İlişkiye girmekten korkuyorum.

callmebess

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
30
8
86
19 yaşındayım ve daha önce hiç cinsel ilişkiye girmedim hoş zaten o seviyeye kadar gelen bir ilişkim de olmadı.
Sorun şu ki olmasını da istemem. Yaşımı mı küçük buluyorum, bu bekaret konusunu kafamda fazla mı büyütüyorum bilmiyorum ama sevgilim olunca yapmak istediğim şeyler gerçekten öpüşüp koklaşmaktan ileri gidemiyor maalesef. Sinemaya gidelim (ve gerçekten filmi izleyelim!) veya gezip tozalım ama daha fazlası olmasın istiyorum.
Sizce bu ilişki konusu gerçekten bu kadar korkulacak bir şey mi?
İlişkiye girdiğim adamla evlenmek zorunda değilim evet. Evlilikte bekareti gerçekten önemsemem. Ben bekaretimi evlenmeden önce kaybettiğim için benimle evlenmekten vazgeçecek adam da zaten benden uzak olsun bir zahmet.
Ama gerçekten sevdiğim ve birlikte olmak istediğim insanla işler o raddeye gelince ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü erkekler bu deneyimleri çok daha önceden yaşıyor ve neyin nasıl olduğunu en azından nasıl olması gerektiğini biliyorlar, yaşayarak öğreniyorlar.
Çok özel değilse, sizin ilk deneyiminiz nasıldı?

çocugum büyüyünce ögrenirsin daha yaşın küçük, sen bi çocuk olarak yeni üye erkek olarak bu soruları babana sor bence

sen de yaşayarak öğreneceksin, yaşamadan bilemezsin

çocugum büyüyünce ögrenirsin daha yaşın küçük, sen bi çocuk olarak yeni üye erkek olarak bu soruları babana sor bence
Farkındaysanız katılım tarihim sizden önce... Sadece aktif olarak kullanmıyorum.
Bize niye soruyorsun. .

Ne yaparsan yap . .
Sadece biraz fikir almak, bir de bilenlerden duymak istemiştim...

dene ve gör anlatılırmı böyle bişi? herkesin yaşadığı aynımı?

eger cinsel iliski istemiyorsan, henuz bedenin hazir degil demektir.
bedenin hazir oldugunda sende istersin merak etme.
yada duygusal olarak o kadar guclu bir bag kuramamissindir kimseyle.

yaw bundan önce nasıl ayaklarımın üzerinde dururum diye düşünse canım, önemli olan o bence, cinselliği bi şekilde yaşarsın, bunu bu kadar kafay a takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…