- 8 Mayıs 2015
- 738
- 1.352
- 313
Görmediğiniz birini sevmeniz de absürt bi durum değil mi?Birgün buluşuruz umuduyla bekledim iste sevmesem ayrılırdım
sen neden hata yapmış olasın ki hata yaptığını sana düşündüren nedir? oyun oynayarak bu kadar zaman geçiren insanları hiçbir zaman anlamıyorum kızlar gerçekten bu çok önemli birşey. evlenmeden önce böyle birşey varsa gözünüzü seveyim biraz mantıklı düşünün oyunda bu kadar çok zaman geçiren adamları çıkarın hayatınızdan. pardon ‘adam’ demicektim çünkü çocuk bunlar. ve sen kıskanmışsın bu çok çok normal hata değil. ayrıca bu erkekler kendimle ilgili sıkıntılarım var vs diyorsa bunların hepside hikaye inanmayın. bence yol yakınken uzatmayın bitsin kendinize yazık. bana bu çocuk hiç samimi gelmedi yani dürüst gelmedi . sadece telefonda görüştüğünüz birisi sizin için sadece alışkanlık olmuştur bi nebze sizin için kolay olabilir vazgeçmek bitirmek. lütfen şapkanızı önünüze koyun ve düşününIyi geceler. Nereden başlasam . uzaktan ilişkim var yaklaşık 10 aydır çıkıyoruz bu sürede hiç buluşmadık. Sadece foto atarak görebiliyoruz birbirimizio 28 ben 24 yaşındayım. hergün mesajlaşıyorduk. Onu çok seviyordum oda beni sevdiğini söylerdi yada ben inandım bu yalana. Bu bedelli askerlik yapıp geldikten sonra çok değişti öyle hissettim yani. Askere gitmeden 2 gün öncede ilgisiz soğuk davranıyordu. Taa o zamandan şüphelerim başladı benim. Son zamanlarda olaylar oldu işte sürekli oyuna girer bana saatlerce mesaj atmadığı olurdu. Arkadaşları daha önemliydi bende kızıyordum doğal olarak kıskandım çok sıktım onu . Başkasımı var diyordum ona sürekli.neyse sonki olay bu en yakın arkadaşının sevgilisiyle telefonda konuşuyorlarmış kız bunu arıyormuş. Kız bunun 5 yıllık arkadaşıymış. Ben bunu duyunca fıttırdım tabi.Telefonda ne konuşuyorsunuz neden arıyorki falan sorular sormaya başladım kıskandım o kızla konuşmucaksın dedim. Kızla erkek arkadaş olurmu dedim. Vay neymiş böyle diyemezmişim onu yapcak insanmıyım ben falan demeye başladı. Beni suçlayıp duruyosun diyor. Be adam bunların sebebi sensin şüphelendircek birşeyler yapıyosunki böyle davranıyorum! Sürekli telefonla aramaya başladım normalde telefonda hiç konuşmazdık. Çünkü sorunlarımızı telefonda konuşarak çözebildiğimizi farkettim . Ben aradıkça bu iyice soğuk davranmaya başladı istemiyordu konuşmak çünkü tartışıyorduk.Benimde hatalarım oldu tabiki. Değerimi anlaması için ayrılırım falan diyordum ona. Benden sıkıldığını söyledi davranışlarımdan soğumuş. Aşkım bitanem gibi güzel sözler bile söylemeyi bıraktı. İçinden gelmiyormuş yapmacık olurmuşmuş.Neden böylesin noldu neden soğuksun birşey varsa çözelim dediğimde birşey olduğu yok diyip geçiştirirdi. Sınavlarım var odaklanamıyorum kendime gelemiyorum diyordu. Bende madem benden sıkıldın ayrılalım mı yada hiç konuşmayım bida dedim oda ara verelim dedi. Bende neden ilişkimize zarar vericek biliyosun dimi dedim . Gerekli gibi dedi. Bende oyuncak değilim sıkıldın ara ver geri dön dedim ayrılalım dedi neyse telefonda vedalaştık ben ağlayınca bu sakin ol konuşalım ama bana pasif ol dedi. bana zaman ver nefes almak istiyorum rahatlamama izin ver psikolojik sıkıntılarım var kendimle ilgili şeylerdende sıkıldım dedi. Bazı şeyleri düşünmem lazım dedi. Bende ne gibi bi süre dedim arkadaş gibi konuşcaz kafamızı toplayana kadar dedi. Bana başkasımı var demiceksin dedi. Sonra düşünürüz ne yapacağımıza dedi . benimde sıkıntılarım vardı. Belki birşeyler düzelir diye kabul ettim işte. Okulu bahane etti anlayacağınız.1 aydır konuşmuyoruz bu sürede doğum günümüz vardı onu kutladık sadece. Onu Çok özledim yaptığım hatalarıda farkettim ama gururumdan yazmıyorum sessizim
