kızlar hemcinslerimden nefret etme noktasının ucunda duruyorum
bu gün nişanlı bi arkadaşıma bi kız "arkadaşı" konuşurken resmen sarktı.
saçını kestirmiş çocuk, kız saçlarını karıştırıyor elini koluna koyuyor üstüne başına dokunup durdu
vallahi artık devir çok fena.. aynı şeyleri bi erkek yapmaya kalksa kesin sapık diye tokadı yemişti.
ben anladım ki, özellikle uzun süreli ilişkisi olan ya da evli olan bi erkeğin dikkatini çekebilince yani aldatma olmasa bile ilgisine tavır koymayınca o erkek özgüvenlerini geliştiriyorlar resmen.
hani zor olan kıymetlidir, tüm imkansızlıklara rağmen azcık da olsa ucundan yakalayabiliyorum
ben güzelim ben özelim diye kendilerini telkin ediyorlar.
o erkeğin ilişkisi olmasa sadece arkadaş olcaklar belki kız da üstüne gitmicek çocuğun
Çok ilginç ama oluyor malesef.Ben bunun gibi şeyleri birkaç kez yaşadım
Birincisi hiç tanımadığım biriydi ama tanıştık sonra aynı ortamdaydık.Yanında ben varken sürekli bakıyor sevgilime ama nasıl bir bakış soyuyor resmen:)
Ben sonra onunla muhabbet kurup aramıza çektim olamayacağını anlasın diye sonra vazgeçti o da.
Tabi sevgilime söylemiştim bu seni kesiyo diye sonra farketti o da hak verdi,erkekler bazen hakikaten saf oluyor.
Ama hiç konuşma yapmadım niye bakıyosun gibilerden,imalı imalı knuşmalar geçti sadece.
Valla diğeri en kötüsüydü,en yakın arkadaşımdı.Ne oturmasına kalkmasına dikkat eder,ne konuşmasına...Güya samimiyiz ya sevgilimle de samimi olma hakkı var,el şakaları falan..Sevgilim tersledi bir iki,ben de direk oha yani noluyoruz diye girdim lafa.
Mutlaka ama mutlaka mesafe olması gerekiyor yoksa daha önce ilgi çekmeyen sevgiliniz bir anda bulunmaz hint kumaşı oluveriyor.
Sanırım daha çok,size karşı ilgisi,sevgisi kıskançlık yaratıyor.