Iliskiye ara verelim diyen sevgilinin amacı

Açık açık ilk buluşmada sevişmek isteyen birisi var siz gönülsüzsünüz. Hala ilişkiye niye devam ettiğinizi anlamadım. Muhtemelen sanal seks ile vakit öldürdünüz adam reali bulup kaçtı.
Cehenneme kadar yolu var

Yok kız bizim geçmişimizde var 1 kere buluştuk. Skypedan konuşurduk
Vayyy, maziniz çok derinmiş gerçekten Bacım sizin ilişkiye ne denir bilmiyorum da çıkmak değil o net! 10 aydır telefonla arama bile yok, arayınca sorun olmuş ayrılmışsınız. Adam geyik yapmış, telefonla aramaya başlayıp günlük hayatına girince de ohooo nerden bulaştık olmuş. 10 ay fotoğraf gönderip chat yapmakla yaşanan ilişkimsi şeyin nesi adamı yoracak da ara verip kafa dinleyelim diyecek. Adamın zaten normal bir "çıktığı" da var muhtemelen.

10 aydır neden hiç buluşmadınız? gerçekten sevse zaten buluşurdunuz demek ki yakınında birini buldu belki de siz bu kadar söylendiniz ki o kıza karşı bir şeyler hissetmeye başladı.

Bu bende olan durumu da çok iyi özetliyor.Ben de çok anlam yükledim ve üzülen ben oldum.

Kaçkere çağırdım gelmedi doğum günümde gelecekti işte 4 gün kala ayrıldık
Kac kere cagirdim gelmedi doğum günümde gelecekti en son doğum gününe 4 gün kala birden böyle oldu bahane etti.
Cehenneme kadar yolu var

Cancaazım sen bence burdaki arkadaşları ve dahi beni keklemek için bu konuyu açmışsın, alıntıladığım mesajlarından bu anlaşılıyor. 4 sayfa cevaba bakılırsa bunu da başardın.

Neden görüşmüyorsunuz, siz sanalsınız onun için kim bilir realde neler yapıyordur aynı şey sizin içinde geçerli, birde çok sıkıyorsunuz gibime geldi bu nedir yani onsuz yaşayamayacak avereler gibi yalvarmalar üstüne gitmeler, kendine değer ver ki başkalarıda sana versin adam haklı kaçmakla.

İnternetten tanışabilirsin eyvallahta bari bi iki kere yanında biri varken o adamla iki çay içeydiniz. Belki soğuyacağın bi tiple niye sevgili oluyosun yüzyüze gelmeden
Sanaldamı kalıcak ilişkimiz buluşalım gezelim eğlenelim birbirimizi yakından tanıyalım istiyorum dedim hiç umrunda değil doğum günüme gelecekti güya 4 gün kala ayrıldık gelmemek için bahane yarattı gibi.

Evden çıkmıyordu ki okula gidiyordu sadece nerde olcak sevgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…