- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
bence sevmedin boşluktan ona tutundun..BEN çok aptalmisim ya belki birşeyler değişir diye devam ettirdim ama yine aynı gibi
Of 10 ayımami üzüleyim onu sevdiğime mi acı çekmekten başka bişey degil
ya senin yorumlarına bayılıyorummm:))Şu meşhur lafla kapamak istiyorum konuyu
"Annen seni kadir gecesi doğurmuş" farkında değilsin
Cehenneme kadar yolu varAçık açık ilk buluşmada sevişmek isteyen birisi var siz gönülsüzsünüz. Hala ilişkiye niye devam ettiğinizi anlamadım. Muhtemelen sanal seks ile vakit öldürdünüz adam reali bulup kaçtı.
ya senin yorumlarına bayılıyorummm:))
Vayyy, maziniz çok derinmiş gerçektenYok kız bizim geçmişimizde var 1 kere buluştuk. Skypedan konuşurduk
Bu bende olan durumu da çok iyi özetliyor.Ben de çok anlam yükledim ve üzülen ben oldum.Erkeklerin can sıkıntısından nette tanışıp öylesine boşluk doldurma olarak konuştukları kızlarımız işi cok ciddiye alıyor sonra da beyler can sıkıntısını dönemi bitince reel sevgili edindiklerinde telin ucundaki kızı sallayınca kız arıza çıkardığı için başından savuyorlar...Fazla anlam yüklemeye gerek yok...
Kaçkere çağırdım gelmedi doğum günümde gelecekti işte 4 gün kala ayrıldık
Kac kere cagirdim gelmedi doğum günümde gelecekti en son doğum gününe 4 gün kala birden böyle oldu bahane etti.
Cehenneme kadar yolu var
ya yerimmmAy çok teşekkür ederim * sevgi pıtırcıkları saçıyorum sepetimden sizlere *
Sanaldamı kalıcak ilişkimiz buluşalım gezelim eğlenelim birbirimizi yakından tanıyalım istiyorum dedim hiç umrunda değil doğum günüme gelecekti güya 4 gün kala ayrıldık gelmemek için bahane yarattı gibi.İnternetten tanışabilirsin eyvallahta bari bi iki kere yanında biri varken o adamla iki çay içeydiniz. Belki soğuyacağın bi tiple niye sevgili oluyosun yüzyüze gelmeden
Evden çıkmıyordu ki okula gidiyordu sadece nerde olcak sevgiliNeden görüşmüyorsunuz, siz sanalsınız onun için kim bilir realde neler yapıyordur aynı şey sizin içinde geçerli, birde çok sıkıyorsunuz gibime geldi bu nedir yani onsuz yaşayamayacak avereler gibi yalvarmalar üstüne gitmeler, kendine değer ver ki başkalarıda sana versin adam haklı kaçmakla.
Birgün buluşuruz umuduyla bekledim iste sevmesem ayrılırdımBoşuna destan yazmışsınız.
‘10 aydır çıkıyoruz hiç görüşmedik’ dediğiniz an; olayın ciddiyeti kalmadı zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?