Ilk asilama telaslari evreleri ve sonuçları haydin paylasmaya..

Inşallah ama bu kadar zorlayacağını düşünmemiştim tutmayınca niye o kadar ağrı yapsın ki acaba olduda tutunamadi mi seninki
Bel kasık karın çok ağrı yaptı bi hap kullandım oda çok sık Vc yeme çok kötü yaptı doktor demişti iyi diye olmadi kontollere gitmedim daha insallah senin olur

Merhabw canm insallah hayirlu sonuc alirsin. Bebisine kavusursun. Benmde asilamada yedinci gunum bende gaz sancisi cok oldu sonrasında cok afedersn cikartinca rahatladım ama nekadar vardiki dusun kac gun cektim bu sanciyi sende yat dinlen insallah tutma cabalarinin belirtisidr

Bende de oldu canım karnım çok sis cumartesi yaptırdım ama hala dinmeyen bi ağrım var

Kızlar çok kötü durumdayım sabah kalktigimdan beri sancim var aşılamanın 11.gunu şimdi lavaboya gittim kanamam oldu adet oldum kesin ama çok erken

Benim daha vaktm war cok uzun geldi bu dönem vakit gecmiyo sanki.. bide amcamin hanimini kaybettik benim icin col degerli bi insandi baya yıprandım geceden beri ve sancim olmaya basladi hafif hafif stresten yada aglamaktan

Bugün 4 gibi birazcık daha oldu ama benim adetim son 6 aydır hep böyle ama 28.gunden önce hiç olmamış tın 25.gunde olmam ilginç üstelik progestan kullanıyorum ve test yapmaya hiç cesaretim yok 3 yıldır artık çok yıprandım Rabbim nasip etsin

Evet normalde olmaman lazim bi test yaptir bence gene strese girip bebis varsa zarar gormesn Allah muhafaza imtihan dünyası napalim bizim sinavimizda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…