Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Insallah bebegin seninledir canim orda yine 4 te cikiyomus burada saglik ocagi ertesi gün veriyor sonuclari ben herhalde direk poliklinige falan giderim Sen git biraz dinlen kafani dagit

Evet ben 1 haftayı doldurunca yaparım gibi geliyor tamam aynı gün bizim benimde yarın 5 gün şuan bile çok heyecanlıyım biri çıkıp 5 . Gün-de öğrenebilirsin dese soluğu hastanede alırım heralde

Cok iyi anliyorum seni bende gogus agrisi var 2 gündür acaba neden. Bide Benim esim cok sakin ya ben konuyu acmasam hic acmiyo heveslendirmek istemiyo mu acaba diye dusunuyorum artik ama sinirleniyorum da

Insallah bebegin seninledir canim orda yine 4 te cikiyomus burada saglik ocagi ertesi gün veriyor sonuclari ben herhalde direk poliklinige falan giderim Sen git biraz dinlen kafani dagit
Amin canım inşaALLAH.vardır bir hayır deyip geldim eve.beklerim 4 üde 5 ide yeterki sonuç pozitif olsun.umutlu değilim çünkü adet sancılarım var.adet günüm dündü bugünde olabilir ama şöyle bi durum var .aşılamadan sonra duphaston kıllandım.adetimin gelememe sebebi ilaçtır diye düşünüyorum.yoksa belirtilerim tipik adet sancısı.

Duphaston nedir doktor mu verdi? Kacinci asilaman canim? Icini karartma iyi dusun iyi olsun

Cok iyi anliyorum seni bende gogus agrisi var 2 gündür acaba neden. Bide Benim esim cok sakin ya ben konuyu acmasam hic acmiyo heveslendirmek istemiyo mu acaba diye dusunuyorum artik ama sinirleniyorum da
Emin ol esinin sana konu açmaması daha hayırlı benim eşim bana şimdi ne olacak dedi 25 ine kadar bekliycez kanamam olursa olmadı demektir dedim ya kanama olmassa dedi hamileyimdir diyemedim inanabiliyor musun hamile kelimesi dudaklarımdan dökülmüyor o zaman belki bebek vardır diye bildim sadece sonra tabi yine yaa tutmuşsa diye hayaller hayaller

Duphaston nedir doktor mu verdi? Kacinci asilaman canim? Icini karartma iyi dusun iyi olsun
Duphaston progestan değerinde bir ilaç canım.tutarsa düşük olmasın diye.benim öyle şanssızlıklarım varki anlatamam.ilaçlara karşı alerjim var.çok zorluklar yaşadım.iyi düşünmeye çalışıyorum ama bişeyler durduruyor.karın ağrım bel ağrım göğüs uçlarım çok acııyo birde şimdi baş ağrısı başladı.bunların hepsi adet belirtim benim.bugün cuma mübarek gün.herkes için dua ediyorum.herkesün dualarında olurum İNŞAALLAH...

Bende bazen saka yapiyorum bebegim bugun cok yoruldu falan diye sadece güluyo onun bu sakinligi beni ölduruyo zaten. Insallah haftaya bu konusmalara gûleriz

Anladim kuzum ama sen yine de yapma boyle bak saatler kaldi ben inaniyorumm bebegin seninle insallah Rabbim dualarimizi kabul eder. Bana da dusuk engellemek amacli crinone jel verdi doktor her gun onu kullaniyorum

Anladim kuzum ama sen yine de yapma boyle bak saatler kaldi ben inaniyorumm bebegin seninle insallah Rabbim dualarimizi kabul eder. Bana da dusuk engellemek amacli crinone jel verdi doktor her gun onu kullaniyorum
Crinone çok iyi bir ilaç canım.malesef ben yarıda kestim şiddetli çarpıntı üritiker ve mantar yaptı bende.o yüzden duphaston la devam ettim.güzel haberlerini alırım inşaALLAH arkadaşım.başkasında bile duysam havalara uçuyorım.umutlanıyorum.

Insallah sende mutlaka hber ver bende seninle beraber saatin 4 olmasini beklicem canim

Ne yaptin gittin mi?
Ahh canım benim gittim geldim ama ağlamaktan giremedim birtürlü haber vermeye.olmadı canım.negatif çıktı.adet sancılarının hamilelik belirtisi olduğuna beni artık hiç kimse inandıramaz.karnım çok ağrıyo.ilaçlarımı bırakcam adet olmayı beklicem ve akışına bırakcam.ramazandan sonra belki bir tüp bebek merkezine giderim canım.ALLAH yardımcımız olsun canım benim.desteğin için çok sağol.bıralarda olcam hep.bende senin güzel haberlerini beklicem arkadaşım.

Ay ablam benimm kiyamam yipratma kendini lütfen abla diyorum yasini yeni gordum bende 26 yasindayim. Herneyse merakla hberini bekledim bende, olsun ama demekki hayirlisi böyleymis dedigin gibi biraz kafani dinlendir zaman gectikten sonra hazir oldugunda devam edersin. Dualarimdasin ama bil

Canımmm benim ALLAH razı olsun.sende,isteyen herkeste dualarımdasınız.yeni iş yeri açıyoruz.inan bana okadar hevesle istiyordumki bu işi sırf belki hamileyimdir diye gidip bakmadım bile dekorasyonu ne durumda.ellerim kaldırırım duramam bişey olur diye.şimdi kendimi tamamen hem işe hem dinlenmeye vercem.hakkımızda hayırlısı güzel kardeşim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…