tanışmışım hayatımla

Daha niceeee yıllara diyelim o zaman :)
İş Yerinde..
Şaka Maka Güme Geldim..

10.08.2008 Başladık..

17.10.2009 Nişan..

16.10.2010 Evlendik..
Allah mutluluğunuzu daim etsin

Şanslılardansınız siz o zaman, görücü usulüyle doğan aşk. Allah bozmasın

İyi ki saklamış :)

Buraya yazan tüm aşıkların mutluluğu daim olsun inşallah!

askimla arkadas vasitasiyla tanistik.....

tanistigimiz günden sonra kanka gibi olduk hergün ama hergün 2-3 saat minimum konusuyorduk....ama bana göre arkadascaydi askim bana yzaiyormus ama hic anlamadim bu böyle bir yil 20 gün gitti sonra askim bana öfkelenip bir patladi kavga ettik benim onu görmememden yakindi ya git ya gel ölüyorum bir yildir falan dedi canim benim ya

bende ozamanlar gercekten ayip olmasin diyye sevgili olmustum ilk 6 ay hani seviyordum ama asik degildimmm zamanla dahacok tanidikca daha cok sevmeye asik olmaya basladim ama iyikide askim bagirmis öfkelenmis suan tanismamizla birlikte 5. yilimizi dolduruyoruz seneyede evlilik ve ilk askim

Çok şekeeer:):):)

Bizde okulda tanıştık ben 3 senedir aynı okuldayım o yeni gelmişti bu sene sınıfımın önünde gezip duruyormuş ben hiç farketmedim sınıfındaki benim tanıdığım bi kaç kızı gönderdi çok seviyor seni deneyin bi diye ama ben 1 ay fln istememiştim derste müdür çağırır gibi çağırırdı beni ben seni seviyorum demeye çalışırdı eğer güzel bişey demezsen bırakmam seni derdi dershane çıkışlarıma gelirdi yağmurlu bir günde gelmişti evime bırakmıştı beni o gün aşık olmuştum ona :)

facebookta okey oynarken tanıştık şans aynı şehırde yaşıyor olmamız ve aynı memleketlı olmazmıdı :) 1 yıl çıktıktan sonra evlendık :))))

calistigim sirketin patronun yigeniydi kendisi :)) bi kac kez gormuslugum olmustu onceden is ile ilgili.. aklimin ucundanda hhic gecmemisti dusunmemistim bile bu cocuk ve ben falan diye :) sonra bi gun geldi sirkete kahve icmeler konusmalar sohbet ettmeler alakasiz alakasiz konular acarak konusmalari uzatmalar. derken teelefon gorusmeleri msnler sonra bulusmalar tanismalar :)) 2 ay arkadas olarak tanimak istedik birbirimzii sonra ciddi bi iliskiye adim atmalar derkennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aradin 3 yil gecti nisanliyiz seneye dugunumuz varrrrr :))) onu cok seviyorummmm O beNiM DunYAM !!!

İnternette tanıştık 2007 2 ocak tarihinde 3 gün arkadaş gibi konuştuk sonra aşık olduk 3 ay sonra buluştuk evlenme teklif etti buluştuğumuzda kabul ettim geçen yıl 25 haziranda nikahımız kıyıldı (bugün evlilik yıldönümümüz) 11 eylüldede düğün yaptık.
Şimdide Allah nasip ederse 16 ağustosta oğlumuz geliyor.

İnternette bir oyunda tanıştık.Görüntüsüz konuşuyorduk o oyunda.Ses tonlarımızdan ben onu yaşlı biri sanmıştım,o da beni küçük bir kız sanmışOyundaki konuştuğumuz program sürekli çöküyordu,msn adreslerimizi verelim de ordan görüşelim dedik.Birbirimizi ekledik ve msndeki resimleri gördüğümüzde ses tahminlerimizin yanlış olduğunu anladık5 ay msnde görüştük.1.5 yıl görüşerek flört ettik,şu an nişanlıyız,inşallah 2 ay sonra evleniyoruz

biz de internette tanıştık..ben böyle şeylere karşıydım ama büyük konuşmamak lazımmış demekki..arkadaşlar bi siteye eklemiş beni üye olup olmamayı çok düşünmüştüm..girdiğimde o hemen bana mesaj attı ben ilk başta pek konuşmak istemedim..öyle böyle derken 4-5 saat sohbet ettik..kısmet işte ne diyelimm...

bizim hikayemize çok benziyoo ya allah mesut etsin cnm..bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

bizim hikayemize çok benziyoo ya allah mesut etsin cnm..bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Biz de unlu bir oyunda,online oynarken tanistik.O,sesimi cok begenmisti,ben de begenmistim onunkini biseyler cekmisti beni.Sonra oyundaki arkadaslik listesine ekledik,sik sik beraber oynamaya basladik.Sonra konusmaya falan,sesli olarak.Aylar gecti gecti,bana karsi hislerinin oldugunu soyledi,ben de bos degildim.Kendiliginden basladi.Sonra Tr"ye geldi tatilde.Sanki birbirimizi 40 yildir taniyomus gibiydi.Beraberken hislerimizin ne kadar kuvvetli oldugunu cok iyi anladik.O donmeden once cok konustuk nasil yapicaz edicez,baska ulkelerdeyiz sonucta.Ayrilalim dedik,ileri gitmeden bitsin,sonra uzuluruz dedik,ama yapamadik.Birbirimize siki siki tutunduk.Cok zor zamanlar gecirdik.Ben onun yanina gitmeyi denedim kac kere,vize vermediler.Umudum kalmamisti.O geliyordu yanima,ama aylar sonra.Her gece agladim,dua ettim,onun ozlemiyle uyudum.Bazen 2mizde agliyorduk telefonda dayanamiyorum diye.Bunlar bize daha guc veriyordu sanirim.En sonunda Rabbimin izniyle her sey yoluna girdi.Sabreden muradina erer diye bosuna dememisler.Hayatimda hic bu kadar sabretmemistim.Simdi evliyiz,yanyanayiz,mutluyuz,hayata karsi beraber savasiyoruz.Allaha hep sukrediyorum bize yardim ettigi icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…