- 18 Ağustos 2016
- 182
- 65
- 13
- 38
Bel kasık karın çok ağrı yaptı bi hap kullandım oda çok sık Vc yeme çok kötü yaptı doktor demişti iyi diye olmadi kontollere gitmedim daha insallah senin olurInşallah ama bu kadar zorlayacağını düşünmemiştim tutmayınca niye o kadar ağrı yapsın ki acaba olduda tutunamadi mi seninki
Merhabw canm insallah hayirlu sonuc alirsin. Bebisine kavusursun. Benmde asilamada yedinci gunum bende gaz sancisi cok oldu sonrasında cok afedersn cikartinca rahatladım ama nekadar vardiki dusun kac gun cektim bu sanciyi sende yat dinlen insallah tutma cabalarinin belirtisidrMerhaba kızlar aşılama sonrası 8.gundeyim hâlâ yatıyorum 6.gunumde çok sıkıldım biraz yürümek istedim bacaklarım karnım beni mahvetti yürüyemedim geldim eve yattım bel ağrımda çok aslamadan sonra sizin nasıl ağrılarınız oldu
Progestanmi kullandin canm senBel kasık karın çok ağrı yaptı bi hap kullandım oda çok sık Vc yeme çok kötü yaptı doktor demişti iyi diye olmadi kontollere gitmedim daha insallah senin olur
Hastaneye sadece 300 verdik iğne ilaç haricKızlar aşılama toplam kaç para tutuyor bende düşünüyorum da hiç bilmiyorum fiyat istanbulda
Evet canımProgestanmi kullandin canm sen
Bende de oldu canım karnım çok sis cumartesi yaptırdım ama hala dinmeyen bi ağrım varKizlar asilama sonrasi felaket bir sancim var gaz sancisi oyle boyle degil carsamba asilamam oldu sancim prsembe basladi ve affiniza siginarak soyluyorum gaz cikartamiyodm ama bugn masallahh hic drmadmlakin sanci gene war ne bitmeyen gazmiss yada gazmii bilemedim sizdede oldumu bilgisi olan varmi
Inşallah canım rabbim kimseyi darda koymasinBel kasık karın çok ağrı yaptı bi hap kullandım oda çok sık Vc yeme çok kötü yaptı doktor demişti iyi diye olmadi kontollere gitmedim daha insallah senin olur
Benim simdi gecti canim cok sukur simden sonrasi bekleme Allah sonunu hayırla getirsin mujdeyle sonuclandirsn bayrama bayram mujdesiyle girmeyi nasib eylesinBende de oldu canım karnım çok sis cumartesi yaptırdım ama hala dinmeyen bi ağrım var
Aminn canımInşallah canım rabbim kimseyi darda koymasin
Amin canım inşallahBenim simdi gecti canim cok sukur simden sonrasi bekleme Allah sonunu hayırla getirsin mujdeyle sonuclandirsn bayrama bayram mujdesiyle girmeyi nasib eylesin
Bekle canım hemen karar verme kanaman cokmuKızlar çok kötü durumdayım sabah kalktigimdan beri sancim var aşılamanın 11.gunu şimdi lavaboya gittim kanamam oldu adet oldum kesin ama çok erken
Su an kanama yok ama benim adetim de böyle geliyo inşallah adet değildirBekle canım hemen karar verme kanaman cokmu
Canim insallah bebisin habercisidir kirmizilar devam ediyormu hala 11.ci gunde adet olmaman lazim aslindaSu an kanama yok ama benim adetim de böyle geliyo inşallah adet değildir
Evet normalde olmaman lazim bi test yaptir bence gene strese girip bebis varsa zarar gormesn Allah muhafaza imtihan dünyası napalim bizim sinavimizda buBugün 4 gibi birazcık daha oldu ama benim adetim son 6 aydır hep böyle ama 28.gunden önce hiç olmamış tın 25.gunde olmam ilginç üstelik progestan kullanıyorum ve test yapmaya hiç cesaretim yok 3 yıldır artık çok yıprandım Rabbim nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?