- Konu Sahibi bebikimoluyor
-
Hayırlı sonuçlar alırsın inşAllah canım benimde aynen tüm testler filmler yapıldı sebepsiz infertelite hayırlı haberler alırız inşallah benim bugün 9. Günüm aşılamadabu ay ben de ilk aşılamamı yaptırıcam burdan okuduklarım bana da umut oldu benimde sebepsiz infertelite dendi eşimin de benimde herşey normal görünüyor ama 1 seneyi geçti doğal yollardan olmadı. Rahim filmi çekilde kamerayla rahme girip baktılar ilaçlı mr herşeyi incelediler herşey normal bir engel yok dediler ama sonuç hep negatif oldu gonolf ovitrelle ve progestan yazmış doktorum regl ile dozlarına karar vericek. bir taraftan umudum yok gibi ama sizin yazdıklarınızı görünce de umutlanıyorum hepimizin kucağı en kısa zamanda dolar inşallah. bu ilaçlardan sonra olası hissiyatlar neler acaba gebelik belirtisi ne aramalıyım?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhabalar hayırlı olsun gebeliğiniz , bende 1 şubatta yaptırdım ilk aşılamamı 15 şubatta kan testi ve idrar testi ile gebe olduğumu öğrendim. Bezmi alem vakıf üniversitesinde yaptırdım bende istanbulda . Sebepsiz infertelite idi sebebi de yoktu ama olmamıştı doğal yolla. Rabbim tüm isteyenlere uğraşmadan sağlıklı kolay bimiekilde hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin süreç zor sabrımız az ama rabbimiz güç versin inancınızı kaybetmeyin her bebeğin bi geliş vakti var onu bekliyor rabbimiz bunaltmasın sizleride feraha çıkarsın
Allah razı olsun aşılamayı yaptırdığımda bende de aynı belirtiler oldu yumurta ağrısı imiş aslında ilk ağrımalar . Sonra kesildi . Sonra adet sancısı gibi sancılar çektim öyle gebelik belirtisi çok yaşamadım sadece vücudum ateşlendi ve dudak kuruluğu yaşadım farklı olarak . Yoksa bende kendime tutmadı demiştim nasip olmuş meğer . İnşallah sizlerde hayırlı haberler alırsınızHayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbende 24 şubatta aşılama oldum 8.günüm ve kasıklarım da belimde ağrı var sizde belirtiler neydi acaba ya da bendekiler belirti sayılır mı
Amin inşallah 5 gün sonra belli olur hayırlısıAllah razı olsun aşılamayı yaptırdığımda bende de aynı belirtiler oldu yumurta ağrısı imiş aslında ilk ağrımalar . Sonra kesildi . Sonra adet sancısı gibi sancılar çektim öyle gebelik belirtisi çok yaşamadım sadece vücudum ateşlendi ve dudak kuruluğu yaşadım farklı olarak . Yoksa bende kendime tutmadı demiştim nasip olmuş meğer . İnşallah sizlerde hayırlı haberler alırsınız
belirti vs olarak ne hissediyorsunuz şuan farklı olarak normaldenHayırlı sonuçlar alırsın inşAllah canım benimde aynen tüm testler filmler yapıldı sebepsiz infertelite hayırlı haberler alırız inşallah benim bugün 9. Günüm aşılamada
sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bizlerin başına heyecan çok fazla var ilk defa bu ay aşılama yapılıcak reglyi bekliyorum ilaçlarımı aldım bakalım umarım güzel sonuçlanır hepimizin sizde olduğu gibiAllah razı olsun aşılamayı yaptırdığımda bende de aynı belirtiler oldu yumurta ağrısı imiş aslında ilk ağrımalar . Sonra kesildi . Sonra adet sancısı gibi sancılar çektim öyle gebelik belirtisi çok yaşamadım sadece vücudum ateşlendi ve dudak kuruluğu yaşadım farklı olarak . Yoksa bende kendime tutmadı demiştim nasip olmuş meğer . İnşallah sizlerde hayırlı haberler alırsınız
Benim sadece ayakta cok durunca belim sırtım ağrıyor bazen normal adet sancısı gibi kramplarım oluyor ve dudak kuruluğu onun dışında hiçbir belirti yokbelirti vs olarak ne hissediyorsunuz şuan farklı olarak normalden
Merhaba canm ne guzel umut oluyor insana yazdginiz aslama olmadn hikayenizi okudum rabbim saglikla kucagna almayi nasip etsinArkadaşlar herkese merhaba
