Kardeşime de bi türlü anlatamadım, kızın zerre ilgisi yok sevgililik işlerine, biri çıkacak da aşık edecek kendisine. Yok, şans bile vermiyor, çiçekle tanışma teklif edeni mi, arkadaşlarla haber yollatanı mı (Haber yollatanlara ayrı gıcık oluyor, gelip doğrudan benle konuşacak kadar bile cesareti yok demek diye)... Ablam evlilik mevlilik düşün demiyoruz sana, bari tanı-tanış, hiç tecrübe etmiyorsun böyle olmaz diyoruz, yok onun adam seçme şeysi çok ayrı, kafadan eliyor önüne geleni, kariyer odaklı gidiyor. Sevgiliyle vakit harcayamazmış, iyiymiş böyle.
Hatta "Bak ablası yönelimin farklıysa ve söyleyemiyorsan, benle paylaş ben yargılamam" filan diye de konuştum. :))
Ben de aksine ayda sevgili değiştirir dururdum.
Annem birinde oturdu "Sende yaka silkerdim, kardeşinden de korkuyorum" diye dert yandı. :)))
Yani, yapı meselesi ne diyelim, herkesin aşk, flört algısı kendine. Biz iki kardeş dahi birbirinden o kadar zıt ele alıyoruz meseleleri. Evlendim de duruldum. Kardeşimin kim gönlüne girecek merakla bekliyoruz, kutlama yapıp madalya takmayı düşünüyoruz zoru başaracağı için enişte beye.