İlişkiyi sosyal medya yüzünden bitirdi

Bugün de instagramım herkese açık diye ucuz olduğumu öğrendim :KK14:

Bakalım daha neler öğrenicez.
Sormayın, "kaç para ulan bir flüt" diye isyan eden İbrahim Tatlıses gibi bakıyorum ekrana. Kaç parayız acaba?
ka%C3%A7-para-ulan-fl%C3%BCt-1.jpg

Offf ergen ilişkisi...
Yahu sevgiliyiz diye milletin sosyal medya hesabının açık olup olmamasına da mı karışıcaz...

müdahale edicez baştan bu sosyal medya kavgaları saçma yanlış...
Erkek arkadaşınız zaten mağara adamı gibi ucuz kadın nitelendirmesi kafa yapısını açıklıyor...
Sizden beklediği şeyleri kendisi yapmıyor bu yanlış...

ama sosyal medya hesabına karışmak da yanlış

Ucuz kiz nedir ya
Kendisi de isine gelince kapatip isine gelmeyince aciyor
Ne kadar ucuz bi erkek hareketi

Artik liseliler bile hesabini kapat ac tartismalari yapmiyorlar. Uzak dur boyle erkeklerden. Hatta keske butun kizlar uzak dursa.

Mrb iyi geceler benim bir konum olacaktı, kisa anlatmak istiyorum, zaten çok da uzun bir konu değil, yaklaşık 1 yildir süren bir ilişkim var, erkek arkadaşımın babasının şirketi var, hesabı bugüne kdr herkese acıktı, bisey demedim sırf bu yüzden diğer f. sosyal medyasına bağlı hesap olarak yaptığını bu yüzden herkese açık kalmak zorunda olduğunu, hatta bu durumdan onun da rahatsız olduğunu duzeltemedgini söylemişti.. Neyse biz ayrılınca bu hesabını bir şekilde gizlemiş ben stroyelerine gizliden bakmıyim diye, sonra tekrar herkese açık yaptigini söyledi. Şimdide benm kafama takılan konu ne onu siylicem. Ben bundan hesabını yeniden gizlemesini söyledim. İsteyince gizliyorsn ben isteyince yapmıyorsun dedim Kabul etmedi neymiş f. Hesabında şirket hesabına bağlı kalmak zorundaymis, öyle yapamazmis, bende tabi kibar dille anlamayınca kendi hesabımı herkese açık yaptım sinir oldu bu, tabi ucuz kızlar gibi davranma dedi.. Takipçimdeki erkekleri sildirdi hesabı gizletti bende kabul ettim dediğini tabi, sonra sende gizle dedim yine aynı bahaneyi sundu.. Sen kızsın ben erkeğim, sana yazan erkke olur, ama genelde kızlar erkeklere yazmaz dedi bende çok saçma, şimdi kızlarda yazıyor dedim... Sonuç olarak ben ayrıldım tekrar. Ben barışmak için elimden geleni yaptım ama sen istemiyorsun demekki diyor ama barışmak istesen dediğimi yaparsın dedim. Kabul ediyor musun etmiyor musun son kez soruyorum dedim. Kabul etmedi. Ve ilişkiyi tamamen bitirdim. Çünkü gösterdigm değeri görmedimi çok iyi anladım. Gurursuz biri değilm... Ve ucuz kızlar gibi olma dedi, seviyesiz konuştu, bende doğal olarak o zaman sen ucuzun önde gidenisin dedim. Lütfen dalga geçmeyin Siizn görüşünüzü almak istiyorum kızlar..
Simdi kendi hesabında herseyi yapıyor ama size gelince kısıtlıyor mu? Ayrıca zaten ayrılmak istiyormuş fırsat olmuş onun için. Değmez uğraşmaya. İyi yapmışsın

Back
X