İlk açtığım konuyu esas alarak bugün yaşadıklarım”eş kişisi”

gelengiden

Guru
Pro Üye
6 Temmuz 2023
6.336
25.271
468
Arkadaşlar merhaba,

Eş kişisi haber vermeden müsade istemeden çat kapı babaevime geldi. Neyse bizimkiler kendisini ağırladı. Konuşmak istedi dışarı çıktık, Kv ye sormuş doğru mu diye(yaptığı dedikodular)??? Kv kabul etmiş tereddütsüz ve tansiyonu yükselir gibi olunca uzatmayıp konuyu rafa kaldırmışlar bu şekilde söyledi. Yani oğlu tarafından aşırı aşırı sevilen bir anne isen kv olup gelinini durduk yere hiç yere insanlara rezil edebilirsiniz, bedel ödemek ve mahcubiyet asla ama asla yok. Kaç gün geçti kendisi ne ailemi ne beni aramıştır ama eş kişisi 600 km’lik yolu annesi adına özür dilemeye gelmiş. Babam bir sürü laf etti tabi ağzı açmadı. Ben boşanacağımı söyledim zaten her şeyim bangır bangır bittiğini söylüyordu. Gel ben anneme haddini bildirdim, ayrı bir eve çıkıyoruz bile diyemedi inanamıyorum dediği tek şey “bir daha hayatımıza müdahale edemeyecek” yahu zaten edemediği için yaptı bunları diyorum ama duvara konuşuyorum.

Hiç benim gibi eşi olan var mı? Ailesinden başka kimseyi görmeyen tek derdi eşi dışında tüm aile bireylerinin mutlu olmasını isteyip bunun için her şeyi yapan çok çalışan çabalayan ama kendisine ve eşine zerresini yapmayan?

Bugün bir evlilik bitti arkadaşlar, neden? Bir hiç uğruna hemde bu kadar çok sevdiğim halde.
Kendisini yolcu ettik çok ağladım neden bir hiç uğruna.

Aileyle çok samimi iç içe olursa bütün erkekler annesini ailesini dinler bizde ilk zamanlar kv ile çok sorun yaşadık boşanma noktasına geldiğimiz oldu evleri ayırdık haftada 10 günde bi görüşüyoruz kafamız rahat

Bu coook uzun konuşulacak bir konu. Sosyolojinin konusu aslında. Geçmişten gelen adetlerle modern dünyanın adetlerini kafasına göre kombinleme. Sana eski konunda da demiştim. İktidar savaşı, olmayan hayatını erkek çocuğuna kocası gibi bağlanma vs. Ben de ilk hadislerinde bunalima girmiştim. Ben nasıl yaşarım bunları diye. Çünkü o ikiyuzluluklerine anlam verememistim. Sonra anladım ki dümdüz ikiyüzlü.

Annesinin üzüldüğünü söylemeye mi gelmiş o kadar yolu? :kahve:
Annesinin üzüldüğünü söylemeye mi gelmiş o kadar yolu? :kahve:
Annesi üzgün değil zannımca hala kulağımıza birşeyler geliyor annesi adına üzgün olup özür dilemeye ve bu fırsatta belki karımın mallığı devam ediyordur benle döner diye düşündü galiba

Yani ne icin bunca yolu gelmis onu anlamadim. Kadin tansiyonum cikti numarasi yapti diye dava bitti mi?! En büyük sorun erkeklerin bu durumda adaletsiz olmasi.
Üstüne annem benim hakkımda da konuşmuş dediği halde gidip tekrar hesap sorup kalbini kıramam dedi. Hah bir de kendisini en adaletlilerden biri görür ısrarla adaletim adaletim der sonuç “anneme kızdım hayatımıza karışamayacak”

Anneme had bildirdim, ayrı eve de çıkacağız dese bile nasıl güvenip gidecektiniz ki? Umarım hayırlısıyla boşanırsınız
tabiki gitmezdim gitmeyecektim de hani normali şeydir ya madem sorun var ayrı eve çıkalım denir ya adam onu bile demedi onca maddi imkana sahip iken pes dedim

Aminnnnn en kısa zamanda inşallah

Aman sakın ha geri dönme benim başımda var bir anneci erkek iki çocuğumun hatrina katlaniyorum. Senin çocuğun yok çok şanslısın. Sakın barışma kendini yakma.

