- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.659
- 63
- Konu Sahibi lavieenrose_
-
Gercekten cok sevdigim biriydi cok deger verdigim biriydi ama duygusal olarak hocbisey hissetmedim mantikende olumsuz bi durumdu
Sevip deger verdigim biri olduğu icin hem kirdigimdan dolayi aklimda kaldi hemde zaten normalde gorusmek isteyecegim biriydi ama kim ne dusunur diye giderken numarasini isteyemedim yani bende mevzu bu
Insallah senin mutlu haberlerini alirizda obunla cosariz
Insallah ya insallah benimde seninde istegin olurda cifte parti kutlarizcok tatlisin gercekten
eninde sonunda hersey olacagina varir, Rabbim yeniden karsilasmayi nasip etsin insallah
benimde mutlu haberlerim olunca, parti vericem burda :))
Insallah ya insallah benimde seninde istegin olurda cifte parti kutlariz
Burda bi ara benzer bi konu acilmisti ögretmen arkadastan hoslanmak diye dizi gibi ilerliyoduda sonu husran okdu insallah senin sonun iyi olur
ipeqbojuqu @mangolubira mapustan cikar cikmaz buraya kosun
Insallah bu sefer mutlu son olurAllah korusun yaaa
en kötü cevap vermez insallah, hüsran olmasin sonu
Yine de havaya sokmayın çocuğu bence, hani bir vesile ile mesaj atmış gibi davranın direk slm tanışalım mı temalı değil de
Mantığım hesapsız kitapsız yaşar. Okurken sonuna kadar tabiki bunlarin hesabını yapma diye soylenmekle geçti. Ama şunlarda varki gerçekler.
Birlikte oldugu birisi olabilir.
Egosu şiş bir insan olabilir önüne gelene yeşil ışık yakar.
Sen söyleyince sacma sapan günümüz düşüncelerine kapilip senin basit kiz olduğunu düşünebilir.
Bunun gibi sebepler olabilir. Maksat Sen sonra üzülme.
İlanı aşk etmeyeceksinki, sadece ekleyeceksin o kadar. Hayat pişman olmak için çok kısa.. Kesinlikle ekle. Fırsatında varmış hem. Ben duygusal konularda gurur, plan yapmanın gereksiz olduğunu düşünenlerdenim. Duyguların yoğunsa yürü, koş, git.. Sonra birisi kapar, 'keşke!' dersin.. Hem erkekler biz kadar detaycı değil. 'Aa bu kız beni eklemiş bana aşık' demezler hiç.. Çok güzel heyecanlar bunlar ekle sen ekle
Arkadaşlık isteği yollayın projeyle ilgili konu açmanız konusunda bir arkadaş tavsiye vermiş en güzeli konuya ordan girin sonra bekleyin umarım güzel haberlerini alırız
Eklemekten bir şey olmaz bence.
Adam
-bak beni ekledi kesin benden hoşlandı
Diyecek kadar abaza değil ise..
Yapmayın eklemeyin ya belki sevgilisi vardır emin olmadan adım atmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?