- 10 Kasım 2014
- 30
- 8
- 86
- Konu Sahibi callmebess
-
konu sahibi yeni üye değil kiçocugum büyüyünce ögrenirsin daha yaşın küçük, sen bi çocuk olarak yeni üye erkek olarak bu soruları babana sor bence
nerde değil iyi bak canım yeni üye yazıyorkonu sahibi yeni üye değil ki
Farkındaysanız katılım tarihim sizden önce... Sadece aktif olarak kullanmıyorum.çocugum büyüyünce ögrenirsin daha yaşın küçük, sen bi çocuk olarak yeni üye erkek olarak bu soruları babana sor bence
Sadece biraz fikir almak, bir de bilenlerden duymak istemiştim...Bize niye soruyorsun. .
Ne yaparsan yap . .
katılım da 10 kasım 2014 yazıyor sen de iyi baknerde değil iyi bak canım yeni üye yazıyor
Farkındaysanız katılım tarihim sizden önce... Sadece aktif olarak kullanmıyorum.
Sadece biraz fikir almak, bir de bilenlerden duymak istemiştim...
doğru okullar tatil oldukça anca giriyorsun sanırım hadi canım baska yereFarkındaysanız katılım tarihim sizden önce... Sadece aktif olarak kullanmıyorum.
Sadece biraz fikir almak, bir de bilenlerden duymak istemiştim...
Teşekkürler nihayet doğru dürüst verilen bir cevap.sen de yaşayarak öğreneceksin, yaşamadan bilemezsin
tamam sen konus ozaman hatta özelden ders verebilrsin inanıyorsankatılım da 10 kasım 2014 yazıyor sen de iyi bak
ben de bilmiyordum evlenmeden önce, evlenince zamanla oturdu herşeyTeşekkürler nihayet doğru dürüst verilen bir cevap.
Pardon bu başlığı açmam sizi neden bu kadar rahatsız etti? Yanıtlamak istemiyorsanız yanıtlamazsınız olur biter bu saldırgan tavır neden?tamam sen konus ozaman hatta özelden ders verebilrsin inanıyorsan
inanıp inanmamak sana kalmış ama, konuşup konuşmayacağıma ben karar veririmtamam sen konus ozaman hatta özelden ders verebilrsin inanıyorsan
ben de anlayamadım, nerdeyse sana cevap yazdım diye beni dövecekPardon bu başlığı açmam sizi neden bu kadar rahatsız etti? Yanıtlamak istemiyorsanız yanıtlamazsınız olur biter bu saldırgan tavır neden?
Canı sıkılmıştır, hayatında böyle sanal ortamlarda insanlara laf yetiştirmekten başka eğlencesi yok belli ki.ben de anlayamadım, nerdeyse sana cevap yazdım diye beni dövecek
19 yaşındayım ve daha önce hiç cinsel ilişkiye girmedim hoş zaten o seviyeye kadar gelen bir ilişkim de olmadı.
Sorun şu ki olmasını da istemem. Yaşımı mı küçük buluyorum, bu bekaret konusunu kafamda fazla mı büyütüyorum bilmiyorum ama sevgilim olunca yapmak istediğim şeyler gerçekten öpüşüp koklaşmaktan ileri gidemiyor maalesef. Sinemaya gidelim (ve gerçekten filmi izleyelim!) veya gezip tozalım ama daha fazlası olmasın istiyorum.
Sizce bu ilişki konusu gerçekten bu kadar korkulacak bir şey mi?
İlişkiye girdiğim adamla evlenmek zorunda değilim evet. Evlilikte bekareti gerçekten önemsemem. Ben bekaretimi evlenmeden önce kaybettiğim için benimle evlenmekten vazgeçecek adam da zaten benden uzak olsun bir zahmet.
Ama gerçekten sevdiğim ve birlikte olmak istediğim insanla işler o raddeye gelince ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü erkekler bu deneyimleri çok daha önceden yaşıyor ve neyin nasıl olduğunu en azından nasıl olması gerektiğini biliyorlar, yaşayarak öğreniyorlar.
Çok özel değilse, sizin ilk deneyiminiz nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?