İlişkinize nasıl başladınız?

Bi ortak arkadaşımız vasıtasıyla tanıştım eşimle.

Ben tesadüf o gün 17:00-02:00 vardiyasında çalışıyordum,ama tesadüf ya o gün bi arkadaşımla off günümü değişmiştim,yeğenimle ilgilenmek için,tesadüf o ortak arkadaşımız aradı "akşam bizdesin itiraz istemiyorum mangal partimiz var" diye...

Bende gittim baktım kocacığım orda rakı içiyo
bende bi rakı aldım sohbet saatlerce uzadı(zaten 3-4 ay önce öylesine tanışmıştık ama hiç bişey olmamıştı arkadaşçaydı)

Arkadaşımızın eşi lisedeyken kredili sistem bittiği yıl okula başlamış ama iddia ediyo ki"hayır ben kredili okudum"diye...
Bu konuyu yaklaşık 2 saat tartıştık..

sabah saat 3-4 arası kalktık herkes birbirini eve bırakıyo,benim müstakbel kociş te beni bıraktı
baktım gece o kredili sistem mevzusuyla ilgili mesaj atmış(tel.imi de o gün aldı)

Bende sabah gördüm mesajı,cvp verdim
baktım biz zırt pırt mesajlaşıyoruz

daha sonra da 8 ay içinde nişan,diğer 9 ay içersinde de düğün
2 yıllık evliyiz aşkımla

Allah bozmasın inşallah..İyi ki tanımışım kuşumu,arkadaşın eşi iyi ki kredili sisemden mezun olmamış

2004 senesiydi arkadaşımına gidiyordum meğer arkamda 2 adet apaçi varmış
aracı benim 50 mt önümdeki markette durdurup kuzenini yollamış almış peşimden apaçileri
bende herşeyden habersiz yürümeye devam ediyorum biraz daha ileride yanımda durup adres sormuştu
bende saf saf tarif etmiştim
sonra numarasını yazdı beni ararmısın demişti bende başıma bela olmasın diye hı hı deyip alıp montumun cebine atmıştım kağıdı
2 ay sonra bir arkadaşımın numarasını ararken cebimde bulduğum kağıdı ev telefonundan arayınca olanlar oldu
bir neşe bir sevinç sormayın gitsin

ama sonumuz da bir o kadar ilginç oldu

Sanırım oynadığımız oyun aynıÇünkü her ülkeden,her şehirden Türkler vardı o oyunda ve tanışıp evlenen çok oldu ordanVe bizde ilk yüzyüze görüşmemizde uzun zamandır birbirimizi tanıyormuşuz gibi hissetmiştik,hiç yabancılık çekmemiştim

benim şu anda bir sevgilim yok fakat eski sevgilimle tanışma hikayemi anlatabilirim:
kuzenlerimle tatile gitmiştik. Gece dışarı çıktık. bir türkü evine gittik. Sahnedeki gruba bakıyorum ve bir anda gözgöze geldik. grupta bağlama çalıyordu. çok beğenmiştim. bütün gece bakıştık. bir şekilde irtibata geçmem gerekiyordu. tam çıkarken bir kağıda telefon numaramı ve ismimi yazıp önündeki nota sehpasına koydum. birkaç saat sonra mesaj gönderdi. telefonda konuştuk. bana söylediği ilk cümlelerden biri "benim senin yaşında öğrencilerim var" olmuştu. (kendisi aslında müzik öğretmeniydi.) sonra benim tatilim süresince sürekli birlikte vakit geçirdik. sonra ben memleketime döndüm. ama görüşmeye devam ettik. Farklı şehirlerde olmamıza rağmen 3 yıl sürdürdük ilişkimizi. fakat ikimizin de elinde olmayan sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldık. En sevdiğim, en üzüldüğüm..

