• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilişkiye başlarken kalbini mi dinlemeli mantığını mı hangisi daha mutlu eder?

mantık çok önemli ama mantıgına uygun kişi kalbine hitap etmeli..
maalsef cogu zaman tersi olur dünyada..

aynen katılıyorum
ne zaman mantigima uyan biri ciksa kalbim onu sevemedi hic
ama sevdiklerim hep mantik olarak uymayanlar oldu
ikisi birarada olmasini isterdim

Sevgili Gülsüm Sultan ,cümlen çok hoşuma gitti,tebessümle okudum.
'mantıklı şekilde aşık olacaksın' çok hoş.yerimseniben
Ahhh! Ahhh! Onun bir yöntemi olsa.Aşkın olduğu yerden mantık koşarak uzaklaşırmış.:çok üzgünüm:

Buna izin vermeyeceksin iste hamiyecim...körü körüne degil gözlerin apacik göreceksin herseyi iliskinde...karsindakinin hatalarini kusurlarini ört baz etmeyerek...bu böyledir ve böyle olcaktir diyerek...kendini kandirmadan....a.s

ben mantığıma uymayan kişiye aşık olamam,belki çok hoşlanırım ama evet diyemem çünkü aklıma yatmayan bişey varsa bunun ilerde sorun yaratacağını bilirim..bununla birlikte sadece mantık ilişkisi de olmaz, belki bi şekilde gider ama tatsız tutsuz olur..ben 7 aylık evliyim..başta eşimin teklifini ısrarla kabul etmemiştim çünkü onu insan olarak seviyodum ama bu sevgili olmak için yeterli değildi hem onun yoğun duygularına hem bana haksızlık olur diye düşünüyodum..bigün bi şekilde başladık,ben çok korktum ve bocaladım başta "acaba yanlış mı yaptım" diye ama bikaç gün sonra bi baktımki ben bu çocuğu sevmeye başladım Şeniz çok tatlı,çok iyi anlaşıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz..şimdi evliyiz mutluyum çok şükür..bi arkadaşım bana bu konuyu konuşurken "aşk farklı bişey,sevmenin ötesinde bişey" dese de, ben böyle başlamaktan korkanlara "eğer onu sevebileceğinizi hissediyosanız korkmayın" diyorum..özellikle konu evlilikse, çünkü evlilik sadece kendinizi düşünebileceğiniz bi alan değil ilerde olacak çocuklarınızın o yuvada mutlu ve sağlıklı insanlar olup olamayacağını bile düşünmelisiniz..bence aşk mutlu olmak için vardır acı çekmek için değil!

Back
X