Biz de unlu bir oyunda,online oynarken tanistik.O,sesimi cok begenmisti,ben de begenmistim onunkini biseyler cekmisti beni.Sonra oyundaki arkadaslik listesine ekledik,sik sik beraber oynamaya basladik.Sonra konusmaya falan,sesli olarak.Aylar gecti gecti,bana karsi hislerinin oldugunu soyledi,ben de bos degildim.Kendiliginden basladi.Sonra Tr"ye geldi tatilde.Sanki birbirimizi 40 yildir taniyomus gibiydi.Beraberken hislerimizin ne kadar kuvvetli oldugunu cok iyi anladik.O donmeden once cok konustuk nasil yapicaz edicez,baska ulkelerdeyiz sonucta.Ayrilalim dedik,ileri gitmeden bitsin,sonra uzuluruz dedik,ama yapamadik.Birbirimize siki siki tutunduk.Cok zor zamanlar gecirdik.Ben onun yanina gitmeyi denedim kac kere,vize vermediler.Umudum kalmamisti.O geliyordu yanima,ama aylar sonra.Her gece agladim,dua ettim,onun ozlemiyle uyudum.Bazen 2mizde agliyorduk telefonda dayanamiyorum diye.Bunlar bize daha guc veriyordu sanirim.En sonunda Rabbimin izniyle her sey yoluna girdi.Sabreden muradina erer diye bosuna dememisler.Hayatimda hic bu kadar sabretmemistim.Simdi evliyiz,yanyanayiz,mutluyuz,hayata karsi beraber savasiyoruz.Allaha hep sukrediyorum bize yardim ettigi icin...
Olabilir canim ya,ama benim esim yabanci
2004 senesiydi arkadaşımına gidiyordum meğer arkamda 2 adet apaçi varmış
aracı benim 50 mt önümdeki markette durdurup kuzenini yollamış almış peşimden apaçileri
bende herşeyden habersiz yürümeye devam ediyorum biraz daha ileride yanımda durup adres sormuştu
bende saf saf tarif etmiştim
sonra numarasını yazdı beni ararmısın demişti bende başıma bela olmasın diye hı hı deyip alıp montumun cebine atmıştım kağıdı
2 ay sonra bir arkadaşımın numarasını ararken cebimde bulduğum kağıdı ev telefonundan arayınca olanlar oldu
bir neşe bir sevinç sormayın gitsin
ama sonumuz da bir o kadar ilginç oldu
facebookta okey oynarken tanıştık şans aynı şehırde yaşıyor olmamız ve aynı memleketlı olmazmıdı :) 1 yıl çıktıktan sonra evlendık :))))
oooowwww mutLuLukLaarr =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?