oLmuo oLmuo..açık açık söLedim biLe..iLk ayLarımzı çok ösLedim dedim..onLar cicim ayLarımızmıydı dedim.?
hemen savunmaya qeçti tabe..bsim cicim ayLarımız hiç bitmedi hiç bitmicek faLan fiLan..iLk buLuştuqumus yere qötürdüm oturduqumuz sürece işe yaradı:) kaLktıqımız an büyü bosuLdu:)
o kadarmı durum vahim ya:)
neden gecmise takilalim ki..
yepyeni cok daha yeni heyecanlar tatlar yakalamaya calissak....
bi kere her daim gizemli bi tarafı olmalı ilişkinin
hem kadın hem erkek kendi paylarına düşen gizemi koruyabilmeli
öyle her yarım saatte, her 1 saatte bi "aşkoooom napıyosaaaaanboshayallersmile" tarzı telefonlaşma msjlaşma bana inanılmaz sıkıcı boğucu bunaltıcı geliyor
her anını bilmek zorunda değilsiniz, biraz merak olmalı ilişkide, acaba şimdi napiyor diye düşünmeli insan hayaller kurmalı ama bunu ona her aklına estiginde sormamalı
herkesin kendi ozgur alanı olmalı; kendi arkadaşları, kendi hobileri, sosyal aktiviteleri vb.
ara sıra ayrı vakit geçirmeli, özlemeli
kısacası popoylan kulot gibi olmamalı ilişkiler
değişik hitaplar bulmalı
örneğin sadece "aşkım bitanem hayatım sevgilim bebeğim"den ibaret olmamalı hitaplar
bir de her dediğine "tamam olur sen bilirsin" şeklinde yaklaşılmamalı
arada hayır demeyi bilmek lazım, zira hayır demesini bilen kadınlar her daim daha cazip gelmiştir erkek milletine
ben bilmem beyim bilir durumları çook eskide kaldı
farklı süprizler hazırlayın örneğin, şaşırtmayı deneyin bayanssulusmile
Ee onu nasıl yapıcaz?
bi kere her daim gizemli bi tarafı olmalı ilişkinin
hem kadın hem erkek kendi paylarına düşen gizemi koruyabilmeli
öyle her yarım saatte, her 1 saatte bi "aşkoooom napıyosaaaaanboshayallersmile" tarzı telefonlaşma msjlaşma bana inanılmaz sıkıcı boğucu bunaltıcı geliyor
her anını bilmek zorunda değilsiniz, biraz merak olmalı ilişkide, acaba şimdi napiyor diye düşünmeli insan hayaller kurmalı ama bunu ona her aklına estiginde sormamalı
herkesin kendi ozgur alanı olmalı; kendi arkadaşları, kendi hobileri, sosyal aktiviteleri vb.
ara sıra ayrı vakit geçirmeli, özlemeli
kısacası popoylan kulot gibi olmamalı ilişkiler
değişik hitaplar bulmalı
örneğin sadece "aşkım bitanem hayatım sevgilim bebeğim"den ibaret olmamalı hitaplar
bir de her dediğine "tamam olur sen bilirsin" şeklinde yaklaşılmamalı
arada hayır demeyi bilmek lazım, zira hayır demesini bilen kadınlar her daim daha cazip gelmiştir erkek milletine
ben bilmem beyim bilir durumları çook eskide kaldı
farklı süprizler hazırlayın örneğin, şaşırtmayı deneyin bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?