Aşılama İlk aşılama ile hamile kaldım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba canım değerlerin gayet iyi ağrıda normal bende aşılama yatırmıştım eşimin yıkama sonra 2 milyon çıkmıştı sayısı ben bir hafta ağrı çekmiştim dr ağrı normal dedi malesef kimyasal oldu benimki

Anladım hayırlı haberler alırız inşallah bir gün.Bugün kramplar bitti sadece belimde ağrı var

Anladım hayırlı haberler alırız inşallah bir gün.Bugün kramplar bitti sadece belimde ağrı var
Canım merhaba ben bugun aşılama oldumda progestan fitil kullanicam sabah aksam 1 tane ben şunu sorucaktim aksam yatmadan mi koyuluyo bu fitil ve sabah koyunca yatmak zorundamıyız acaba bide ben eve üçte falan geldim o yüzden aksam başlıyım ilkine dedim yanlışmı yaptim acaba

Merhabalar hayırlı olsun gebeliğiniz , bende 1 şubatta yaptırdım ilk aşılamamı 15 şubatta kan testi ve idrar testi ile gebe olduğumu öğrendim. Bezmi alem vakıf üniversitesinde yaptırdım bende istanbulda . Sebepsiz infertelite idi sebebi de yoktu ama olmamıştı doğal yolla. Rabbim tüm isteyenlere uğraşmadan sağlıklı kolay bimiekilde hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin süreç zor sabrımız az ama rabbimiz güç versin inancınızı kaybetmeyin her bebeğin bi geliş vakti var onu bekliyor rabbimiz bunaltmasın sizleride feraha çıkarsın

5 yıllık evliyim. Sperm sayımız 3.5 milyon. Morfoloji:1 ( varikosel var, 3.seviye )

bize tüp bebek önerdiler. ama aşılama tutmaz mı ki ?

Merhaba bende Bezmialem de yaptırdım doktorunuz Pınar hanım mıydı ?

Birimde hiçbir sorun yol sebepsiz infertelite benimde ilk aşılama inşAllah hayırlı sonuçlar alırım bende ne gibi belirtiler vardı sende

bu ay ben de ilk aşılamamı yaptırıcam burdan okuduklarım bana da umut oldu benimde sebepsiz infertelite dendi eşimin de benimde herşey normal görünüyor ama 1 seneyi geçti doğal yollardan olmadı. Rahim filmi çekilde kamerayla rahme girip baktılar ilaçlı mr herşeyi incelediler herşey normal bir engel yok dediler ama sonuç hep negatif oldu gonolf ovitrelle ve progestan yazmış doktorum regl ile dozlarına karar vericek. bir taraftan umudum yok gibi ama sizin yazdıklarınızı görünce de umutlanıyorum hepimizin kucağı en kısa zamanda dolar inşallah. bu ilaçlardan sonra olası hissiyatlar neler acaba gebelik belirtisi ne aramalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…