Tarih 01.04.10 internette bir oyunda tanıstık onunla. (Evde oturmaktan canım sıkıldıgı için internette oyun oynardım genelde )
Ben samsunda oturuyordum oda sivasta.Fakat annesi samsunluydu( Ve yazları burdaydı, yada kuzenlerini görmek için ara sıra ailesinden izin alıp samsuna geliyordu )
Benden hep uzaktı , hiç yakın davranmıyordu. Sürekli oyunda kavga içersindeydik. Sebebi vardı tabi bunun..
Eski sevgiliside samsunluymuş . Ve benim samsunlu oldugumu duyunca
Benden kendini geri çekmişti kendini ama işte kader... Bir sekilde konustuk dertleştik ve ögrendimki 4 yıllık bir ilişkisi varmış fakat kız bunu aldatmış ve ayrılmışlar..
Yaralıydı , AŞK konusunda. bir daha kimseyi sevmicene yemin etmişti adeta .
Ama kendimi ona okadar yakın hissettimki. Onunla konusunca huzur buluyordum. Baska bir dünyadaydım sanki. Onunla konusmak için sürekli oyundayım.. Daha sonra kamera açtık ( çok yakısıklı deildi , hatta hiç değildi normal biri ne öyle bi tarzı vardı nede saçlarını dikiyordu ) ama ben onun kalbine aşık oldum. Saflığına , temizliğine..
Sonra telefon numaralarımızı aldık ve 27.04.10 da çıkmaya basladık... Onu gerçekten çok seviyordum. Benim ilk askımdı herseyi onda gördüm sevgiyide , saygıyıda huzuruda....
Benim için yaptıklarına gelince.. Say , say bitmez ama bir kaçını yazayım..
Ailesi samsuna gelmesine izin vermemesine ragmen bir gece babasının cebinden para alıp yanıma kaçmıştı. Gece saat 12 yanıma geldi ( bizimkiler evde uyumuştu , gizlice dışarı çıktım ) Yatıcak yerimiz yoktu eve sokamazdım onu yakalanırsak kötü olurdu .. E bende tek çare bodruma yatak , yorgan attım ( kıştı birde betonun üstünde donduk) o gece sabaha kdr birbirmize sarılarak yattık..Konustuk sohbet ettik hasret giderdik..
Ve bunun gibi niceleri beni özleyip özleyip yanıma kaçardı.. Bazen 1 ay görşmediğmz olurdu dayanamazdı beni görmeden hemen yanıma gelirdi ona öyle bir sarılırdımki
Yazın ailesini görme bahanesiyle yanıma geldiğinde , onu eve çağırdım aksama kadar hasret giderdk öpstk koklastık
Ve Birbirmizi heep büyük bi aşkla sevdk onu sevmekten hiç vazgeçmedim..
Sonra askere gitme yaşı geldii :2: muayenesini oldu ve 1 hafta müdded veriler.. o 1 hafta müddeddte hep yanımdaydı hep ellerini tuttum hiç bırakmadım .
Çok üzüldüm , çok ağladım o gdicek die ama gitti işte 23.05.11 de askerimi yolculadımm ağlayarak ardından bakarak...
Şimdi acemi birliği bitmek üzere 6 ağustosta izne gelicek o 1 haftalık iznindede hep onun yanında olucam. Sivasa onunla beraber ailesinin yanına gidicem ( bu arada ailelerimiz brbrleriyle tanısıo oturmaya geldi annesi bize annemle tanıstılar konustular annem annesine güvenince sivasa gtmeme izin verdi)
1 hafta askerimle aynı evde kalıcam. Çok mutluyum o günü bekliyorum her gece basımı yastga koydugumda onun hayalini kuruyorum. Yapıcaklarımızınn .Yasıcaklarımızın.. Aynı yatakta yatmıcak olsak bile sabah aynı yemegi onunla yemek aynı koltukta oturmak bile yeterli bana yeterki yanımda olsun..

Suan şafak 408 .. Mehtab 23.. Allahın izniyle 23 gün sonra yanımda askerimm..ve O izine geldiğinde sözlenicezz (ailelerle değil kendi aramızda yüzük takıcaz)
ünv bitincede düğün allahın iznylee..

