- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Yok kız bizim geçmişimizde var 1 kere buluştuk. Skypedan konuşurdukAy tek açıklaması bu olabilir yani 24 yaşında kız bi' de ciddi dert etmiş adam gerçek mi o ne malum sadece fotodan görmüş ayyyyy
Benim babam 3 sene askerlik yapmış 85 yaşında şimdi..19 gün yaptı benimki askerlikten değilde muhtemel bu konuştuğu kız yeni sevgilisiydi yada eski sevgilisi
Kaçkere çağırdım gelmedi doğum günümde gelecekti işte 4 gün kala ayrıldıkKoca koca insanlar olmuşsunuz, koskoca 10 ayda Yanyana gelmemişsiniz. Böyle ilişki olur mu? bu günü kurtarmak boş vakitlerinde dert ortağı aramak olur.
Telefonda görüştüğün birine zırt pırt ayrılalım demek de cesaret işi. Barışma olacağını sanmıyorum. Olursa da hemen görüşün bari. Hazır ayrılmışsın en asından yüzümüze gelip frekanslarınız tutuyor mu bakarsınız tutmazsa kökten ayrılırsınız.
Yok kız bizim geçmişimizde var 1 kere buluştuk. Skypedan konuşurduk
Defalarca çağırdınız gelmedi ve görüşmeye devam mı ettiniz? 28 yaşında biri kalkıp sevdiğini görmeye gelmiyorsa ya düpedüz yalancıdır ya eziktir. Kusura bakmayın bence yolunuza bakın. Sanaldan sevgili olunmaz demiyorum sevgili olursun hoşlanırsın bir iki ayda biraraya gelirsin. Bu cıkkk olmamış.Kaçkere çağırdım gelmedi doğum günümde gelecekti işte 4 gün kala ayrıldık
Kac kere cagirdim gelmedi doğum günümde gelecekti en son doğum gününe 4 gün kala birden böyle oldu bahane etti.Ortada sizce gerçek bir ilişki var mı ? Ben adamı 2gün görmesem özlüyorum. Bir ara 1hafta görüşemedik. Hastalanmıştık ikimizde. Kamerayı o zaman açmıştık ve ikimizde sıkılmıştık bu şekildeHatta sonra beni 1saatliğine görmeye gelmişti.
Bence o dönem boşluktaymış sizinle doldurmuş. Yolunuza bakın bence.
Biz çıktıktan 2 ay sonra evine çağırdı yalnız yaşıyor. Güvenmediğim için gitmedim sevişmek istiyorduDefalarca çağırdınız gelmedi ve görüşmeye devam mı ettiniz? 28 yaşında biri kalkıp sevdiğini görmeye gelmiyorsa ya düpedüz yalancıdır ya eziktir. Kusura bakmayın bence yolunuza bakın. Sanaldan sevgili olunmaz demiyorum sevgili olursun hoşlanırsın bir iki ayda biraraya gelirsin. Bu cıkkk olmamış.
Bakın ne güzel dediniz BAHANE.Kac kere cagirdim gelmedi doğum günümde gelecekti en son doğum gününe 4 gün kala birden böyle oldu bahane etti.
Biz çıktıktan 2 ay sonra evine çağırdı yalnız yaşıyor. Güvenmediğim için gitmedim sevişmek istiyordu
Sanırım haklısınız ama ona çok bağlanmıştım çok seviyordum onada güvenmiştim sadikti bana şüphelerim vardı ama ya ben yedektemiydim acaba diye düşünmüyo degilimErkeklerin can sıkıntısından nette tanışıp öylesine boşluk doldurma olarak konuştukları kızlarımız işi cok ciddiye alıyor sonra da beyler can sıkıntısını dönemi bitince reel sevgili edindiklerinde telin ucundaki kızı sallayınca kız arıza çıkardığı için başından savuyorlar...Fazla anlam yüklemeye gerek yok...
Açık açık ilk buluşmada sevişmek isteyen birisi var siz gönülsüzsünüz. Hala ilişkiye niye devam ettiğinizi anlamadım. Muhtemelen sanal seks ile vakit öldürdünüz adam reali bulup kaçtı.Biz çıktıktan 2 ay sonra evine çağırdı yalnız yaşıyor. Güvenmediğim için gitmedim sevişmek istiyordu
Sanırım haklısınız ama ona çok bağlanmıştım çok seviyordum onada güvenmiştim sadikti bana şüphelerim vardı ama ya ben yedektemiydim acaba diye düşünmüyo degilim
BEN çok aptalmisim ya belki birşeyler değişir diye devam ettirdim ama yine aynı gibiBu adamı da çok sevdiniz, öyle mi?
Biz çıktıktan 2 ay sonra evine çağırdı yalnız yaşıyor. Güvenmediğim için gitmedim sevişmek istiyordu
Of 10 ayımami üzüleyim onu sevdiğime mi acı çekmekten başka bişey degilYedek bile değildin diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?