- 15 Ekim 2015
- 1.189
- 2.914
- 133
canim idrara en son gecer hcg adet gecmesi gerek kendini üzme moralini yüksek tut.Kocaman bir hamile değilsin işareti ufacık minicik bir kırmızı çizgi bile yok kızlar test yaptım az önce adetime 5 gün var 4 gün önce test yapıp öğrenenler var benim gücüm kalmadı artık yoruldum ya o kadar günah işleyenler bebek sahibi oluyor ben ne yaptım neden ben ya neden
Çok araştırdım çok az da olsa çok az da olsa çıkması gerekirdi yacanim idrara en son gecer hcg adet gecmesi gerek kendini üzme moralini yüksek tut.
Nabtin sen ya dayanamadn mi yapma boyle yinede kan testi ver sabah git mutlakaÇok araştırdım çok az da olsa çok az da olsa çıkması gerekirdi ya
Ne yaparsak yapalım olmicakBende gitmedim esim tutturdu yarin gidelim diye sinir oldum oturdum agladim bende
ALLAH ın verdiği de imtihandır,vermediğide imtihandır.Bir kimsenin günahından haberin olur ama tövbesinden haberin olmaz.Asi gelme,isyan etme dua et.yıllardır uğraşıyorum çok şükür isyan etmedim,bir kere bile neden diye sormadım.hiç birşey bizim elimizde değil.doktor,ilaç vesile.verici ALLAH tır.isyan ederek gücendirme Rabbini,sabret ve dua et...ayrıca idrarda çıkmaz,kanda baktırmlısın.Kocaman bir hamile değilsin işareti ufacık minicik bir kırmızı çizgi bile yok kızlar test yaptım az önce adetime 5 gün var 4 gün önce test yapıp öğrenenler var benim gücüm kalmadı artık yoruldum ya o kadar günah işleyenler bebek sahibi oluyor ben ne yaptım neden ben ya neden
ay inşallah hamişlerimizin haberi peş peşe gelir ben de bayramdan sonra bakalım 2. aşılamayı düşünüyorumkızlar yarin gidecegim inşallah guzel haberler veririm ve verirsiniz hamisler dolsun burasi
Bugün kan verdim sağlık ocağında akşam 4 te çıkacakmış teşekkür ederim yazdıkların için ama sonuç negatif olunca bunlar aklımın ucuna bile gelmiyor hemen isyan hemen sorgu engel olamıyorum birde insanın yanında ona akıl verecek yardım edecek sakinlestirecek kimse olmayıncaALLAH ın verdiği de imtihandır,vermediğide imtihandır.Bir kimsenin günahından haberin olur ama tövbesinden haberin olmaz.Asi gelme,isyan etme dua et.yıllardır uğraşıyorum çok şükür isyan etmedim,bir kere bile neden diye sormadım.hiç birşey bizim elimizde değil.doktor,ilaç vesile.verici ALLAH tır.isyan ederek gücendirme Rabbini,sabret ve dua et...ayrıca idrarda çıkmaz,kanda baktırmlısın.
İnan bana senin için ayrıca dua ediyorum burayı her okuduğumda.haklısın ama sabır .... Rabbim aratmasın hemen versin sana ama zor bir süreç,sabır isteyen bir süreç.her ne olursa olsun tavsiyem sana hayra da şükret şerre de.şükrettikçe arttırırım diyor mevlam.sana bir örnek vereyim.bir arkadaşımın yıllarca çocuğu olmadı.okadar çare aradı ki aşılamalar tüp bebekler yokkk olmadı.yine tüp bebek için hazırlanırlarken eşinin ALLAH muhafaza kanser olduğu ortaya çıktı.tam 4 yıl boyunca bu hastalıkla mücadele ettiler.eşinin ailesi uzak durdu yardım etmedi evlatlarına.zaten arkadaşıma da yapmadıkları halaret kalmamıştı evliliklerinde.neyse sperm dondurdular bir umıt iyileşir ve yeniden başlarlar tedaviye diye.ama olmadı kaybetti eşini.ilk zamanlar keşke ondan bir parçam olsa diyordu.zamanla kayınvalide kayınpeder hakaretlerinden sonra Rabbim in bir bildiği varmış,çocuk olsaydı onlardan kopamazdım demeye başladı.yani canım bu sadece bir örnek.babasız evlat yetiştirmek zor hele bu zamanda daha zor.biz dua edip hayırlısını isteyelim canım.nacizane tavsiyem...Bugün kan verdim sağlık ocağında akşam 4 te çıkacakmış teşekkür ederim yazdıkların için ama sonuç negatif olunca bunlar aklımın ucuna bile gelmiyor hemen isyan hemen sorgu engel olamıyorum birde insanın yanında ona akıl verecek yardım edecek sakinlestirecek kimse olmayınca