Son düzenleme:
of ben ona hep gizliden gizliye aşıktım:)

ama aramızda 7 yaş var bizim

ve ben lisedeyken o üniversiteye gidiyordu haliyle

ama aynı memleketdendik:)

ve ben henüz lise 2ye gidiyordum

ve bi kurs vardı yazın

o da o kursa gidiyordu

hergün onu görüyordum, renk vermemeye çalıyordum

ama mkünmü tabi o beni hep çocuk olarak görüyordu

ünv okıuyan genç napsın liseli kızı

tabi hiçbişey olmadı o zamanlar aramızda

ve aradan yıllar geçti, ben üniversiteyi kazandım, tabi o da iş hayatına atıldı

yine hep görüyodum onu yaz tatillerinde yazlıkta:)sanki oda bi farklı bakıyodu

ee büyümüş serpilmiştim artık

neyse 3 yıl bakışmakla geçti böle tabi o arada ikimizinde sevgilileri olmuş haliyle

çünkü sadece yaz tatillerinde görüyoduk birbirimizi

bana ancak ben ünv 3te iken açılabildi

yine bir yaz günüydü ve sahildeydik yanıma gelip söylemişti hiç unutmuyorum

veee aralık 2008 nişan
ağustos 2010 düğün:)
daha şimdilerde öğreniyorum meğerse o 3 yıl içinde
numarımı bulmuş biyerlerden ama arayamamış bir türlü

Son düzenleme:
İnternette özellikle oyunlarda tanışanlar ne kadar çokmuş meğer,yalnız olmadığıma sevindim.Bazen internette bir oyunda tanıştık diye anlattığım zaman çevremdeki insanlar bana acayip bakıyorlarHala bu tabu yıkılamamış maalesef,çağ,teknoloji çağı artık

Sonunu çok merak ettim

periyodik olarak hay tanımaz olaydım diyorum.bizlerin özel dönemleri benim hayatımdaki adamın dönemleri yanında hiç kalır :))))

Biz 7 yaşından beri tanışıyoduk.Aynı sıralarda oturduk,birlikte büyüdük.Orta okula geçtiğimizde okullarımızı değiştirdik.Ne tesadüf ki yine aynı okulda kesişti yolumuz.Ama çook tatlı bi çocuktu..Arkadaşlarımız arasında da yakıştırılırdık çocukluk işte aaa o seni seviyomuş filan derlerdi Birkaç yıl sonra hiç konuşmadığımız zamanlarda msnde karşılaştık öyle havadan sudan konuştuk bikaç gün.Meğer konuşucak ne çok şeyimiz varmış özlemişim seni falan derkeeeen sence biz sevgili olabilirmiyiz dedi ben de hemen atladım tabi hep beklediğim andı hemen oluruz dedim.Olduk İyi de olduk ama Bu msn konuşmalarından birkaç ay önce düzenli olarak onu rüyamda görüyodum.Hep samimi bi şekildeydik rüyalarımda.Uyanınca ya ne alaka diyodum gün içinde aklımın ucundan bile geçmeyen çocuğu niye rüyalarımda görüyorum? Bi nedeni varmış demek.Aylar sonra çıkmaya başladık.O benim çocukluk aşkım Bakalım ilk ve son olucak mı zaman göstericek

benimki baya acayip ve komik
herkese anlatmam ha yoksa şanım düşer
çünkü kocamı ben ayarttım
arçelik servisinde calısıyordm birden kapıdan o geldi patronda yok eleman var abi
oda onu tanıyormş
taksit ödemeye geliyor ve ben çarpıldım
baya oturdu o gidince hemen bilgs.dan tlf numarayı aldım
akşam çaldırdm durdum oda aradı bende oyun yaptm arkadasm esra yı aradım sen abisimisin adım gül falan izmir konaklıym
attm da attm 2 kere konustk sonra içime sinmedi arkadsmda gerçeği söyle dedi
bende söyledm gerçeği baya sasırdı onunda sevgilisi yokmş
20 gün sadece tlf konustuk çünkü o bodrumdaydı uzakta
resimlerimizi yolladk ve evlenmeye karar verdik
babası gile haber saldı gelecekleri günde o geldi gezmeye gitttik selçuk a akasama da eve geldik istediler amam babam istemedi baya gelip gittiler nişanlandık 15 gün sonra 1 yıl nişanlı kaldık sonra evlendk

