- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi lavieenrose_
-
Bari bulmusken yabanciyi alman damat bulaydin ya bize bol bol cikolata neyin yollardihic bizi dusunmuyorsunuz hic
Canim bana anlayacagim dilden bunu aciklarmisin lutfen
Simdi ben arkadasim olmayan birine faceden mesaj yazsam gormezmi
Gormesi icin napabilirim?ve okuyup okumadigini nasil anlayabilirim?
o zaman dene ne kaybedersın kı ya arkadas olursunuz cok ıyı yada cevap vermez olmaz yuzde ellı sansı var bu ısın ıcınde kalmasın o zaman dene bı daha gorme ımkanında yokmus olmazsa rezıl olcam gorursem tekrar derdın de olmaz :)ben acikcasi isin renginde degilim, ikimizde yas olarak olgun insanlariz
yani bana yazdi, bu kiz yollu diye düsünecek bir insan degil
daha dogrusu o görünümü birakmadi
Canim sagolCanim soyle soyleyeyim buyuk ihtimal gormuyo cunku mesaj direk olarak diger kutusuna dusuyo tabi oraya bakan onceleyen biriysr o ayri
Ben suan face kullanmiyirumda kullandigim donemde yorum yaotigim sayfalarda falan uyeler baya bi mesaj yollamis arkadas olmak istediklerini vs yazmislar tabi bende bilmiyirdum
Yakin bi arkadasim benim hesaba bakip bana gostermisti
Hatta gecende ben bi arkadasa mesaj yollafim faceden gormedigi icin donmedi diye tahmin ediyorum
Mesaji gormesinin en kolay yolu onu arkadas olarak eklemen
Ha bak oda vardi demi ama kim bizi dusunur kiişveç filan da olurdu :))
Bari bulmusken yabanciyi alman damat bulaydin ya bize bol bol cikolata neyin yollardihic bizi dusunmuyorsunuz hic
işveç filan da olurdu :))
Beyefendinin de egosuna ego eklendi.Boyleleri sagda solda " butun kizlar bana yaziyor "diyor.Duymuslugum var birkacindan.Bunlari dusundukce o kizlardan biri olmak istemiyorum sahsen.Hoşlanmam karşılıksızmış.O kadar utana sıkıla söyledim.Karşılık alamamak ağır oldu.Aman geldi geçti şükür.
Canim bana anlayacagim dilden bunu aciklarmisin lutfen
Simdi ben arkadasim olmayan birine faceden mesaj yazsam gormezmi
Gormesi icin napabilirim?ve okuyup okumadigini nasil anlayabilirim?
Canim tam net bilmiyorumda bilgisayardan giriyosan mesajlara tikla altta arsiv vs dige secenekler var bide diger diye bi secenek var onu tiklayinca gorebiliyosun mesaj seceneklerini kurcala kurcala ogrenirsin bendr artik kuklanmadigim icin pek bilmiyorum birde telefonda oldugu için kestiremiyirumCanim sagol
diger kutucuk dedigin seye nasil nerden girebilirim
teknoloji ozurluyum ben ,ogrenmeye calisiyorum
Belki banada mesajlar vardir ama nerden bakicagimi bilmiyorumki
Beyefendinin de egosuna ego eklendi.Boyleleri sagda solda " butun kizlar bana yaziyor "diyor.Duymuslugum var birkacindan.Bunlari dusundukce o kizlardan biri olmak istemiyorum sahsen.
Soz mu yemin etben sana gönderirim cikilata
ya bosverin almani isvecliyi, bu adam hepsine tas cikarir actirmayin simdi oruclu agzimi
Inan okuyup okumadigini nasil anlarsin bilmiyorum zira bende yolladigim arkadasin mesaji gorup gormedigini bilmiyorum cunkuseninkinden gelmedi mi daha haber?
o bence kesin görmemistir
Soz mu yemin et
Inan okuyup okumadigini nasil anlarsin bilmiyorum zira bende yolladigim arkadasin mesaji gorup gormedigini bilmiyorum cunku
Gorse cevap vermeyecek biri degil zaten ni konuyla alakali mesaj atmistim oyle ozel mesaj vs degilde ne bileyim son donem bana kirilabilecegi bi durum oldu acaba ondan dolayida donmemis olabilir mi diyede dusunmuuir degilim
Canim normalde face kullanicisi degilim ama yinede olabilir belki eklerim dedimde arkadaslik istegi kapaliyani bencede anlatigina göre, sanki görseydi cevap verirdi
sende arkadaslik göndersen? olmazmi ki
Canim normalde face kullanicisi degilim ama yinede olabilir belki eklerim dedimde arkadaslik istegi kapali
Valla benim duygusal bi beklentim yikta cok oturdu icime kalbini kirdim galiba inşallah su mubarek gunun hurmetine bi yolunu bulur tekrar eskisi gibi iyi oluruz hatta eskisinden iyi
Allah razi olsun insallah sanada mutlulugun huzurun kapisi acilir daha onceki bi konunda esinden ayrildigini okudumdogru hatirladim simdi, söylemistin kapali oldugunu
insallah düzelir, Allah kalbinden gecen neyse onu nasip etsin
Allah razi olsun insallah sanada mutlulugun huzurun kapisi acilir daha onceki bi konunda esinden ayrildigini okudum
Insallah omurluk mutluluk nasip olur
ben zamanında benzer bişeyi yapmış ve popomun üstüne bir güzel oturmuş biri olarak sana diyorum ki: bir erkek isterse ne yapar eder bulur iletişime geçer. o yuzden sen hiçbir şey yapma, benim tavsiyem.
Allah razi olsun insallah sanada mutlulugun huzurun kapisi acilir daha onceki bi konunda esinden ayrildigini okudumdogru hatirladim simdi, söylemistin kapali oldugunu
insallah düzelir, Allah kalbinden gecen neyse onu nasip etsin
Aynen bir erkek isterse bulur.Bakin bir sey anlatayim.Birgece ben yolda kaldim.Bulundugum apartmanda komsu gence guvenmek zorunda kaldim otogara gitmek icin.Eli yuzu temiz.(Allahtan insan evladi cikti hersey cikabilirdi,neyse)Otogarda biletimi aldim.Tsk ettim.Bindim geldim.Ertesi gun genc bana telden ulasti "vardin mi "diye.Hoslanmis.Kiz arkadasi da varmis.E tabi umdugunu bulamadi orda kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?