Ilk asilama telaslari evreleri ve sonuçları haydin paylasmaya..

Canim..bisey sorcam..bize doktorum asilamadan sonra iliski yasakladi..sendede oyle oldumy?

doktor bana şunu yap ya da şunu yapma demedi, herhangi bir yasak koymadı. normal hayatına dön dedi. Ama benim karnım şiş ve ağrılarım vardı, biraz da soğuk algınlığım vardı. ilişki istemedim. Bu tamamen kendi kararım canım. benim doktorum yat, dinlen, hareketlerine dikkat et vs de demedi. Normal bir olay dedi ısrarla.

Bize iliski olmasin dedi..yapmiyuruzda..ama..ben asilamadan 2 -3gun sonra sovuk aldim...insallah bunu bi etkisi olmas.. ama baska hic bir bilirti yok..

Bize iliski olmasin dedi..yapmiyuruzda..ama..ben asilamadan 2 -3gun sonra sovuk aldim...insallah bunu bi etkisi olmas.. ama baska hic bir bilirti yok..

Canım aşılama tedavisi görürken soğuk algınlığım vardı ve aşılamadan sonra da devam etti. Öyle bir hapşırıyordum ki resmen sallanıyordum, burnumda uçuk çıktı, burnum akıyordu, acıdan zor siliyordum. ilaç tabi ki kullanmadım. soğuk algınlığı için günde sadece bir bardak ada çayı ya da sallama limonlu zencefilli çay içtim. fazlası zarar olur diye korktum. Beslenmeme dikkat ettim, tam da incir mevsimi incir yedim kurusunu da tazesini de neredeyse hergün. olumlu bir etkisi oldu mu bilmiyorum. Rahat olmaya çalış, umudun olsun hep, dua et olur mu canım, kimsenin belirtisi bana uymadı, herkesin süreci farklı oluyor.

Aaaaaaaa...canimm.ben yabanciyim yaa..sen tam beni simdiki halimni anlatti yaaa...aaay..bende hep hapsiyuruum..burnum aciyur..cok yaraciklar var burnum icidaa...aaa...cok sukur...insallah heppisi iyi olacak..sag ol canim..cevab yazdin icin..Allahim senden razi olsun!

İlişki yasağı aksine gün aşırı ilişki önermesi gerekirdi. Siz deneyin şansınızı arttırın kesinlikle. Ve kabak çekirdeği ye bol bol
Doktor olmas dedi kesinlikle..cunku iliski vaktinda icindekiler geri gelebilir dedi..pardon iyi anlatamamda...turkcam guzel diyil..

doktorum banada asilamadan 3 gun sonra gun asiri iliski onerdi.sanirim bu doktoruna gore degisiyo.

Slm kizlar bende yeni katildim araniza bende pko ve bugun ilk asilamami oldum 2 yillik evliyim 4 yum olustu purogon kullandim yum. 19 18 17 17.5 idi ve mikrocipli asilama oldum hic duydunuz mu ?Dr bana 2 gun sonra gun asiri iliski dedi asilama olunca orada 1 saat ayaklarim havada yattim ve 1 2 gun yat dinlen dedi ayaklarini sicak tut vucudunu germe dedi bi de vajinal bi ilac krem gibi bisey verdi yarin aksam kullanmaya basla dedi .... Kizlar asilama ile cok az tutuyomus olabilir mi tutar mi acaba yaaa tutmucak gibi geliyo yaaa su an cok az kasik agrim var hayirlisi insallah hepimiz anne oluruz kizlar yaa Rabbim büyuk o ol derse olur insallah bizede nasip olur ....

Bende adet olunca hastaneyi arayip doktoruma haber verdm hersey normalken niye tutmadi dieyuzde 15 20lerde ihtimal vardır dedi.. oda beni vurmadi maalesef..
Iliskiye gelince bana gun asiri iliski önermişti doktorum hayirlisi ben bir iki ay ara vermeyi dusunuyorm suan adetliyim ama ailemin yaninda istanbuldayim üstelik bayramda geliyor bidaki aya insallah nasin olmaz kendiliginden olurda gitmem..

Hosgeldin canim..insallah tutar asilamamiz..bol bol dua et...morelinide iyi tut :)

Bugun 2 gun daha cnm ve mikrocipli asilama duydun mu hic ne farki var ?
ilk defa duydum ama internetten oyle bi bakdim asilamanin daha gelismisi ýaziyo.spermlerin daha iyi kaliteye ulastirilmasi diyo.hafi bakalim hayirlisi olsun.insallah hayirli haberler aliriz.

Hayirlisi cnm insallah yaa saol ilgilendigin icin bende baktimda pek cikmadi bisey yaa aciklayici...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…