- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Bence yaz. Hic bir gelisme yok mu? Bakisma ilgi vsKızlar bugün gelecek meteor yağmurunu izleyecektik20lik dişini çektirmiş enfeksiyon kapmış çenesi şişmiş konuşamıyormuş gelmeyecekmiş hem hasta olmasına hem de gelmemesine çok üzüldüm. İnstadan geçmiş oldun falan mı yazsam diye düşünüyorum. Hiç muhabbetimiz yok ama ordan konuşmadık. Ben onun iki fotoğrafını beğendim ben ekledikten sonra koyduğu. O benim koyduklarımı beğenmedi bana bi akıl verin ya
Yazdım sadece teşekkür ettiBence yaz. Hic bir gelisme yok mu? Bakisma ilgi vs
Yazdım sadece teşekkür etti
Bir daha görüşmedik kiBence yaz. Hic bir gelisme yok mu? Bakisma ilgi vs
Evet zaten mesajıma sadece teşekkür ederim yazınca benim için bittiSen Instagram dan ekleyerek ilk adımı atmışsın bundan sonrasını akışına bırak. Eğer sana karşı bir şeyler hissediyorsa her türlü adım atar zaten. Ama eğer herhangi bir adım atmazsa da artık unutup önüne bakarsın
Yani karşı taraf istemediği sürece olduramazsınız bir şeyi .Evet zaten mesajıma sadece teşekkür ederim yazınca benim için bitti
İlgisi olmadığını anlamış oldumYani karşı taraf istemediği sürece olduramazsınız bir şeyi .
Merhaba kızlar. Önceki konularımı biliyorsunuz. Uzun yıllar süren bi ilişkim vardı bitti. Sonra bana uymayan biriyle flört ettim o da bitti. (anne kuzusu)
Şimdi biri var… Yani var mı bilmiyorum. Eniştemin arkadaşı. Ben tatilde ablamda kalıyorum yazlık yerde oturuyolar. Geçen hafta iki günlüğüne buraya geldi. Daha önce de aynı ortamda bulunmuştuk bir iki kez ama o zamanlar ilişkim var diye hiç o gözle bakmamıştım. Şimdi ondan hoşlandığımı fark ettim. Ama sadece instagram üzerinden ekliyiz birbirimizde. Onu da ilk ben ekledim. Geldi ve gitti o kadar. Tekrar gelecekmiş bu hafta sanırım. Ama gelse bile ben ne yapabilirim? Nasıl belli ederim? Etmeli miyim? Boğa burcuymuş. Ben koçum. Burçlardan anlayan biri yorumlarsa sevinirim.
Hayatımda biri olsun istiyordum ama artık sadece o olsun istiyorum. Niye böyle tutundum bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Ilgisi yok bence sen baya adim attin cunkuYazdım sadece teşekkür etti
Evet yine hayal kırıklığıIlgisi yok bence sen baya adim attin cunku
Uzulme canim. Hayirlisi olsun.Evet yine hayal kırıklığı
Teşekkür ederimUzulme canim. Hayirlisi olsun.
O zaman hiç canını sıkma dünyanın sonu değil yaEvet zaten mesajıma sadece teşekkür ederim yazınca benim için bitti
Hayır ya neden hayal kırıklığı. Olmazsa olmaz dünyanın sonu canını sıkmaya değer mi.Evet yine hayal kırıklığı
Ne bileyim sanki güzel oluruz gibi gelmişti. Böyle olunca umudum kalmıyor aşka dair. Sanki hep yalnız kalacakmışım gibi geliyor.Hayır ya neden hayal kırıklığı. Olmazsa olmaz dünyanın sonu canını sıkmaya değer mi.
Next de istemiyorum artık vallahi umudum kalmadı kendime göre düzgün biriyle mutlu olacağıma dairBoşver, anlamış oldun kısa yoldan yoksa bekleyip ümit edip duracaktin. İlgisi yok bence de, yoksa muhabbet etmeye çalışırdı kuru teşekkür le yetinmezdi.
Next
Boş ver yalnız kalmak en iyisi. Aşk meşk bunlar boş şeyler. Olanları da görüyoruz hep mutsuzlar.Ne bileyim sanki güzel oluruz gibi gelmişti. Böyle olunca umudum kalmıyor aşka dair. Sanki hep yalnız kalacakmışım gibi geliyor.teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?