- 6 Ağustos 2016
- 768
- 403
- 103
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Heves kırmak gibi olması ama ben bu işlere soğuk bakıyorum ya.tutmayacakmış gibi geliyor bana.bence bir ilişki erkek isterse başlıyor.biz sadece sinyal yollayabiliyoruz.bir erkeğin aklında öyle bir şey yoksa sonradan oluşacağını sanmıyorum.erkekler çok net gekiyor bana bu konularda.bizim gibi hemen neden olmasın bir deneyelim demiyorlar bence.bir de erkeere abazan derler.tam tersi bence.nedir bu işlerden çektiğimiz ya.Merhaba kızlar. Önceki konularımı biliyorsunuz. Uzun yıllar süren bi ilişkim vardı bitti. Sonra bana uymayan biriyle flört ettim o da bitti. (anne kuzusu)
Şimdi biri var… Yani var mı bilmiyorum. Eniştemin arkadaşı. Ben tatilde ablamda kalıyorum yazlık yerde oturuyolar. Geçen hafta iki günlüğüne buraya geldi. Daha önce de aynı ortamda bulunmuştuk bir iki kez ama o zamanlar ilişkim var diye hiç o gözle bakmamıştım. Şimdi ondan hoşlandığımı fark ettim. Ama sadece instagram üzerinden ekliyiz birbirimizde. Onu da ilk ben ekledim. Geldi ve gitti o kadar. Tekrar gelecekmiş bu hafta sanırım. Ama gelse bile ben ne yapabilirim? Nasıl belli ederim? Etmeli miyim? Boğa burcuymuş. Ben koçum. Burçlardan anlayan biri yorumlarsa sevinirim.
Hayatımda biri olsun istiyordum ama artık sadece o olsun istiyorum. Niye böyle tutundum bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Olacak demekle olsaydı ohoo.sevgilisiz insan mı kalırdi.keşke oyle olsa.hayat bu.çok zor.Yani ila biri olacak
instagramdan eklemene rağmen yazmamışsa zaten hoşlanmamıştır , zamana bırakın bence yazmak isteyen bir şekilde yazıyor bakınız ;
Ouuvv feromonlar harekete geçmişMerhaba kızlar. Önceki konularımı biliyorsunuz. Uzun yıllar süren bi ilişkim vardı bitti. Sonra bana uymayan biriyle flört ettim o da bitti. (anne kuzusu)
Şimdi biri var… Yani var mı bilmiyorum. Eniştemin arkadaşı. Ben tatilde ablamda kalıyorum yazlık yerde oturuyolar. Geçen hafta iki günlüğüne buraya geldi. Daha önce de aynı ortamda bulunmuştuk bir iki kez ama o zamanlar ilişkim var diye hiç o gözle bakmamıştım. Şimdi ondan hoşlandığımı fark ettim. Ama sadece instagram üzerinden ekliyiz birbirimizde. Onu da ilk ben ekledim. Geldi ve gitti o kadar. Tekrar gelecekmiş bu hafta sanırım. Ama gelse bile ben ne yapabilirim? Nasıl belli ederim? Etmeli miyim? Boğa burcuymuş. Ben koçum. Burçlardan anlayan biri yorumlarsa sevinirim.
Hayatımda biri olsun istiyordum ama artık sadece o olsun istiyorum. Niye böyle tutundum bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Kadın kacar erkek kovalar
aman allahımBoga cinsellik ve yemege duskundur
Hazir yazlik yer, tanga giyip rosto pisirebilirsin
Ayrica bu ne hiz yav
Kişa az kaldi sezonu bos kapatmayayim modunda gibi geldin
Ahshshshah o kadar çok dilim yandı kii üflüyorum artıkHahaha koç burcusun sorduğun soruya bak koc olduğuna emin misin taktik maktik yok bam bam bam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?