Üzülme her şey yoluna girecek. Önünde kocaman bir hayat var. Yoluna bak.
Evet çocuk olsaydı ben ne yapardım bende katlanmaya çalışırdım herhalde çok şükür her şey yoluna girecek

Üstüne annem benim hakkımda da konuşmuş dediği halde gidip tekrar hesap sorup kalbini kıramam dedi. Hah bir de kendisini en adaletlilerden biri görür ısrarla adaletim adaletim der sonuç “anneme kızdım hayatımıza karışamayacak”

Pahaha buna kendini nasil inandirmis kücük horoz. Tamam kimse annesini kirip dökmesin. Ama adalet kizarak saglanmiyor. Yasam alani ayirip, cizilen sınırlara saygı gösterilmeli. Bu yapilmadiktan sonra horoz bir iki ötse de birsey degismez. Annesine rest cektigine de zerre inanmiyorum. Sanslisiniz ki cocuk bagi yok

Bu coook uzun konuşulacak bir konu. Sosyolojinin konusu aslında. Geçmişten gelen adetlerle modern dünyanın adetlerini kafasına göre kombinleme. Sana eski konunda da demiştim. İktidar savaşı, olmayan hayatını erkek çocuğuna kocası gibi bağlanma vs. Ben de ilk hadislerinde bunalima girmiştim. Ben nasıl yaşarım bunları diye. Çünkü o ikiyuzluluklerine anlam verememistim. Sonra anladım ki dümdüz ikiyüzlü.
Sizin bu iki kelimenizi hiç unutmuyorum her zaman aklımda “iktidar savaşı” ne kadar doğru yani benim hikayeme başlık bu kesinlikle. Yani keşke bugün kamera bizi çekseydi görseydiniz inanamazdınız dönüp beni suçlar Kvye geçmiş olsuna gidersiniz

Aileyle çok samimi iç içe olursa bütün erkekler annesini ailesini dinler bizde ilk zamanlar kv ile çok sorun yaşadık boşanma noktasına geldiğimiz oldu evleri ayırdık haftada 10 günde bi görüşüyoruz kafamız rahat
Bey efendi evi taşımayı bile sunmadı, gideceğimden değil de yani ne kadar garip bir evliliğin içindeyim ya

Arkadaşlar merhaba,

Eş kişisi haber vermeden müsade istemeden çat kapı babaevime geldi. Neyse bizimkiler kendisini ağırladı. Konuşmak istedi dışarı çıktık, Kv ye sormuş doğru mu diye(yaptığı dedikodular)??? Kv kabul etmiş tereddütsüz ve tansiyonu yükselir gibi olunca uzatmayıp konuyu rafa kaldırmışlar bu şekilde söyledi. Yani oğlu tarafından aşırı aşırı sevilen bir anne isen kv olup gelinini durduk yere hiç yere insanlara rezil edebilirsiniz, bedel ödemek ve mahcubiyet asla ama asla yok. Kaç gün geçti kendisi ne ailemi ne beni aramıştır ama eş kişisi 600 km’lik yolu annesi adına özür dilemeye gelmiş. Babam bir sürü laf etti tabi ağzı açmadı. Ben boşanacağımı söyledim zaten her şeyim bangır bangır bittiğini söylüyordu. Gel ben anneme haddini bildirdim, ayrı bir eve çıkıyoruz bile diyemedi inanamıyorum dediği tek şey “bir daha hayatımıza müdahale edemeyecek” yahu zaten edemediği için yaptı bunları diyorum ama duvara konuşuyorum.

Hiç benim gibi eşi olan var mı? Ailesinden başka kimseyi görmeyen tek derdi eşi dışında tüm aile bireylerinin mutlu olmasını isteyip bunun için her şeyi yapan çok çalışan çabalayan ama kendisine ve eşine zerresini yapmayan?

Bugün bir evlilik bitti arkadaşlar, neden? Bir hiç uğruna hemde bu kadar çok sevdiğim halde.
Kendisini yolcu ettik çok ağladım neden bir hiç uğruna.
Erkek olmamış oğlan çocukları.
Olgunlaşmamış, yetişkin olamamış, birey olamamış, hayatı ailesinin "ağamsın paşamsın"larından ibaret zanneden bir ezik.

Geçmiş olsun, kurtulduğunuza sevindim.

Back
X