İlişkiyi sosyal medya yüzünden bitirdi

Zayiflikla ne ilgisi var, sen erkek arkadaşın kıskançlık yaratsa sende silersin illa yada kadınların yüzde 90 i böyle davranıyor
Çok ilgisi var.hemen karşıdaki istedi diye kendinden taviz veriyorsun.adam aynısını yapmamış mesela sağlam bir duruş sergilemiş bu konuda tek takdir edilesi yönüde bu olmuş zaten şu konudan anlaşılan.profilini onu gıcık etmek için açmak yerine sende aynı duruşu sergileyebilirdin.kadınların %90’ı olmasada bir kısmı ilişkisi zarar görmesin diye aman tadımız kaçmasın ali rıza bey modunda bir sürü taviz veriyor olabilir.sonra adam zıvanadan çıkınca nerede hata yaptım diye soruyorlar. burada bir sürü konu açılıyor bu konuda.ben kıskançlık sevmem de kolay kolay yapmamda istediğimle konuşurum erkek arkadaşım sorun etmiyor çünkü sadakatimden şüphesi yok.sosyal medyayı bırakalı çok oldu bu ergence şeylerden hoşlanmadığım için.Hayatıma giren insanların genelde oluyor hesapları ama profilide açık mı kapalı mı diye hiç takılmam çünkü istese sosyal medyası olmasa bile her türlü haltı yer bir insan bunu biliyorum.bir sürü arkadaşım aldatıldı adamların sosyal medyası açık mıydı hayır ama yedikleri haltlar ortada.ne kadar az taviz verirseniz o kadar sağlam bir duruş sergilerseniz ve insanlarda size,sizin alanınıza o kadar saygı duyarlar.bu adamdan ayrılmanız isabet olmuş ilkel düşünceleri yüzünden orası ayrı.

İşletme hesabında hesap gizliliği açık olmak zorunda. Gizli hesap yapamazsınız. O konuda doğru söylemiş.
Gizlediği zaman kişi hesabına mı bağlamış anlamadım ama bana ucuz diyen adamın ağzını yırtarım.
Siz erkekleri silip hesabınızı gizlemişsiniz. Ne diyelim, değdi mi bari?

Aldatacak insan her türlü aldatır ama bu ilişkiden bir yol olmaz.
Kendinize biraz saygınız olsun.

İşletme hesabında hesap gizliliği açık olmak zorunda. Gizli hesap yapamazsınız. O konuda doğru söylemiş.
Gizlediği zaman kişi hesabına mı bağlamış anlamadım ama bana ucuz diyen adamın ağzını yırtarım.
Siz erkekleri silip hesabınızı gizlemişsiniz. Ne diyelim, değdi mi bari?

Aldatacak insan her türlü aldatır ama bu ilişkiden bir yol olmaz.
Kendinize biraz saygınız olsun.

Şuan işletme hesabı degl önceden o şekilde yapmıştı
O yüzden istese gizli olarak da bağlayabilir. Bende ağzıma geleni söyledim ztn sokak ortasında rezil olduk herkese

Bence görmeniz gereken bu insanın adalet anlayışı.. erkek olduğu için çifte standarda sahip olduğunu düşünüyor. Yarın ben erkeğim yaparım sen yapamazsın deyip neler neler yapar. Ayrıca insan olarak size değer verdiğini ve saygı duyduğunu sanmıyorum. Siz onun dediğini yapacaksınız o sizin isteklerinizi önemsemeyecek.
Bana kalırsa hesap açıktı kapalıydı önemli değil. Konu saçma bence.. tavırları ve tutumları görebilmek lazım bence..

Bana makul davranışlar gibi gelmedi. Her konuda karşınızda böyle bir zihniyet olacak ve mücadele edeceksiniz.

Ben çiflerin sosyal medya hesaplarını açmaları, kapamaları konusunda birbirilerine baskı yapmalarını anlayamıyorum.

Zayiflikla ne ilgisi var, sen erkek arkadaşın kıskançlık yaratsa sende silersin illa yada kadınların yüzde 90 i böyle davranıyor
🤦🏻‍♀️
Vallahi ananız babanız dese kızım erkekleri sil ınstagramdan diye, ne baskıcı olmadıkları kalır, ne sizi anlamadiklari, ne geri kafalilliklari.
Elin sümüklü oğlu gelir, bir iki güzel sözle hayatınızın her alanına müdahale eder siz de bunu seviyor da kıskanıyor zannedersiniz.
Aklinizi başınıza toplayın, bu da size ders olsun.
Böyle bir sevmek yok..

Tebrikler, zaten ben erkeğim yaparım sen kadınsın sana I ııh diyen biri ile ömür geçmezdi, barışma ..

Sana "ucuz kizlar gibi davranma" diyen birinin isteğini yapmayacaktin.. ( cocukca şeyler dese filan anlardim)
Bak yaptin ne oldu?
Fedakarliklar, karşisindakine saygisi olmayan kişiye yapilmaz.
Ayriyeten eften puften mevzular aşilmazsa
Diğer önemli konular daha zor yipratici olur.
Once sen benden biz olmak onemli.

