Seçilmiş erkek kıymetliymiş.
Çünkü başka bir kadın onu diğer erkekler arasından elemiş,seçmiş..
Kadın beyni böyle bakıyor(muş)
Kadin beyninede bazen sinir oluyorum hemsom healsanaalsanasmile
ben de kendimi zorluyorum anlamak için ama bazen bi arkadaşım hoşlandığı çocuğun sevgilisi olduğunu duyunca "ayırırız" fln yapıyor. bu farklı arkadaşlarımla hep başıma geldi
saçmalama fln diyorum vazgeçiriyorum ama içten vazgeçmiyorlardır eminim
"Ayırırız" diyenleri boğazlayasım geliyor..
Nasıl bir ahlaksızlıktır bu..?
ben de kendimi zorluyorum anlamak için ama bazen bi arkadaşım hoşlandığı çocuğun sevgilisi olduğunu duyunca "ayırırız" fln yapıyor. bu farklı arkadaşlarımla hep başıma geldi
saçmalama fln diyorum vazgeçiriyorum ama içten vazgeçmiyorlardır eminim
seçilmiş erkek mi yoksa "ben o kadından daha iyiyim"i kanıtlama arzusu mu acaba
birde eğer çok beğenilen bi bayanın sevgilisiyse o da dikkat çekiyor diyenler var
kız DOC.. gece gece açtığın bu tartışma konularına hastayım heee.. olumunekankayizsmile geceleri beyin fırtınası oluyön dimek.. delikafadulden şaka biyana cidden tartışılcak konular..
böyle ayırırız diyen arkadaşlarla nasıl hala arkadaş kalabiliyon ki?? ben korkarım valla, gün gelir sana da yaparlar.. ikiyüzlülük bu resmen...
ama kızlar size bişey söylimmi.. kızlardan çok erkekler ilişkisi olan bir kıza yakınlaşmaktan çekinmiyor.. çoğu erkekten duydum ben bu ayırırız lafını.. benim de sevgilim olduğu halde ilkokuldan ortaokuldan eklediğim erkek arkadaşlarım bana hep asılmaya başladılar.. sürekli iltifatlar falan.. sevgilimle profil resmim var bi tanesi günde 50 tane msj atardı.. numaramı istedi.. gerek yok dedim.. taa ilkokuldan arkadasız tamam face de ekledım numaramı niye vereyim dedim.. sildim sonra da.. erkekler bu konuda daha midesiz bence.. bi kızın sevgilisi olsa bile uzak durmuyo bazıları.. belki ayrılırlar diyo..
hiçbir zaman sevgilnizi çok övmeyin zaten kimseye.. iyi erkek bulmak zor bu zamanda başkaları için kıymetli olur sonra gözüne hoş gözükür hep kötüleyin tanıdığınız tanımadığınız herkese :))
canım yaa geliyorlar bana işte :)
napıyım çalışırken aklıma takılıyorlar geceleri diyorum bi kk kızlarına danışayımm
ne oluyor bi tartışalım diyorum fena mı yapıyorumm amaa :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?