Senin gibi bir ablam olmasını yanımda olmasını çok isterdim allah razı olsun benim hakkımda ne dua ediyorsan benden daha hayirlilarini rabbim sana versin şuan bunları yazarken bile mutfağa saklanmış ağlıyorum daha çok küçüğüm biliyorum annemle babamında 3 sene olmamış en son annem hacı hocaların verdiği suyu içerken kötü olmuş babamda sinirlenip dökmüş küfür etmiş olmuyorsa olmuyor allah kaderimizi böyle yazmış napalim demiş annem o olaydan iki ay sonra ablama gebe olduğunu öğrenmiş ilk örnek annem babam annem şehir dışında telde konuşurken çok anlatır ama biraz yok sayabilsem ah yapabilsem takdiri ilahi dediğim an olacak biliyorumİnan bana senin için ayrıca dua ediyorum burayı her okuduğumda.haklısın ama sabır .... Rabbim aratmasın hemen versin sana ama zor bir süreç,sabır isteyen bir süreç.her ne olursa olsun tavsiyem sana hayra da şükret şerre de.şükrettikçe arttırırım diyor mevlam.sana bir örnek vereyim.bir arkadaşımın yıllarca çocuğu olmadı.okadar çare aradı ki aşılamalar tüp bebekler yokkk olmadı.yine tüp bebek için hazırlanırlarken eşinin ALLAH muhafaza kanser olduğu ortaya çıktı.tam 4 yıl boyunca bu hastalıkla mücadele ettiler.eşinin ailesi uzak durdu yardım etmedi evlatlarına.zaten arkadaşıma da yapmadıkları halaret kalmamıştı evliliklerinde.neyse sperm dondurdular bir umıt iyileşir ve yeniden başlarlar tedaviye diye.ama olmadı kaybetti eşini.ilk zamanlar keşke ondan bir parçam olsa diyordu.zamanla kayınvalide kayınpeder hakaretlerinden sonra Rabbim in bir bildiği varmış,çocuk olsaydı onlardan kopamazdım demeye başladı.yani canım bu sadece bir örnek.babasız evlat yetiştirmek zor hele bu zamanda daha zor.biz dua edip hayırlısını isteyelim canım.nacizane tavsiyem...
kan sonucum açıklandı kızlar beta hcg 2,0 cıktı benim anlamadıgım önceki kan tahlillerinde 1,2 cıkardı hep şimdi 2,0 catlatma ignesinin etkisidir dimi
ben sevinemedim inşallah senin yüzün güler bebişin seninledir umarımBuyuk ihtimalle öyledir kuzumm hayirlisi buymus demekki yipratma kendini sükret haline daha cok gencsin benimde annem babam sehir disindalar ve asilama yaptirdigimizi bi esim bi ben biliyoruz bu aksam gidip sonucu ögrendigimizde ne halde olurum bende bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun
Sen ne yaptin canim aldin mi sonucu?kızlar yarin gidecegim inşallah guzel haberler veririm ve verirsiniz hamisler dolsun burasi
Allah razi olsun senin de ilk asilamandi demi?ben sevinemedim inşallah senin yüzün güler bebişin seninledir umarım
evet ilk aşılamaydıAllah razi olsun senin de ilk asilamandi demi?
Tamam biraz kafani dinle ondan sonra hazir oldugunda tekrar denersiniz kuzummevet ilk aşılamaydı
bilmiyorum bi aklım zaman harcama git tüp bebek yaptır diyor bi aklımda 24 yaşına gel zaten para yok devletten faydalan diyor sen akşammı alacaksın sonucuTamam biraz kafani dinle ondan sonra hazir oldugunda tekrar denersiniz kuzumm
Anladim. Buyuk ihtimalle aksam gideriz acile 11. Gün yeter daha da duramiyorumbilmiyorum bi aklım zaman harcama git tüp bebek yaptır diyor bi aklımda 24 yaşına gel zaten para yok devletten faydalan diyor sen akşammı alacaksın sonucu
hı bugün gitmedin yani iyi bakalım hakkında hayırlısıAnladim. Buyuk ihtimalle aksam gideriz acile 11. Gün yeter daha da duramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?