İlişkiyi ilk günlerine döndürmenin yolları...

matahari_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.432
11
318
40
İstanbul
Uzun süreli bir ilişkiyi ilk günlerine nasıl döndürürsünüz? Birbirinize olan sevginizi ve ilişkinin heyecanını nasıl tazelersiniz? Önerilerimizi, deneyimlerimizi paylaşalım yerimseniben

valla canım bi çok insan bu dertten müzderap zaten..bunun bi çaresi olsaydı bunca insan sorun yaşamazdı çok zor çokk

eskiden gidilen yerlere tekrar gidilebilir eski arkadaşlarla görüşebilirsiniz ilk çıktığınız zamanlardaki anıları heyecanları birbirinize anlatabilirsiniz az da olsa ilişki eski halıne gelebilir bence zemuszemus

oLmuo oLmuo..açık açık söLedim biLe..iLk ayLarımzı çok ösLedim dedim..onLar cicim ayLarımızmıydı dedim.?
hemen savunmaya qeçti tabe..bsim cicim ayLarımız hiç bitmedi hiç bitmicek faLan fiLan..iLk buLuştuqumus yere qötürdüm oturduqumuz sürece işe yaradı:) kaLktıqımız an büyü bosuLdu:)

olamazzzzzz :sinifsinif:

kıskandırmak bazen işe yarıyo ama bi yere kadar.. kafamçokkarıştı o zaman kaybetme korkusu sarıyo ama genellikle fos cıkıyo bu yöntem :jeyyar:

bazen ilişkiler ne yapsanız sonlanıyor... evliyseniz bile tutabilir misiniz bilemiyorum sevgililkte tutulamıyor

ne yaparsanz yapin o tatli heycani o ahengi kaybetti iseniz geri donulmuyor.
dondugunuzu saniyorsunuz sonra bi bakiyorsunuz ki yanilmissiniz..

o kadarmı durum vahim ya:)

canım durum çok iyi guclubacismile kim istemezki o ilk heyecanlara geri dönmeyi :kedi: insan büyüdükçe zaman geçtikçe tat azalıyo mu ne bilmiyorumkismile aşk yerini sevgiye bağlılığa bırakıyor anladığım bu :1hug:

bi kere her daim gizemli bi tarafı olmalı ilişkinin
hem kadın hem erkek kendi paylarına düşen gizemi koruyabilmeli
öyle her yarım saatte, her 1 saatte bi "aşkoooom napıyosaaaaanboshayallersmile" tarzı telefonlaşma msjlaşma bana inanılmaz sıkıcı boğucu bunaltıcı geliyor
her anını bilmek zorunda değilsiniz, biraz merak olmalı ilişkide, acaba şimdi napiyor diye düşünmeli insan hayaller kurmalı ama bunu ona her aklına estiginde sormamalı
herkesin kendi ozgur alanı olmalı; kendi arkadaşları, kendi hobileri, sosyal aktiviteleri vb.
ara sıra ayrı vakit geçirmeli, özlemeli
kısacası popoylan kulot gibi olmamalı ilişkiler
değişik hitaplar bulmalı
örneğin sadece "aşkım bitanem hayatım sevgilim bebeğim"den ibaret olmamalı hitaplar
bir de her dediğine "tamam olur sen bilirsin" şeklinde yaklaşılmamalı
arada hayır demeyi bilmek lazım, zira hayır demesini bilen kadınlar her daim daha cazip gelmiştir erkek milletine
ben bilmem beyim bilir durumları çook eskide kaldı
farklı süprizler hazırlayın örneğin, şaşırtmayı deneyin bayanssulusmile

zaten bu heyecan asla bitmez diye birşey asla yok illaki bitecek ve yerini sevgiye alışkanlığa bırakacak

valla çok çok katılıyorum sana cicim süper demişsin...mesela bu gizemi kormak için çok da sık buluşmamalı dimi..mesela ayda kaç kere?

Ee onu nasıl yapıcaz?

hayal gücünüze kalmis birsey....

onu eglendirmeyi, onu degistirmeyi ya da kendinizi tatmin etmeyi bunlar olmuyorsa kendinizi degistirmeyi denemektense, "sizin icin" birsey yapin...

sadece romantizim, sadece gulmek, eglenmek degil, sevdicegimle birlikte aglamak bile bana yeter... cunku ortak birsey yapiyoruz bu huzun bile olsa....

klasikler belki ama en cok hosuma gidenler;

colugu cocugu, ev isini anneyi babayi bir kenara birakip, tutup sevdiceginin elinden, 4-5 kokulu mum, bir ortu, birer sandvicle (hava soguksa) arabada oturmak (iliksa) kimin ne dusunecegini umursamadan herhangibir yerde oturmak ve sadece gozlerine bakmak...

ucretsiz parasutle atlama, maket ucak kurslari var 1 haftalik, siz sadece yol parasini veriyorsunuz (thy) ona kaydolmak...

lunaparka gitmek coluk cocuk...

...
...
...

elbette heran bunlari yasayamazsiniz, zaten oyle olsa bunlarin da bir degeri kalmaz....

varya süpersin .. a.s.

her eve senden bi tane lazim ..
bu evlilik konulari, bakim, naz cilve seksilik .. hepsi sende var .. kaydirigubbakcemile5
senden ögrencegimiz cok sey var .. sagol varol :lepi:

Son düzenleme:
karsındaki bi öküzse bu mümkün değil,aynı benim ökuz gibi... onlar zaten baştan belli ediyolart kendilerini de biz görmek istemiyoruz, görmek istediğimiz gibi görüyoruz.hep düzelirler diye umut ediyoruz. atalar boşuna mı söylemiş şunları : (mutsuz evlilikler için atasözleri)

uluyu dinlemeyen ulur kalır..
insan 7sinde neyse 70inde de odur.
davul bile dengi dengine...

şimdilik aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…