işte bu bizim hikayemiz öyle saf öyle temizzzz

bu arada o bayiiye geldiğinde gizli kamera cekim yapıyordu odada ben o kaydı sakladım ve cd film olarak aktardım
saklıyorum hatıra olarak
o günü hiç unutamam
onu ilk gördüğüm an
çok önemli

benimki biraz uzun :)))
bizde aşkımla aynı yerde oturan dostumun arkadaşıydı, bizim evin oraya gelmesiyle tanıştık tabi arkadaş olarak...o beni görür görmez çok etkilenmiş, sarı ve dalgalı saçlar, giyimim, hareketlerim tam hayallerimdeki gibiydi der hep...bende içimden yakışıklıymış diye düşünmüştüm..ama o zamanlar onun bir arkadaşı vardı oda hoşlanmış bendenbiz böyle beraber gezer,pikniklere giderdik..bende aşkımı çok ukala bulurdum ve hatta arkadaşımdan hoşlandığını düşünmüştüm...sonra arkadaşı demiş söylicem ben diye ( o arkadaşıda şıp sevdiymiş,hemen aşık oldum sanan bir tipmiş) neyse olmaz işte yapma bak ben çok etkilendim filan demiş,neyse arkadaşı dinlemedi velhasıl bana söyledi ancak ben kabul etmedim. bunun üzerine yaklaşık 1buçuk sene filan içine atmış, ama arkadaş ortamımız olduğu için hep görüşüyorduk ve hep beni maçlarına çağırıyordu, canlı müziğe filan gidiyorduk hep beraber, hep yanıma otururdu, hatta bir kaç kere bana birilerinin baktığını görmüş, wc ye çağırmış:) sonrası malum o çocuklar gitmiş...neyse gel zaman git zaman bizim ukala bey artist ya işte hep kızlar ona teklif etmiş, bana açılamıyor utanıyor devamlı (tabii o da beni çok ukala buluyormuş) gel zaman git zaman o arkadaşıylada kestiler muhabbeti filan..birgün yine maçını izlemeye gitmiştim, doktor kuzeni var oda acayip fırlama, oturduk ağzımdan laf almaya çalışıyor ama ben iyice anlamıştım aşkımın benden hoşlandığını,tabi lafları alamadı:) beni eve bıraktı aşkım, sonra kuzeni gaza getirmiş ve bana yine yüzyüze söyleyememiş,mesaj atmıştı hislerini ve bende yarın görüşelim yazdım sadece :))) ee tabi oda okadar çok korkmuş ki, kesin beni reddedecek azarlayacak filan diye düşünmüş..ertesi gün kabul ettim, 6 ay çıktık ancak başka bir şehire transfer oldu 5 senelik imza attı...çok kıskanç olduğu için(o zamanlar cidden öyleydi) ayrılalım dedi ben yapmayalım etmeyelim derken ayrıldık...severek ayrılmışız ama ben onun beni sevmediğini düşünmüştüm...hiç aramadım sonra...
2 ay dayanmış kampta,sözleşmeyi fesedip geri döndü beni aradı ben çok pişmanım görüşelimmi diye,bende gurur yaptım...çünkü o kadar çok güvenmiştim ki ona, o bile beni bıraktıysa kimseye güvenemem demiştim...inat ettim ve 4 5 ay görüşmedik, sonra arkadaş ortamlarında hep görüşüyorduk derken hiç peşimi bırakmadı,hiç arkamdan kötü söz söylemedi, hep msnden konuşuyorduk bana şiirler yazar gönderirdi...hiç vazgeçmedi...herkes siz barışırsınız diyordu ama ben hep asla olmayacak bir daha diyordum...sonra üniversiteden mezun olacağım gece kavalyem olsun istedim ama arkadaş olarak dedim seve seve kabul etti...o gece o kadar yakışıklıydı ki, gözümü ondan alamadım,oda benden...ve herkese arkadaşım dedikçe kızların devamlı ona asıldıklarını gördüm,içten içe nasıl kıskanıyorum...o gece anladım benim hayat arkadaşım o...o kadar uyumluyduk ki, çıkışta eleleydik 4 sene bitti, 6 ay oldu nişanlanalı, kısmetse bu kış yada diğer yaz evleniyoruz aşkımla:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…