• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye hazır olduğumuzu nasıl anlarız ?

İyi akşamlar hanımlar
Bahsettiğim şey cinsel ilişki değil baştan açıklayayım ☺️
Uzun ilişki bittikten sonra yeni bir ilişkiye hazır olduğumuzu nasıl anlarız
yaklaşık 10 yıllık ilişkimi bitirdim toksik ve bana zarar veren bir ilişkiydi yorduda yaklaşık 1,5 ay olucak biteli şimdi yazanlar görüşmek isteyenler oluyorda sanırım biraz temkinli yaklaşıyorum ve korkuyorumda hazır olduğumu nasıl anlarım sizce
Teşekkürler cevap veren herkese
Bunun belli bir süresi olduğunu düşünmüyorum. Karşınıza anlasabildiginiz, sevdiğiniz biri çıkarsa başlarsanız. Sırf ilişki yaşayayım diye değil de tamamiyle duygu yoğunluğu olan biri çıkarsa tabi mantığınızı da göz ardı etmeyin bı 10 yıl daha haketmez hiç bir erkek. Mutlulukla kalın.

İyi akşamlar hanımlar
yaklaşık 10 yıllık ilişkimi bitirdim toksik ve bana zarar veren bir ilişkiydi yorduda yaklaşık 1,5 ay olucak biteli şimdi yazanlar görüşmek isteyenler oluyorda sanırım biraz temkinli yaklaşıyorum ve korkuyorumda hazır olduğumu nasıl anlarım sizce
Biraz vakit tanıyarak ama onlara değil kendime.. 10;yıl dile kolay biteli 45 gün olmuş olmamış biraz kendinize zaman verin zaten hazır olunca kalbiniz size uyarı sisyali verir

Bunun belli bir süresi olduğunu düşünmüyorum. Karşınıza anlasabildiginiz, sevdiğiniz biri çıkarsa başlarsanız. Sırf ilişki yaşayayım diye değil de tamamiyle duygu yoğunluğu olan biri çıkarsa tabi mantığınızı da göz ardı etmeyin bı 10 yıl daha haketmez hiç bir erkek. Mutlulukla kalın.
Teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 Benimde zaten boşa 10 yıl geçirecek enerjim yok :)

Bu soruyu sormayacak ruh haline geldiğinizde hazır olmuşsunuzdur.
10 seneden sonra sudan çıkmış balığa döner insanın ruhu. Sanmıyorum 1,5 ayda ruhunuzun iyileştiğini.

Bence iğrenç insanlarmış. Ben de uzun bir ilişkiden sonra evlendim. Çevremdeki kimse de tetikte değildi bence. Eğer ayrılsaydım da tetikte olduklarını anlasaydım tiksinirdim. Yani uzun ilişkilere bir nevi nişanlı gözüyle filan bakılır. Nasılsa evlenecekler diye düşünülür ister istemez. Ondan ayrılırsa benle olsun gözüyle bakan insan fena bence.
Alkış butonu olsa da alkışlasam.

Bu soruyu sormayacak ruh haline geldiğinizde hazır olmuşsunuzdur.
10 seneden sonra sudan çıkmış balığa döner insanın ruhu. Sanmıyorum 1,5 ayda ruhunuzun iyileştiğini.
Ruhum çok yorgun ama kendimi bırakmak istemiyorum iyiyim diyerek telkin ediyorum devamlı ..

Ruhum çok yorgun ama kendimi bırakmak istemiyorum iyiyim diyerek telkin ediyorum devamlı ..

Tamam iyileşmeye çalışın devam edin. Bu demek ki yeni bir ilişkiye hazır değilsiniz.
Kendinizi iyileştiremediğiniz sürece, bir önceki ilişkinizi tekrar eder.
Bence bir terapi almanıza fayda olabilir.

Bence iğrenç insanlarmış. Ben de uzun bir ilişkiden sonra evlendim. Çevremdeki kimse de tetikte değildi bence. Eğer ayrılsaydım da tetikte olduklarını anlasaydım tiksinirdim. Yani uzun ilişkilere bir nevi nişanlı gözüyle filan bakılır. Nasılsa evlenecekler diye düşünülür ister istemez. Ondan ayrılırsa benle olsun gözüyle bakan insan fena bence.

Ben katılmıyorum yaf, 10 yıllık ilişki olmaz evleneceğin olsaydı evlenirdim zaten. 10yılda işin cılkı çıkar. Hazırda bekleyen arkadaşları da suçlamıyorum seviyorlarsa, hoşlanıyorarsa ne yapsınlar kalbe söz geçmiyor. Kaldı ki konu sahibesi evli değil, nişanlı değil.

