Malesef negatif 0.07 cıktı sonucum
Hayırlısı canım.benimde negatif çıktı bugün tahlil yaptırdım :-(Malesef negatif 0.07 cıktı sonucum
Darısı bir dahakine ıns kısmet değilmiş demekHayırlısı canım.benimde negatif çıktı bugün tahlil yaptırdım :-(
Sen çalışıyormuydun eğer çalışmıyorsan yat uzan ve dinlen genelde buna yerleşme kanaması deniliyor henüz erken ama belli olmaz dinlen nolurBugun asilama olali 6. Gün ve sabahtan beri koyu renkte az az kanamam var neden olabilir hafta sonu oldugu icin doktora da soramiyorum lutfen bilenleryazsin
Yok canim calismiyorum ama daha 6. Gunde yerlesme kanamasi olurmu cok korkuyorum ya stresliyim delircemSen çalışıyormuydun eğer çalışmıyorsan yat uzan ve dinlen genelde buna yerleşme kanaması deniliyor henüz erken ama belli olmaz dinlen nolur
Stres yapma işte streste kanama yapar piskolojik bugün cumartesi yarın pazar yapacak birşeyin yok bekle ve stres yapma evet erken ama hızlı dollenmeysede imkansız değil yada kendini rahatlatmak için acile git acil doktoru pek anlarmi bilmem hem şimdi beta hcg yapsam pozitif çıkar çatlatma iğnesinden dolayı yani kafaya takma iyi düşün iyi olsun dinlenmene bakYok canim calismiyorum ama daha 6. Gunde yerlesme kanamasi olurmu cok korkuyorum ya stresliyim delircem
Rica ederim her zaman evet kabul bende yapa.iyorum ama kafana takma ve gerçekten stres yapma iyi geceler inşallah mutluluğuna da destek olucamArastiriyorm 2 saattir ama hic benim gibi bu gunlerinde bunu yasayana rastlamadm insallah dedigin gibidir ya en iyisi beklemek pazartesi hemen doktoru aricam umarim devam etmez. Sende cok sagol kuzum destegin icin
Rica ederim her zaman evet kabul bende yapa.iyorum ama kafana takma ve gerçekten stres yapma iyi geceler inşallah mutluluğuna da destek olucam
Tabiki dayanamadım cuma günü ne randevu aldım cuma günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum allahım izniyle değer 0 ve üstü olursa pazar acilde yine yaptırıp değer ikiye katlamış mi ona bakacağım ama belirtiye gelirsekte dün sancim oldu küçük çocuğun biri ayağıma takıldı koşarken bende bi refleksle onu tutmaya çalıştım ondan sonra da sancı oldu kasiklarimda onun dışında bi belirti yok sen nasılsın var mı biseylerCanim ne durumdasin
canim benimde 10.günum benimde kasigimda batmalar agri oluyor normalde hiç böyle agri cekmezdim adet öncesi inşallah güzel haberler aliriz.Zaten cuma günü 12. Gün olacak insallah yüksek cikar degerin ben daha hicbisey yapmadim dün özel bi hastanedeydim tesadüfen kan veriyim gelmisken degerime bakim bari dedm 92 tl dedi gebelik testi fiyati şaka mı dedim yooo dedi kiz. Bende yaptirmadm tabiki bugun 10. Günumuz bende buyuk ihtimalle yarin yaptirirm ama kan testini. Belirtilere gelince ara sira kasik agrilarim oluyo ama cok sık değil bide akinti devam ediyor.
Yuh 92 tl ne yapıyorlarmış sanki tamam inşallah seninde değerin yüksek çıkar ya kararsizim bende mi yarın gitsemZaten cuma günü 12. Gün olacak insallah yüksek cikar degerin ben daha hicbisey yapmadim dün özel bi hastanedeydim tesadüfen kan veriyim gelmisken degerime bakim bari dedm 92 tl dedi gebelik testi fiyati şaka mı dedim yooo dedi kiz. Bende yaptirmadm tabiki bugun 10. Günumuz bende buyuk ihtimalle yarin yaptirirm ama kan testini. Belirtilere gelince ara sira kasik agrilarim oluyo ama cok sık değil bide akinti devam ediyor.
kızlar esimin yarin dogum gunu süpriz olur sizce tahlil verimmi beklimmi cok kararsizimYuh 92 tl ne yapıyorlarmış sanki tamam inşallah seninde değerin yüksek çıkar ya kararsizim bende mi yarın gitsem
inşallah canım .Hadi kızlar tarihlerimiz aynı nasıl olsa yarın herkez gidip test verelim mi ne dersiniz üçümüzde gebeyizdir inşallah
Kesinn git insallah sende hamilesindir ne guzel surpriz olurkızlar esimin yarin dogum gunu süpriz olur sizce tahlil verimmi beklimmi cok kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?