Ben ne yapmalıyım bu süreçte yardım edin
28 yaşında adam sadece okula mı gidip geliyor, ilginç, bana kalırsa bu şekilde zaten değer göremezsiniz biraz kendinizi ağırdan satın, ayrıca SANAL olduğunu unutmayın.Evden çıkmıyordu ki okula gidiyordu sadece nerde olcak sevgili
Doğum günümde gelecekti 4 gun kala ayrıldı parasıda var ama gelmedi hiç şimdi konuşmuyoruz onun yazmasinimi beklesem 1 ay olduYapmayın lütfen 28 yaşında ev olmasi lazım bir erkek ama sizi görmeye tenezzül etmemiş. Neyin acısını çekiyorsunuz anlamadım bile önünüze bakın lütfen. Büyük ihtimal başkası ile görüşüyor zaten .. 15Bin lira askerliğe para ayiran sizin için de bir şeyler ayarlardi.
Evet ya kesin başka kız var hayatında ve beni oyalıyor 1 aydır konusmuyoruz sizce ne yapayım o yazmadığı sürece yazmayım mi yoksa biran önce konuşup kararami bağlayım olayı? Beklemekle iyice belirsizlik olustu10 ay gecti ve bir kere bile tüm şartları zorlayıp seni görmeye gelmedi bu bir. Ikincisi "psikolojik sıkntılarım var" bir erkeğin en favori bahanesidir. Ara verelim diyen erkek aslinda "ben bir etrafa bakınayım daha iyisini bulamazsam sana geri döneceğim" demek istiyordur bu da üç. Allahtan bedelli yapmış beyimiz sadece soğumakla kalmış 12 ay yapsaymış belki de medeni hali evli dönermiş maazallahh... Bu adam seni oyalıyor.
1 aydır konuşmuyoruz onun yazmasinimi bekleyim yoksa biran önce konuşup kararami bağlayım böyle belirsizlik oldu ya sessizce bitecek gibi iliski28 yaşında adam sadece okula mı gidip geliyor, ilginç, bana kalırsa bu şekilde zaten değer göremezsiniz biraz kendinizi ağırdan satın, ayrıca SANAL olduğunu unutmayın.
Onun yazmasinimi bekleyim yoksa biran önce konuşup kararami bağlayım beni cepte görüyor şuan .sen neden hata yapmış olasın ki hata yaptığını sana düşündüren nedir? oyun oynayarak bu kadar zaman geçiren insanları hiçbir zaman anlamıyorum kızlar gerçekten bu çok önemli birşey. evlenmeden önce böyle birşey varsa gözünüzü seveyim biraz mantıklı düşünün oyunda bu kadar çok zaman geçiren adamları çıkarın hayatınızdan. pardon ‘adam’ demicektim çünkü çocuk bunlar. ve sen kıskanmışsın bu çok çok normal hata değil. ayrıca bu erkekler kendimle ilgili sıkıntılarım var vs diyorsa bunların hepside hikaye inanmayın. bence yol yakınken uzatmayın bitsin kendinize yazık. bana bu çocuk hiç samimi gelmedi yani dürüst gelmedi . sadece telefonda görüştüğünüz birisi sizin için sadece alışkanlık olmuştur bi nebze sizin için kolay olabilir vazgeçmek bitirmek. lütfen şapkanızı önünüze koyun ve düşünün
Yerinde olsam hemen yarin arar net bi şekilde ilişkiye son verdiğimi söyler bundan sonraki hayatinda mutluluklar dilerim.Evet ya kesin başka kız var hayatında ve beni oyalıyor 1 aydır konusmuyoruz sizce ne yapayım o yazmadığı sürece yazmayım mi yoksa biran önce konuşup kararami bağlayım olayı? Beklemekle iyice belirsizlik olustu
