Aşılama İlk aşılama ile hamile kaldım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı sonuçlar alırsın inşAllah canım benimde aynen tüm testler filmler yapıldı sebepsiz infertelite hayırlı haberler alırız inşallah benim bugün 9. Günüm aşılamada

Hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 24 şubatta aşılama oldum 8.günüm ve kasıklarım da belimde ağrı var sizde belirtiler neydi acaba ya da bendekiler belirti sayılır mı

Allah razı olsun aşılamayı yaptırdığımda bende de aynı belirtiler oldu yumurta ağrısı imiş aslında ilk ağrımalar . Sonra kesildi . Sonra adet sancısı gibi sancılar çektim öyle gebelik belirtisi çok yaşamadım sadece vücudum ateşlendi ve dudak kuruluğu yaşadım farklı olarak . Yoksa bende kendime tutmadı demiştim nasip olmuş meğer . İnşallah sizlerde hayırlı haberler alırsınız

Amin inşallah 5 gün sonra belli olur hayırlısı

sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bizlerin başına heyecan çok fazla var ilk defa bu ay aşılama yapılıcak reglyi bekliyorum ilaçlarımı aldım bakalım umarım güzel sonuçlanır hepimizin sizde olduğu gibi

Merhaba canm ne guzel umut oluyor insana yazdginiz aslama olmadn hikayenizi okudum rabbim saglikla kucagna almayi nasip etsin coooook amin ben de sizden ogrendigm gibi ayetel kürsi okudum peygamber duasi okudum aşlama yaplirken cok sagolun burda bir birimizden birseyler ogreniyorz ben size birsey danisacm sizde oldumu diye benim cok akintim oldu kanamam oldu tutmadmi gerimi geldi dye şuphedeyim ince belim agriyor arada kasgim agriyor geciyor doktorm birgun aralikli iliskiye girin dedi sizde de boyle oldumu hic aslama olmamism gibi uzulemmi sevinemmi bilemedim

Bende sadece vücudumda ateş oldu ve dudaklarım kurudu gerisi adet sancısıydı hamilelikle alakası yoktu
hiç umudum yoktu ta ki bu belirtileri okuyuncaya kadar... pazartesi ateşim vardı ve aynı şekilde dudak kuruluğu o gunden beri var.Adet belirtisi hiç yok .Bugün ovitrelle 14.gün,aşılama 12.gün.Akşam kan vermeye gideceğim sanırım sonuç belli olur artık....

Sonuç ne oldu

Sadece eşiniz ve sizin bilmeniz konusuna değinmeniz çok güzel. Ben de sizle aynı düşüncedeyim.aşılama zamanı bol bol ayetel kürsü okudum bendr. ilk aşılamamı yaptım 13. Günde testte birşey çıkmadı. Çok umudum kalmadı .hayırlısı artık

Merhaba bende aşılama olacağım sizde sanırım aşılama ile hamile kaldınız aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz

Merhaba bende aşılama olacağım sizde sanırım aşılama ile hamile kaldınız aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz
Merhaba evet aşılama ile hamile kaldım :)
Hiç bir şeye dikkat etmedim o gün dışarı çıktım hareket halindeydim çok az yatabildim normal hayatıma döndüm yani hemen hepte adet belirtim vardı ekstra hiç bir belirti yoktu olmadı diye test yaptım 13.gün pozitif çıktı şükürler olsun. Rabbim inşallah sizede aşılamayı vesile kılsın

Amin insAllah 2 buçuk sene oldu ins rabbim nasip eder gördüğüme göre ilk aşılamada hamile kalan çok kişi var kimyasal olanda var düşük yapanda hamileliği sürende umarım rabbim Banada nasip eder sağlıklı sıhhatli Rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Amin insallah canım. Bende 3.5 yıl sonra nasip oldu. Arada bir düşüğüm var. Olumsuz şeyleri pek okumayın insan gerçekten etkileniyor

Amin insallah canım. Bende 3.5 yıl sonra nasip oldu. Arada bir düşüğüm var. Olumsuz şeyleri pek okumayın insan gerçekten etkileniyor
Ben hiç gebelik yaşamadım yumurtalıklarim tembel başka hiç bir sıkıntımız yok 3 defa çatlatma iğnesinde de 2 tane 3 tane yumurtam vardı çok güzel büyüdüler hiç büyümeyen olmadı güzel bir şekilde catlamada oldu ama yinede gebelik olmadı polikistik over var fakat adetim hep düzenlidir kilo problemim yok hereks kilomun gayet normal olduğunu söyler fakat çatlatma iğnesi tedavisinde tam 10 kilo aldım 5 ini verdim bile bklm acaba asılama ile çatlatma iğnesi tedavisinde fark nedir

Bendede polikistik over var benimde hiç sorunum yoktu sadece ultrasonda öyle gözüküyordu ve tek yumurtalığım var. Bu tedaviler bendede kilo yaptı 5 kilo aldım verdim aldım verdim derken 5 kilo fazlayla başladım bende gebeliğe ama kilo verilir bi şekilde:) aşılama tedavisinde yumurta geliştirmek için iğne veriyor her gün aynı saatte doktorun belirlediği dozda iğne yapıyorsun kendine ama acıtmıyor hiç küçük ve ince iğneler. Sonra yumurta gelişince çatlama iğnesi veriyor 36 saat sonrada aşılama işlemini gerçekleştiriyor

Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun bende çarşamba günü gece 12 de çatlatma iğnesi yaptım ve cuma günü 12 de aşılamam oldu. İlişki falan olmadı ama bugün yoğun beyaz akıntım oldu nedendir acaba. Sizdede oldu mu pko yum ve femera ilacı kullandım. Yalnız doktorum aşılamadan sonra herhangi bir ilaç yazmadı bana. Gerek yok dedi kafam çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…