Iliskiye ara verelim diyen sevgilinin amacı

sen neden hata yapmış olasın ki hata yaptığını sana düşündüren nedir? oyun oynayarak bu kadar zaman geçiren insanları hiçbir zaman anlamıyorum kızlar gerçekten bu çok önemli birşey. evlenmeden önce böyle birşey varsa gözünüzü seveyim biraz mantıklı düşünün oyunda bu kadar çok zaman geçiren adamları çıkarın hayatınızdan. pardon ‘adam’ demicektim çünkü çocuk bunlar. ve sen kıskanmışsın bu çok çok normal hata değil. ayrıca bu erkekler kendimle ilgili sıkıntılarım var vs diyorsa bunların hepside hikaye inanmayın. bence yol yakınken uzatmayın bitsin kendinize yazık. bana bu çocuk hiç samimi gelmedi yani dürüst gelmedi . sadece telefonda görüştüğünüz birisi sizin için sadece alışkanlık olmuştur bi nebze sizin için kolay olabilir vazgeçmek bitirmek. lütfen şapkanızı önünüze koyun ve düşünün

10 ay gecti ve bir kere bile tüm şartları zorlayıp seni görmeye gelmedi bu bir. Ikincisi "psikolojik sıkntılarım var" bir erkeğin en favori bahanesidir. Ara verelim diyen erkek aslinda "ben bir etrafa bakınayım daha iyisini bulamazsam sana geri döneceğim" demek istiyordur bu da üç. Allahtan bedelli yapmış beyimiz sadece soğumakla kalmış 12 ay yapsaymış belki de medeni hali evli dönermiş maazallahh... Bu adam seni oyalıyor.

Yapmayın lütfen 28 yaşında ev olmasi lazım bir erkek ama sizi görmeye tenezzül etmemiş. Neyin acısını çekiyorsunuz anlamadım bile önünüze bakın lütfen. Büyük ihtimal başkası ile görüşüyor zaten .. 15Bin lira askerliğe para ayiran sizin için de bir şeyler ayarlardi.

Doğum günümde gelecekti 4 gun kala ayrıldı parasıda var ama gelmedi hiç şimdi konuşmuyoruz onun yazmasinimi beklesem 1 ay oldu

Evet ya kesin başka kız var hayatında ve beni oyalıyor 1 aydır konusmuyoruz sizce ne yapayım o yazmadığı sürece yazmayım mi yoksa biran önce konuşup kararami bağlayım olayı? Beklemekle iyice belirsizlik olustu

28 yaşında adam sadece okula mı gidip geliyor, ilginç, bana kalırsa bu şekilde zaten değer göremezsiniz biraz kendinizi ağırdan satın, ayrıca SANAL olduğunu unutmayın.
1 aydır konuşmuyoruz onun yazmasinimi bekleyim yoksa biran önce konuşup kararami bağlayım böyle belirsizlik oldu ya sessizce bitecek gibi iliski

B
Onun yazmasinimi bekleyim yoksa biran önce konuşup kararami bağlayım beni cepte görüyor şuan .

once cepte gormesini engelle bunun icinde kendi hayatina odaklan. Gercekten mutlu ol ve arada o mutluluklarini profil fotosu mu yaparsın artik nasil gorecekse paylaş sanal iliskiye de bu kadar guvenme. 28 yasinda adam gelmemisse gönül eğlendirmek icin konuşmuştur bence.. ben o tarz konusmalari 18 19 yaslarinda yapmıştım ondan sonra yasamis olsam cok cocuksu gelirdi herhalde. intten yazistigim bi adam vardi o da bi yazip sonra kaybolmalari sebebiyle görüşememiştik.. bir gün geldi yasadigim sehire akşam eve gitti gayet normal yaziyor derken bir gün sonra 'ben seni gorunce bisey hissedemedim" dedi. O da tipki sizin görüştüğünüz kişi gibi beni gormeden sevdiğini söylerdi hep. Ben tabi şok oldum artik bu sacmaliktan kurtaricam keendimi dedim kopardım tüm bağı.
Ne aradim ne sordum. Sonra aradan 2 ay kadar gecti ve bana geri yazdi 'aslinda heycandan anlayamamisim sensiz olmuyor ' tarzında. Ben bu adama tövbe ettigimden hayatimda biri var, dedim ama ona rağmen bile bana 'sensiz yapamam' tarzi konuştu. Sanal iliskilere guvenmeyin bence.

Yerinde olsam hemen yarin arar net bi şekilde ilişkiye son verdiğimi söyler bundan sonraki hayatinda mutluluklar dilerim.

Millet yanındakini aldatıyo soğuyo sen hiç görmediğin adamdan bahsediyosun. Birak ne hali varsa görsün görmediğin adamı nasıl seviyon sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…