Millet yanındakini aldatıyo soğuyo sen hiç görmediğin adamdan bahsediyosun. Birak ne hali varsa görsün görmediğin adamı nasıl seviyon senIyi geceler. Nereden başlasam . uzaktan ilişkim var yaklaşık 10 aydır çıkıyoruz bu sürede hiç buluşmadık. Sadece foto atarak görebiliyoruz birbirimizio 28 ben 24 yaşındayım. hergün mesajlaşıyorduk. Onu çok seviyordum oda beni sevdiğini söylerdi yada ben inandım bu yalana. Bu bedelli askerlik yapıp geldikten sonra çok değişti öyle hissettim yani. Askere gitmeden 2 gün öncede ilgisiz soğuk davranıyordu. Taa o zamandan şüphelerim başladı benim. Son zamanlarda olaylar oldu işte sürekli oyuna girer bana saatlerce mesaj atmadığı olurdu. Arkadaşları daha önemliydi bende kızıyordum doğal olarak kıskandım çok sıktım onu . Başkasımı var diyordum ona sürekli.neyse sonki olay bu en yakın arkadaşının sevgilisiyle telefonda konuşuyorlarmış kız bunu arıyormuş. Kız bunun 5 yıllık arkadaşıymış. Ben bunu duyunca fıttırdım tabi.Telefonda ne konuşuyorsunuz neden arıyorki falan sorular sormaya başladım kıskandım o kızla konuşmucaksın dedim. Kızla erkek arkadaş olurmu dedim. Vay neymiş böyle diyemezmişim onu yapcak insanmıyım ben falan demeye başladı. Beni suçlayıp duruyosun diyor. Be adam bunların sebebi sensin şüphelendircek birşeyler yapıyosunki böyle davranıyorum! Sürekli telefonla aramaya başladım normalde telefonda hiç konuşmazdık. Çünkü sorunlarımızı telefonda konuşarak çözebildiğimizi farkettim . Ben aradıkça bu iyice soğuk davranmaya başladı istemiyordu konuşmak çünkü tartışıyorduk.Benimde hatalarım oldu tabiki. Değerimi anlaması için ayrılırım falan diyordum ona. Benden sıkıldığını söyledi davranışlarımdan soğumuş. Aşkım bitanem gibi güzel sözler bile söylemeyi bıraktı. İçinden gelmiyormuş yapmacık olurmuşmuş.Neden böylesin noldu neden soğuksun birşey varsa çözelim dediğimde birşey olduğu yok diyip geçiştirirdi. Sınavlarım var odaklanamıyorum kendime gelemiyorum diyordu. Bende madem benden sıkıldın ayrılalım mı yada hiç konuşmayım bida dedim oda ara verelim dedi. Bende neden ilişkimize zarar vericek biliyosun dimi dedim . Gerekli gibi dedi. Bende oyuncak değilim sıkıldın ara ver geri dön dedim ayrılalım dedi neyse telefonda vedalaştık ben ağlayınca bu sakin ol konuşalım ama bana pasif ol dedi. bana zaman ver nefes almak istiyorum rahatlamama izin ver psikolojik sıkıntılarım var kendimle ilgili şeylerdende sıkıldım dedi. Bazı şeyleri düşünmem lazım dedi. Bende ne gibi bi süre dedim arkadaş gibi konuşcaz kafamızı toplayana kadar dedi. Bana başkasımı var demiceksin dedi. Sonra düşünürüz ne yapacağımıza dedi . benimde sıkıntılarım vardı. Belki birşeyler düzelir diye kabul ettim işte. Okulu bahane etti anlayacağınız.1 aydır konuşmuyoruz bu sürede doğum günümüz vardı onu kutladık sadece. Onu Çok özledim yaptığım hatalarıda farkettim ama gururumdan yazmıyorum sessizim
Ben ne yapmalıyım bu süreçte yardım edin
Ciddi ciddi 10 ayını hiç buluşmadığın, kamerada bile görmediğin bir adama mı harcadın???
uzgunum cok cevap veriyorsunuz farkindamisiniz !!!!!!!Yerinde olsam hemen yarin arar net bi şekilde ilişkiye son verdiğimi söyler bundan sonraki hayatinda mutluluklar dilerim.
Neye cok cevap veriyorum pardon ? Konu sahibi misiniz ?uzgunum cok cevap veriyorsunuz farkindamisiniz !!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?