İlişkiye hazır olduğumuzu nasıl anlarız ?

Kendimden örnek vereyim, 4 yıllık ciddi ilişkim biteli 2 yıl oluyor, bu süre zarfında konustuğum kisiler vs de oldu ama o rahatlığa öyle alıstım ki ister istemez baya seciciyim şuan hiiç öyle aman sevgilim olsun kafasına giremiyorum 😂 bence genel olarak toksik ve uzun ilişkiden sonra insan kafasını dinlemek istiyor ya zamanı yok
Kesinlikle katılıyorum size ama yeni aday üstüme gelmiyo yani beraber aşarız vs gibi yaklaşınca ne biliyim bi ilgimi çekti :)

Zaten çok dusunmek iyi değil bitirdiysen bitirdin bir an once toplan yeni insanlar tani gez ve tanidigin insanlardan buyuk buyuk beklentilerin olmasin keyfine eglenmene bak gitsin.
İşte sanırım kendimi depresyona sokmamak adına böyle bişey yapıyorum ayy yok kimseden hiç bişey beklemiyorum artık beklentiler yordu fazlasıyla

10 yıllık ilişki 🤔 bence siz ilişkinin yas evresini hala bitirememişsiniz. Koskoca 10 yıl bir de. Bir boşluktasınız ve kalbinizdeki o boşluğu dolduracak birini arıyorsunuz yalnızca. Soruyu da bundan ötürü sordunuz bence. Ruhunuzun, kalbinizin, beyninizin iyice dinlenmesi, eskiyi unutabilmesi lazım. Kısacası kendinize gelmeniz lazım. Bu uzun sürer ama sağlıklı yeni bir ilişki için bu şart.

10 yıllık ilişki 🤔 bence siz ilişkinin yas evresini hala bitirememişsiniz. Koskoca 10 yıl bir de. Bir boşluktasınız ve kalbinizdeki o boşluğu dolduracak birini arıyorsunuz yalnızca. Soruyu da bundan ötürü sordunuz bence. Ruhunuzun, kalbinizin, beyninizin iyice dinlenmesi, eskiyi unutabilmesi lazım. Kısacası kendinize gelmeniz lazım. Bu uzun sürer ama sağlıklı yeni bir ilişki için bu şart.
Arkasından yas tutmak istemiyorum aslında hemen unutmak istiyorum hatalı bir tavırda olabilir benimkisi kestiremiyorum

10 yıllık ilişkiden sonra bu kadar kısa sürede tekrar o toplara girmem ben açıkçası. Şuan ki hislerin pek doğru veya sağlıklı olmayabilir. Benimde uzun bir ilişkim bitti, yalnızlığımın keyfini çıkarıyorum. Misler gibi geziyorum, arkadaşlarımla takılıyorum, sevdiğim şeyleri yapıyorum. Özellikle toksik bir ilişkiden çıkınca insan mutlaka kafasını dinleyip kendisine zaman ayırmalı. Yeni bir ilişki demek cevabını bulmak isteyeceğin yeni sorular demek, yeniden birisine güvenmek inanmak demek, doğru insan mı değil mi diye tartmak demek.. bir sürü şey. oy aman aman🙈 doğru zaman ne zamansa o zaman olur zaten, akışına bırak

Arkasından yas tutmak istemiyorum aslında hemen unutmak istiyorum hatalı bir tavırda olabilir benimkisi kestiremiyorum
Hatalı bir tavır. Üst üste yıpranırsınız. (link paylaşmak yasak mı bilmiyorum, yasaksa kaldırırım) Gürkan Keçicinin videoları sayesinde ayrılık sonrası neler yapmalısınız, yapmamalısınız fikir edinebilirsiniz.

Hatalı bir tavır. Üst üste yıpranırsınız. (link paylaşmak yasak mı bilmiyorum, yasaksa kaldırırım) Gürkan Keçicinin videoları sayesinde ayrılık sonrası neler yapmalısınız, yapmamalısınız fikir edinebilirsiniz.

Bu arada bana çok yardımcı oldu. Gürkan Keçici sağolsun.

10 yıllık ilişkiden sonra bu kadar kısa sürede tekrar o toplara girmem ben açıkçası. Şuan ki hislerin pek doğru veya sağlıklı olmayabilir. Benimde uzun bir ilişkim bitti, yalnızlığımın keyfini çıkarıyorum. Misler gibi geziyorum, arkadaşlarımla takılıyorum, sevdiğim şeyleri yapıyorum. Özellikle toksik bir ilişkiden çıkınca insan mutlaka kafasını dinleyip kendisine zaman ayırmalı. Yeni bir ilişki demek cevabını bulmak isteyeceğin yeni sorular demek, yeniden birisine güvenmek inanmak demek, doğru insan mı değil mi diye tartmak demek.. bir sürü şey. oy aman aman🙈 doğru zaman ne zamansa o zaman olur zaten, akışına bırak
Sanırım çivi çiviyi söksün istiyorum :)

Yok 16 yaşındaydım eşimle sevgili olduğumda. En başından beri evlenmek istedik. Ergendik çok aşıktık. Sonra nasipmiş oldu 11. senede.
Aa pardon ben uzun ilişkinizi bitirip bi başkasıyla evlendiniz gibi anladım :) aşkınız ve mutluluğunuz daim olsun 🙏🏻

Hazır hissetmek diye bişey olduğuna inanmıyorum ben.hiç beklemediği bir anda bir etkileşim olabilir.kendinizi şartlamayın herhangi bir duruma derim.akışa bırakın
Evet sanırım zamana bırakmak en sağlıklısı ve mantıklısı olacak teşekkür ederim

Back
X