Iliskiye ara verelim diyen sevgilinin amacı

Koca koca insanlar olmuşsunuz, koskoca 10 ayda Yanyana gelmemişsiniz. Böyle ilişki olur mu? bu günü kurtarmak boş vakitlerinde dert ortağı aramak olur.

Telefonda görüştüğün birine zırt pırt ayrılalım demek de cesaret işi. Barışma olacağını sanmıyorum. Olursa da hemen görüşün bari. Hazır ayrılmışsın en asından yüzümüze gelip frekanslarınız tutuyor mu bakarsınız tutmazsa kökten ayrılırsınız.

Ortada sizce gerçek bir ilişki var mı ? Ben adamı 2gün görmesem özlüyorum. Bir ara 1hafta görüşemedik. Hastalanmıştık ikimizde. Kamerayı o zaman açmıştık ve ikimizde sıkılmıştık bu şekilde Hatta sonra beni 1saatliğine görmeye gelmişti.
Bence o dönem boşluktaymış sizinle doldurmuş. Yolunuza bakın bence.

Ay tek açıklaması bu olabilir yani 24 yaşında kız bi' de ciddi dert etmiş adam gerçek mi o ne malum sadece fotodan görmüş ayyyyy
Yok kız bizim geçmişimizde var 1 kere buluştuk. Skypedan konuşurduk

Kaçkere çağırdım gelmedi doğum günümde gelecekti işte 4 gün kala ayrıldık

Meali- "dönersem seninim dönmüyorsam hiç senin olmamışımdır zaten.! "

Bu tipler kendilerini güvercine benzeterek açık kapı bırakan uyanık horozlardır..

Ayrica sevgililik bu degil sen daha gozlerinin icine bakmamissin gormdigin adam icin mi agladin ya cidden ,? Saka gibisin.

Kaçkere çağırdım gelmedi doğum günümde gelecekti işte 4 gün kala ayrıldık
Defalarca çağırdınız gelmedi ve görüşmeye devam mı ettiniz? 28 yaşında biri kalkıp sevdiğini görmeye gelmiyorsa ya düpedüz yalancıdır ya eziktir. Kusura bakmayın bence yolunuza bakın. Sanaldan sevgili olunmaz demiyorum sevgili olursun hoşlanırsın bir iki ayda biraraya gelirsin. Bu cıkkk olmamış.
Not: yeni buluşmaya ramak kala ayrılıyorsa, ilişki durumu hakkında yalan söylemiştir. Nişanlı vs olmadığına emin misiniz?

Kac kere cagirdim gelmedi doğum günümde gelecekti en son doğum gününe 4 gün kala birden böyle oldu bahane etti.

Erkeklerin can sıkıntısından nette tanışıp öylesine boşluk doldurma olarak konuştukları kızlarımız işi cok ciddiye alıyor sonra da beyler can sıkıntısını dönemi bitince reel sevgili edindiklerinde telin ucundaki kızı sallayınca kız arıza çıkardığı için başından savuyorlar...Fazla anlam yüklemeye gerek yok...

Biz çıktıktan 2 ay sonra evine çağırdı yalnız yaşıyor. Güvenmediğim için gitmedim sevişmek istiyordu

Kac kere cagirdim gelmedi doğum günümde gelecekti en son doğum gününe 4 gün kala birden böyle oldu bahane etti.
Bakın ne güzel dediniz BAHANE.
Bence hiç üstelemeyin . Zaten seven insan görmek ister. Siz de bence o dönem bir boşluktaydınız ve birbirinize iyi geldiniz.
EVİNE çağırdı demişsiniz. Allahtan gitmemişsiniz. Salın bence amaç belli.

Sanırım haklısınız ama ona çok bağlanmıştım çok seviyordum onada güvenmiştim sadikti bana şüphelerim vardı ama ya ben yedektemiydim acaba diye düşünmüyo degilim

Biz çıktıktan 2 ay sonra evine çağırdı yalnız yaşıyor. Güvenmediğim için gitmedim sevişmek istiyordu
Açık açık ilk buluşmada sevişmek isteyen birisi var siz gönülsüzsünüz. Hala ilişkiye niye devam ettiğinizi anlamadım. Muhtemelen sanal seks ile vakit öldürdünüz adam reali bulup kaçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…