Ilişkiye başlarken kalbini mi dinlemeli mantığını mı hangisi daha mutlu eder?

mantık süzgecimden geçmeden kalbime ulaşamaz önce içime sinecek..sonra zaten aşk oluşur.

illede kalp ille de kalp derim başka da bişey demem, aşık olmadığım insanla uğraşamam şahsen, ten çekimi var şu var bu var, heyecan isterim ben...

kalbım dedım asrın hatasını yapıyordum, basta yaptım ama ucundan gerı donebıldım
sımdı bıraz daha mantıkla yaklasıyorum ama su an hayatımdakı ınsan mantıktan dolayımı devam edıyor bılemıyorum

başlangıçta aşk yoksa beraber olacağın kişiyi mantığa göre seçebilirsin bide üstüne aşık olursan oh ne ala.ama iki seçenek varsa aşk mı mantık mı TABKİ AŞKKK

tek başına kalp de mantık da işe yaramaz. ikisinden de birer tutam olacak ki gerçekten mutlu olabilesin.
ama her zaman ağırlığın mantıktan yana olması gerektiğini düşünüyorum kendi adıma.

hayat tamamen deneme yanılma öğrenmedir.sadece aşk dienler ve onu seçip yaşıyanlar eğer yürütemedilermi 2. kez daha dikkatli olup mantıklı davranırlar

mantık çok önemli ama mantıgına uygun kişi kalbine hitap etmeli..
maalsef cogu zaman tersi olur dünyada..

mantık evliliği yaptım eşimede nişanımızdan sonra aşık oldum:asigim:
mutluyum huzurluyum eşimi çok seviyorum:1hug:

valla arkadaşım ben mantık diyorum

çünki aşkın bitme ve o insandan soguma ihtimali çok yüksek geliyor bana

ama mantıkda bu daha farklılaşıyorr mantıken uyuştugun bir insanla beraber olupta vakit geçirdigin zaman ona karşı duyguların zamanla aşka dönüşüyor yani ondanda etkilenme olayın varr ve bunun sonucundada hem mantık hemde zamanla aşk ikisi bir arada gelişiyor

şahsen ben öyle yaptım kalbimi degil aklımı kullandımm

kalbimi dinlerim ama onun söylediklerini mantıgımında onaylamasını isterim
sonada ikiside tmm diyosa işte olay bu

Bende mantığıma uyup uymadığına bakarım.
Aklıma yatan kişi, zaten kalbimi kazanır bir şekilde.

yok öyle sewmeden birini mantık ewliliği beni bozar mı bozarrrrrrkaydirigubbakcemile2
mantık biyere kadar geçerli oluyor.. ama kalp sesini herzaman size duyurmayı başarabiliyor:1closedeyes:
uzun lafın kısası gönül ferman dinlemiyor yanii bu böyle biline:1rolleyes:

Back
X