Daha niceeee yıllara diyelim o zaman :)Biz de okulun bahar şenliğinde bir akşam tanıştık tanıştıktan sonra 1 ay kadar hiç görüşmedik sonra okulun forumunda mesajlaştık msn filan ondan sonra ilk buluşmamızda okulun bahçesinde piknik yapmıştık ben browni yapmıştım o da sandöviç filan hazırlamıştı. Ondan sonraki buluşmamızda da gezdik sinemaya gittik öyle başladı 3. yılımızı doldurucaz 20 gün sonra.
Allah mutluluğunuzu daim etsinİş Yerinde..
Şaka Maka Güme Geldim..
10.08.2008 Başladık..
17.10.2009 Nişan..
16.10.2010 Evlendik..
görümcemin evinde
görümceciğim çöpümüzü çattı, biz öyle flört falan etmedik
direkt evlilik görüşmesi yaptık, buna görücü usulu denir mi bilmem
vee 2 senedir aşk dolu, sadakat dolu, sevgi dolu birlikteliğimizi yaşıyoruz
2 ay 2 hafta 6 gün sonra evlenicez inşaAllah
aşşkkıımm benim o benim herşeyiiimmm
Ahh ahh
Sevgilimle daha çıkmadan önce bir çocukla konuşuyordum. Mahalledendi. Sonra bir gün o çocuk beni görmüştü sokakta ve saklamıştı yüzünü. Okula gittim nasıl sinirliyim nasıl sinirliyim. Sevgilimle sınıftan bir arkadaşım aynı servisteydi.Ve okulun ilk günlerinde görmüş beni beğenmiş hatta bir kaç kere gelmişti tanışmak için ama ben başka birini seviyorum diye reddetmiştim. Bir gün o çocuğun inadına sevgilmle tanıştım. Şimdi o çocuğa dualar ediyorum iyi ki yüzünü saklamış benden iyi ki tanışmışım hayatımla
askimla arkadas vasitasiyla tanistik.....
tanistigimiz günden sonra kanka gibi olduk hergün ama hergün 2-3 saat minimum konusuyorduk....ama bana göre arkadascaydi askim bana yzaiyormus ama hic anlamadim bu böyle bir yil 20 gün gitti sonra askim bana öfkelenip bir patladi kavga ettik benim onu görmememden yakindi ya git ya gel ölüyorum bir yildir falan dedi canim benim ya
bende ozamanlar gercekten ayip olmasin diyye sevgili olmustum ilk 6 ay hani seviyordum ama asik degildimmm zamanla dahacok tanidikca daha cok sevmeye asik olmaya basladim ama iyikide askim bagirmis öfkelenmis suan tanismamizla birlikte 5. yilimizi dolduruyoruz seneyede evlilik ve ilk askim
İnternette tanıştık 2007 2 ocak tarihinde 3 gün arkadaş gibi konuştuk sonra aşık olduk 3 ay sonra buluştuk evlenme teklif etti buluştuğumuzda kabul ettim geçen yıl 25 haziranda nikahımız kıyıldı (bugün evlilik yıldönümümüz) 11 eylüldede düğün yaptık.
Şimdide Allah nasip ederse 16 ağustosta oğlumuz geliyor.
İnternette tanıştık 2007 2 ocak tarihinde 3 gün arkadaş gibi konuştuk sonra aşık olduk 3 ay sonra buluştuk evlenme teklif etti buluştuğumuzda kabul ettim geçen yıl 25 haziranda nikahımız kıyıldı (bugün evlilik yıldönümümüz) 11 eylüldede düğün yaptık.
Şimdide Allah nasip ederse 16 ağustosta oğlumuz geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?