İlişkinizi Kim yönlendiriyor.. O mu? yoksa siz mi?

O yönlendirir, ben panik bir insan olduğumdan o daha sakin bir yapıya sahip olduğu için daha mantıklı kararlar veriyor...

ilişki yönetilmez ,paylaşılır ,yaşanır.. hükümet mi bu birimiz yöneticez birimiz muhalif olcaz

ıyi de arkadaş kim yönetir dememiş, kim yönlendirir demiş...

Hepimiz her gün bunu yapmaz mıyız? Fikirlerimizle yönlendirmez miyiz? Bu forumdada birçok arkadaşımıza yaptığımız gibi?

aynı yönlerde olduğumuz için evliyiz...sanırım...
kimse özellikle yönlendirmez ilişkimizi...kalplerimiz doğru yöne götürüyor şimdilik çok şükür...

hımm...yanlış okumuşum galiba:roflol: ama cevabım yine aynı gerçi....bu ilişkiyi ikimiz yönlendiriyoruz...nişanlımın 1-2 adım öne geçtiği konular oluyo tabi ama genelinde eşitlik hakim...
maşallah bugüne kadar tökezlemedik

İyi de arkadaş kim yönetir dememiş, kim yönlendirir demiş...
Hepimiz her gün bunu yapmaz mıyız? Fikirlerimizle yönlendirmez miyiz? Bu forumdada birçok arkadaşımıza yaptığımız gibi?

ilişki yönlendirmelerle ilerliyorsa kişide problem vardır.. tam oturmamıştır biişeyler. ben yönlendirilmeye müsait değilim. koskoca insanım.tarzım duruşum var.. ne yani benim ya da onun yuları mı var sağa çek sola çek

Biraz kızıl biraz mavi

Ama ben yönetmeseydim coktan ayrılırdık,isteyende bendim okey dıyende...

Ben kendi düşüncemi belirtiyorum, lütfen saygılı olun söylediğiniz cümlenin nereye gittiğini bilin konuyu dağıtmayacağım buraya son yanıtım,bu mesajınız son derece saygısızcadır...

Yaşanılan o anki durumda biraz aramızda serinlik varsa,hemen başka yöne
çeker,durumu farklılaştırırım çoğu zaman...........................................

bizim ilişkimizin de yönlendirilmeye ihtiyacı olduğunu söyleyemem
birbirimize arada fikir veririz o ayrı
ecinnili de kendi fikrini, kendi yaşayışını anlatmış
saygısızlık neresinde anlayamadımfisfisfis

Ben kendi düşüncemi belirtiyorum, lütfen saygılı olun söylediğiniz cümlenin nereye gittiğini bilin konuyu dağıtmayacağım buraya son yanıtım,bu mesajınız son derece saygısızcadır...

hani nerde saygısızca ? size ne hanfendi benim fikrimden kaydirigubbakcemile3
:roflol:sırnaşık şey:roflol:

Galiba ben biraz daha ağır basıyorum bu konuda ama hep benimkinin yüzünden..
Bana danışmadan, sormadan hiçbir şey yapmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…