Ben katılmıyorum yaf, 10 yıllık ilişki olmaz evleneceğin olsaydı evlenirdim zaten. 10yılda işin cılkı çıkar. Hazırda bekleyen arkadaşları da suçlamıyorum seviyorlarsa, hoşlanıyorarsa ne yapsınlar kalbe söz geçmiyor. Kaldı ki konu sahibesi evli değil, nişanlı değil.

Ya bence uzun ilişkilerde ilişkinin başlama yaşı çok önemli.
Ben de 11.senede evlendim.
Liseden beri birlikteydik.
Anca büyüdük. :D
Ancak üniversitede başlayan bir ilişkide haklısın tabi.

Üniversitede peşimde olanlar vardı. Eşimle aramızın ciddi bozuk olduğu bir dönemde özellikle bir tanesi çektiğim tüm testlere rağmen çok yaklaşmaya çalıştı.
(Arkadaş ortamımız aynı olduğu için ister istemez biliyordu) Hiç hoş bir davranış değildi.

Bence süre mühim ya insanlar birlikte yaşıyo mesela resmi bi şeyleri önemsemeden. O cifte de yürüyenler olsun o zaman nasılsa evli degiller diye 🤷🏻‍♀️

Aslında biraz önceki ilişkinizin nasıl bittiğiyle alakalı bence. Şu an çok mutlu olduğum, duygu yoğunluğunun yüksek olduğu bir ilişkinin içindeyim, 7. yılımızdayız. Şu an bitse bir üç sene kendime gelemem herhalde 😂😂. Ama uzatmaları oynadığınızı, birlikteyken bile aylardır belki de yıllardır bittiğini hissediyorduysanız ayrılır ayrılmaz da yeni bir ilişkiye hazır hissedebilirsiniz.

Bence tanıştığınız kişileri eski sevgilinizle karşılaştırmadığınız, yeni birinden gerçekten hoşlanabildiğiniz zaman hazırsınızdır.

10 yıllık ilişki olmaz tarafını ben bitirince anlayabildim maalesef :) yani 10 yılda tükettik bir çok şeyi bende işte çivi çiviyi söker diyerekten deniyorum bakalım

İyi akşamlar hanımlar
Ruhunuz ne istiyor. Yani yeni biriyle tanışmak konuşmak istiyormu içinize sorun bunu. İlişkinin sizi yormuş galiba ve sevgi bağı bitmiş bence. O yüzden yeni adaylara açık gibisiniz. İçinizden ne geliyorsa öyle yapın

Aslında biraz önceki ilişkinizin nasıl bittiğiyle alakalı bence. Şu an çok mutlu olduğum, duygu yoğunluğunun yüksek olduğu bir ilişkinin içindeyim, 7. yılımızdayız. Şu an bitse bir üç sene kendime gelemem herhalde 😂😂. Ama uzatmaları oynadığınızı, birlikteyken bile aylardır belki de yıllardır bittiğini hissediyorduysanız ayrılır ayrılmaz da yeni bir ilişkiye hazır hissedebilirsiniz.

Bence tanıştığınız kişileri eski sevgilinizle karşılaştırmadığınız, yeni birinden gerçekten hoşlanabildiğiniz zaman hazırsınızdır.
Hep mutlu devam etsin ilişkiniz 🙏🏻🙏🏻 Ben ilişki içindeyken çok yıprandım çok mağdur oldum aklımda hep ayrılık düşüncesi vardı son 2 yıldır ani verilen bir karar değildi yeni kişidende hoşlandım diyemem tam anlamıyla ama ortak bi çevremiz var beraber vakit geçirirken sıkılmıyorum sürekli konuşacak bişeyler bulabiliyoruz zaten uzun zaman tek kişiyle oluncada süreç nasıl gelişiyodu unutmuşum deniyorum şimdilik :)

Ruhunuz ne istiyor. Yani yeni biriyle tanışmak konuşmak istiyormu içinize sorun bunu. İlişkinin sizi yormuş galiba ve sevgi bağı bitmiş bence. O yüzden yeni adaylara açık gibisiniz. İçinizden ne geliyorsa öyle yapın
Yormaktan daha ötesi diyebiliriz sevgi evet bitmişti alışkanlıktan devam ettim sanırım yeni kişininde varlığı iyi hissettiriyo şimdilik bakalım zaman göstericek

Back
X