Sebepsiz interfilite nedeniyle çocuğumuz olmuyordu 2,5 yıllık evliyim.1 yıl denedik çocuğumuz olmadı bende interflite bölümüne başvurdum. Doktor tahlillerimi yaptı rahim filmi çekildim (çok ağrılı olmuştu benim rahim filmim) bir sorun çıkmadı sadece eşimin sperm sayısında biraz düşüklük vardı 11 milyon çıkmıştı,doktor ona bağlı olabilir dedi. Aşılama yapmaya karar verdik ve doktor gonal f iğne başladı yaklaşık 1 hafta boyunca 75 lik vurdum 2 günde bir kontrole gittim yumurtam 18 mm olduğu günün gecesi çatlatma iğnesi verdi ovıtrelleydi sanırım adı tıp merkezinde gece 23.00 de vuruldum ,Ertesi gün gittik eşim test verdi ve aşılamamız yapıldı, aşılama sonrası sadece 5 dk uzandım sonra kalktım eve geldim, o gün hiç iş yapmadım 2 gün boyunca yatıp dinlendim aşılama günü duphaston başla dedi doktorum ve günde 2 kere onu içtim hala da içiyorum.. Sürekli kasık ağrım oldu ve göğüslerimde büyüme hissetim aşılama sonrası onun dışında bir belirtim olmadı. Zaman geçmek bilmedi vallahi zar zor bekledim ve sonunda 13. gün evde test yaptım Silik çıktı, hemen kan vermeye gittim sonuç 74 tü, 2 gün sonra bidaha kan verdim 140 olmuştu.. 08.02.2021 de bir daha kan verdim 842 olmuş 4+2 hamileyim arkadaşlar :)) ha bu arada eşim aşılama öncesi 1 ay boyunca Emodex isimli bir vitamin kullandı 300 tl ye aldık ama çok etkili sperm sayısı 17 milyon olmuştu aşılama günü baktıklarında :)) size tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin ben çok umutsuzdum,aşılama günü sürekli ayetel kürsi okudum, rabbi heb li mines Salihin dedim bu dua peygamber duasıymış.. ve eşinizle sizin dışınızda kimse bilmesin aşılama yaptırdığınızı veya yaptıracağınızı sürekli dua edin allah ol derse herşey olur. Ben çok üzüldüm çok ağladım bir nebze de olsa size umut olsun istedim.. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
hiç umudum yoktu ta ki bu belirtileri okuyuncaya kadar... pazartesi ateşim vardı ve aynı şekilde dudak kuruluğu o gunden beri var.Adet belirtisi hiç yok .Bugün ovitrelle 14.gün,aşılama 12.gün.Akşam kan vermeye gideceğim sanırım sonuç belli olur artık....Bende sadece vücudumda ateş oldu ve dudaklarım kurudu gerisi adet sancısıydı hamilelikle alakası yoktu
Sonuç ne olduhiç umudum yoktu ta ki bu belirtileri okuyuncaya kadar... pazartesi ateşim vardı ve aynı şekilde dudak kuruluğu o gunden beri var.Adet belirtisi hiç yok .Bugün ovitrelle 14.gün,aşılama 12.gün.Akşam kan vermeye gideceğim sanırım sonuç belli olur artık....
NegatifSonuç ne oldu
Hayırlısı olsun hakkındaNegatif
Sadece eşiniz ve sizin bilmeniz konusuna değinmeniz çok güzel. Ben de sizle aynı düşüncedeyim.aşılama zamanı bol bol ayetel kürsü okudum bendr. ilk aşılamamı yaptım 13. Günde testte birşey çıkmadı. Çok umudum kalmadı .hayırlısı artıkArkadaşlar herkese merhaba
Sebepsiz interfilite nedeniyle çocuğumuz olmuyordu 2,5 yıllık evliyim.1 yıl denedik çocuğumuz olmadı bende interflite bölümüne başvurdum. Doktor tahlillerimi yaptı rahim filmi çekildim (çok ağrılı olmuştu benim rahim filmim) bir sorun çıkmadı sadece eşimin sperm sayısında biraz düşüklük vardı 11 milyon çıkmıştı,doktor ona bağlı olabilir dedi. Aşılama yapmaya karar verdik ve doktor gonal f iğne başladı yaklaşık 1 hafta boyunca 75 lik vurdum 2 günde bir kontrole gittim yumurtam 18 mm olduğu günün gecesi çatlatma iğnesi verdi ovıtrelleydi sanırım adı tıp merkezinde gece 23.00 de vuruldum ,Ertesi gün gittik eşim test verdi ve aşılamamız yapıldı, aşılama sonrası sadece 5 dk uzandım sonra kalktım eve geldim, o gün hiç iş yapmadım 2 gün boyunca yatıp dinlendim aşılama günü duphaston başla dedi doktorum ve günde 2 kere onu içtim hala da içiyorum.. Sürekli kasık ağrım oldu ve göğüslerimde büyüme hissetim aşılama sonrası onun dışında bir belirtim olmadı. Zaman geçmek bilmedi vallahi zar zor bekledim ve sonunda 13. gün evde test yaptım Silik çıktı, hemen kan vermeye gittim sonuç 74 tü, 2 gün sonra bidaha kan verdim 140 olmuştu.. 08.02.2021 de bir daha kan verdim 842 olmuş 4+2 hamileyim arkadaşlar :)) ha bu arada eşim aşılama öncesi 1 ay boyunca Emodex isimli bir vitamin kullandı 300 tl ye aldık ama çok etkili sperm sayısı 17 milyon olmuştu aşılama günü baktıklarında :)) size tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin ben çok umutsuzdum,aşılama günü sürekli ayetel kürsi okudum, rabbi heb li mines Salihin dedim bu dua peygamber duasıymış.. ve eşinizle sizin dışınızda kimse bilmesin aşılama yaptırdığınızı veya yaptıracağınızı sürekli dua edin allah ol derse herşey olur. Ben çok üzüldüm çok ağladım bir nebze de olsa size umut olsun istedim.. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba bende aşılama olacağım sizde sanırım aşılama ile hamile kaldınız aşılamadan sonra nelere dikkat ettinizNe kadar güzel biz aşılama olanlara umut oluyor bu hikayeler. Bende 3.5 yıldır bekliyorum 1 kaybım oldu doğal yoldan olmuştu bidaha olmadı. Bugün 11.günüm zaman geçmek bilmiyor. Bende hep dua ettim işlem olurkende hep okudum. Başka bir belirtiniz olmuş muydu peki. Kimisi kesin adet geliyor diyip öğreniyor
Merhaba evet aşılama ile hamile kaldım :)Merhaba bende aşılama olacağım sizde sanırım aşılama ile hamile kaldınız aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz
Amin insAllah 2 buçuk sene oldu ins rabbim nasip eder gördüğüme göre ilk aşılamada hamile kalan çok kişi var kimyasal olanda var düşük yapanda hamileliği sürende umarım rabbim Banada nasip eder sağlıklı sıhhatli Rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba evet aşılama ile hamile kaldım :)
Hiç bir şeye dikkat etmedim o gün dışarı çıktım hareket halindeydim çok az yatabildim normal hayatıma döndüm yani hemen hepte adet belirtim vardı ekstra hiç bir belirti yoktu olmadı diye test yaptım 13.gün pozitif çıktı şükürler olsun. Rabbim inşallah sizede aşılamayı vesile kılsın
Amin insallah canım. Bende 3.5 yıl sonra nasip oldu. Arada bir düşüğüm var. Olumsuz şeyleri pek okumayın insan gerçekten etkileniyorAmin insAllah 2 buçuk sene oldu ins rabbim nasip eder gördüğüme göre ilk aşılamada hamile kalan çok kişi var kimyasal olanda var düşük yapanda hamileliği sürende umarım rabbim Banada nasip eder sağlıklı sıhhatli Rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben hiç gebelik yaşamadım yumurtalıklarim tembel başka hiç bir sıkıntımız yok 3 defa çatlatma iğnesinde de 2 tane 3 tane yumurtam vardı çok güzel büyüdüler hiç büyümeyen olmadı güzel bir şekilde catlamada oldu ama yinede gebelik olmadı polikistik over var fakat adetim hep düzenlidir kilo problemim yok hereks kilomun gayet normal olduğunu söyler fakat çatlatma iğnesi tedavisinde tam 10 kilo aldım 5 ini verdim bile bklm acaba asılama ile çatlatma iğnesi tedavisinde fark nedirAmin insallah canım. Bende 3.5 yıl sonra nasip oldu. Arada bir düşüğüm var. Olumsuz şeyleri pek okumayın insan gerçekten etkileniyor
Bendede polikistik over var benimde hiç sorunum yoktu sadece ultrasonda öyle gözüküyordu ve tek yumurtalığım var. Bu tedaviler bendede kilo yaptı 5 kilo aldım verdim aldım verdim derken 5 kilo fazlayla başladım bende gebeliğe ama kilo verilir bi şekilde:) aşılama tedavisinde yumurta geliştirmek için iğne veriyor her gün aynı saatte doktorun belirlediği dozda iğne yapıyorsun kendine ama acıtmıyor hiç küçük ve ince iğneler. Sonra yumurta gelişince çatlama iğnesi veriyor 36 saat sonrada aşılama işlemini gerçekleştiriyorBen hiç gebelik yaşamadım yumurtalıklarim tembel başka hiç bir sıkıntımız yok 3 defa çatlatma iğnesinde de 2 tane 3 tane yumurtam vardı çok güzel büyüdüler hiç büyümeyen olmadı güzel bir şekilde catlamada oldu ama yinede gebelik olmadı polikistik over var fakat adetim hep düzenlidir kilo problemim yok hereks kilomun gayet normal olduğunu söyler fakat çatlatma iğnesi tedavisinde tam 10 kilo aldım 5 ini verdim bile bklm acaba asılama ile çatlatma iğnesi tedavisinde fark nedir
Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun bende çarşamba günü gece 12 de çatlatma iğnesi yaptım ve cuma günü 12 de aşılamam oldu. İlişki falan olmadı ama bugün yoğun beyaz akıntım oldu nedendir acaba. Sizdede oldu muMerhaba evet aşılama ile hamile kaldım :)
Hiç bir şeye dikkat etmedim o gün dışarı çıktım hareket halindeydim çok az yatabildim normal hayatıma döndüm yani hemen hepte adet belirtim vardı ekstra hiç bir belirti yoktu olmadı diye test yaptım 13.gün pozitif çıktı şükürler olsun. Rabbim inşallah sizede aşılamayı vesile kılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?