ilişkinizin ne kadar süre sonra bitmesi gerektiğini düşünürsünüz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Bir ilişkiniz var devam edıyor mesela 15 gun oldu
ya da 4 ay oldu
tamam artık yaşadık bıtsın der mısınız?? ya da of doydum ben buna bekledıgım gıbı de degılmıs,
yeter evlenmıycegıme de göre hayatımda ayırdıgım süre yeterlıdır bu kişiye?? mi dersınız.???

veya hepsine tamam işte bu evlenıcem beraber olucam çoluk çombalak olucaz mı der planları ona göre mi kurarsınız?

ya da zaten ılıskı sız ıstemesenız de(benım gıbı) ayrılık sürecıne gelır ve ayrılır mısınız mecburen

(not: benimse her ilişkimde hepsı ılk memnunlardır, sonra vebalıymışım gıbı kaçarlar)

sen iyi misin diye bi soru sorayım önce?

milletin duygularıyla oynamak çocuk oyuncagı değildir:mymeka:
"amam artık yaşadık bıtsın der mısınız?? " çok basitce çocukca bi tavır bu! yaş bayağı ufak heralde

potubor canımın içi hiçbir ilişkiye biticek diye başlamayız ki ne zaman bitecek diye düşünelim..
sen burdaki gibi davranıyorsan ilişkinde tabi vebalı gibi kaçırırsın adamları..
sen az sakin ol kuşum relax ol:teselli:

öpüyorum seni...

ölesıne zaman harcayacak bır ılıskı yasamadım yasaamam.

bende valla 2 ay da doydum hadi öteki gel 5 ay da doydum yok bana göre deill

yeter artık dediğin anda aşk bitmiştir zaten, ama kimse de bir ilişkiye bitsin diye başlamaz. hayatımda bu kişiye şu kadar zaman ayıracağım diye planlanan bir ilişki duymadım henüz.

yok artık yahhuuu.... bizim burda yani dünyada buna " günü birlik ilişki derler böle düşünenlere""ee buda bana uymadığı için "tamam artık yaşadık bıtsın" ya da " of doydum ben buna bekledıgım gıbı de degılmıs" demem diceğim kişiylede beraber olmam çünkü önce tanırım karşımdaki kişiye ve ona göre bi ilişkiye evet derim...

ne yani yazanlardand hıc bırı daha sürelı ılıskı yasamadınız mı ?
hep sonsuza dek sürecek dıye mı basladınız? kaydirigubbakcemile
sengözlerimebaksanab inanmam

ilk iliskim 2 yil 3 ay surdu... cocuk gerizekali diye bitti yoksa ben cok caba gosterdim...
simdiki iliskim neredeyse 5 yildir suruyor, gittigi yere kadar mantigiyla degil tabi ki yoksa en ufak uyusmazlikta hic caba gostermeden birbirinden kopar insanlar...
coluga cocuga karismak amac olmak zorunda degil illa, o kadar yasanani cope atmaya deger mi yoksa surdurmeye mi deger diye dusunmekten geciyor bence...

hımm sağlam konuşmuşsun, yani gecen zaman degerlıyse sonucu onemlı degıl gıbı bır şey,
zamanı manalı yasamaktan gecıyor, ama sonunu düşünümüyor gıbısınız.
tam baglantı kuramadım ama sonunda gene bırakıyorsunuz ıpın ucunu olmuyorsa zaten neresını tutacaksınızkı degıl mı .. a.s.

ilişkinizin ne kadar süre sonra bitmesi gerektiğini düşünürsünüz?? demişsin bence hiçbir ilişki bitecek diye başlanılmaz yaşanılan olayların akışına göre biter...

şimdi bir beraberliğe başlarken duygular ve etkilenme önemlidir ..birşeyler hissetmeden sırf ilişki yaşamak için elbet bir beraberlik olmaz.
ilişki başlar tanırsınız,bakarsınız ,olmuyor anlaşamıyorsunuz ,yada o duygular bitiyor,kalmıyor,zaten o beraberliği sürdürmenin de anlamı yoktur..illa ki, hissetmiyorum başladım evlenip çocuk sahibi olayım diye bir ilişkinin sürmesi her iki taraf içinde yanlıştır.ve her iki tarafada acı verir...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bi ilişkiye bitsin diye başlamam her şeyden önce.evlenmek için de başlamam.
ilk olarak onu tanımaya çalışırım,onu tanımadan onu sevgilim olarak görmem.
belli başlı kişilik özelliklerinin bana uyup uymadığına ve gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığıma bakarım.
tamamsa denemye değer diye düşünürüm.
ama tanıdıkça bana uymadığını anlarsam çok da fazla uzatmadan bitiririm.
evlilik süreci de ilişki içinde zamanla gelişir.
kimseyi tanımadan ben bununla evlencem diyemem.

ya baslik biraz sacma geldi bana.. ama neyse yorumumu yapiyim yinede..
bende bu iliski birgün biter diye bakipta iliskiye baslayanlardan degilim.. o gözle bakiyosam niye iliskiye basliyimki... CADIARZU

daha cok sunu demek istedim: cabayi evlenecegim diye gostermiyorsunuz, cabayi yasanilan onca sey icin gosteriyorsunuz. ve bu cabayi gostermeye deger buldugunuz birisi zaten sizin evlenmek istediginiz birisi. karsi taraf zaten sizin gibiyse o da esit caba gosteriyor.

hic bilmiyorum artık
cunku o islerden kopali cok oldu ben

yani ilişkinin kalıtesı sızın ıcın onemlı anladım
a.s.

walla şeker soru saçma olmus çünkü kimse ayrılmak için çıkmazklava:
sadece anlaşamadığın için ayrılırsın bu ne yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…