Son düzenleme:
Yaşlar kaç merak ettim? Bi de arkadaş ne sosyal medyaymış yahu yuvaları yıkıyor ocakları söndürüyor. Hiç kullanmayın şu meretleri ya. Sosyal medya her kötülüğün anasıdır falan diye fetva verilmesi lazım artık 😁 yani tabi sözüm sadece bunu kadın-erkek bulmak için kullananlara. Sizin konu da olabildiğince saçma. İlişkiyi bitirdi demişsiniz başlıkta içerikte ben gururlu bi kızım ben bitirdim. E Allah selamet versin bakın önünüze. Sen kadınsın erkek sana yazar bana bişey olmaz diyen adamların her şeyinden kaçın!

Hiç bir sosyal medya hesabım yok eşimin var bir kere bile bakmadım gizli mi değil mi arkadaşları kimler. Güvenmiyorsan hayatına almayacaksın hayatına aldıysan da güveneceksin. Zaten bir yamugu varsa er geç ortaya çıkar.

Adam sosyal medya hesabini bana tercih etti nasıl barisilir böyle biriyle
Madem ucuzmuşsunuz. Gitsin pahalı kızlarla takılsın.

Böyle bir cahil yobaz dar kafalıyı nasıl sevdiniz?

Haklisiniz. Burda cok kucuk olay diyen arkadaslar yarin bigun konu aciyorlar esim suna izin vermedi esim butun ev isini benden bekliyor esim senin ailene gitmesek de olur benimkine her hafta gidilecek diyor diye.
Neden? Sevgililik donemindeki bu sinyallari okuyamadiklari icin. Adam sen kızsın yapamazsın ben erkeğim yaparım kafasında çünkü.

olay çok basit bir olay. ama hissettikleriniz doğru. barışmak istese bile barışmayın. yolunuza bakın. sizi çocuk kandırır gibi kandırmaya çalışmış kendince.

Mrb iyi geceler benim bir konum olacaktı, kisa anlatmak istiyorum, zaten çok da uzun bir konu değil, yaklaşık 1 yildir süren bir ilişkim var, erkek arkadaşımın babasının şirketi var, hesabı bugüne kdr herkese acıktı, bisey demedim sırf bu yüzden diğer f. sosyal medyasına bağlı hesap olarak yaptığını bu yüzden herkese açık kalmak zorunda olduğunu, hatta bu durumdan onun da rahatsız olduğunu duzeltemedgini söylemişti.. Neyse biz ayrılınca bu hesabını bir şekilde gizlemiş ben stroyelerine gizliden bakmıyim diye, sonra tekrar herkese açık yaptigini söyledi. Şimdide benm kafama takılan konu ne onu siylicem. Ben bundan hesabını yeniden gizlemesini söyledim. İsteyince gizliyorsn ben isteyince yapmıyorsun dedim Kabul etmedi neymiş f. Hesabında şirket hesabına bağlı kalmak zorundaymis, öyle yapamazmis, bende tabi kibar dille anlamayınca kendi hesabımı herkese açık yaptım sinir oldu bu, tabi ucuz kızlar gibi davranma dedi.. Takipçimdeki erkekleri sildirdi hesabı gizletti bende kabul ettim dediğini tabi, sonra sende gizle dedim yine aynı bahaneyi sundu.. Sen kızsın ben erkeğim, sana yazan erkke olur, ama genelde kızlar erkeklere yazmaz dedi bende çok saçma, şimdi kızlarda yazıyor dedim... Sonuç olarak ben ayrıldım tekrar. Ben barışmak için elimden geleni yaptım ama sen istemiyorsun demekki diyor ama barışmak istesen dediğimi yaparsın dedim. Kabul ediyor musun etmiyor musun son kez soruyorum dedim. Kabul etmedi. Ve ilişkiyi tamamen bitirdim. Çünkü gösterdigm değeri görmedimi çok iyi anladım. Gurursuz biri değilm... Ve ucuz kızlar gibi olma dedi, seviyesiz konuştu, bende doğal olarak o zaman sen ucuzun önde gidenisin dedim. Lütfen dalga geçmeyin Siizn görüşünüzü almak istiyorum kızlar..
Kendinizi de karşınızdakini de rahat bırakın..bazen 3 maymunu oynamak (bazen!!) İyi gelir..ipini verin eline siz de rahat olun..siz kendinize yönelin..enerjinizi kendi hayatınızı güzelleştirmeye harcayın..değer sosyal medya hesaplarıyla belirlenmiyor. Yaşadığınız ilişkiyi en iyi siz bilirsiniz..verilen değeri de..siz kendinize değer verirseniz dünya el üstünde tutar sizi ..

Hem aptal, hem karşısındakini aptal yerine koymaya çalışan bir erkek. Hesabı herkese açınca ucuz kız olunuyormuş öyle mi? Aynı şeyi erkek yapınca ne oluyor acaba herkese yeşil ışık yakan , malı meydanda erkek mi olunuyor? Aa tabi erkek adamın her şeyi meydanda olur. Sen kadınsın yerini bil

Kuzum karakter yoksa sevse de uğraşılmaz bunu unutma . Sadık olup güven veriçek saygı duyulan herşeydn önce yoksa şal gitsin

Hem aptal, hem karşısındakini aptal yerine koymaya çalışan bir erkek. Hesabı herkese açınca ucuz kız olunuyormuş öyle mi? Aynı şeyi erkek yapınca ne oluyor acaba herkese yeşil ışık yakan , malı meydanda erkek mi olunuyor? Aa tabi erkek adamın her şeyi meydanda olur. Sen kadınsın yerini bil
Bence de.. bu tiplerin soyuna kibrit suyu

Back
X