- 15 Ekim 2015
- 1.189
- 2.914
- 133
Çok araştırdım çok az da olsa çok az da olsa çıkması gerekirdi ya
canım tahlil yaptirmadim bugün.kararsizliktanSen ne yaptin canim aldin mi sonucu?
canim üzülme bundada bir hayır vardir sonuçta allah vermediyse bildigi vardir.allah herseyin hayırlısini versin bizlere...cok zor biliyorum hasret olmak evlada her ay umutla beklemek bu defa olcak demek ve olmamasi ama ben biliyorum ki vakti geldiginde suankinden daha cok mutlu olcaksin çünkü daha da çok özlemiş olcaksin o duyguyu..kan sonucum açıklandı kızlar beta hcg 2,0 cıktı benim anlamadıgım önceki kan tahlillerinde 1,2 cıkardı hep şimdi 2,0 catlatma ignesinin etkisidir dimi
Biliyorum şuan kısmet değilmiş diyebiliyorum ama o an o negatifi gördüğün an dünyanın sonu geliyor sanki benim için biraz fazla duygusalım bu konuda is yerinde hamile görsem gözlerim doluyor zor tutuyorum kendimi ağlamamak içincanim üzülme bundada bir hayır vardir sonuçta allah vermediyse bildigi vardir.allah herseyin hayırlısini versin bizlere...cok zor biliyorum hasret olmak evlada her ay umutla beklemek bu defa olcak demek ve olmamasi ama ben biliyorum ki vakti geldiginde suankinden daha cok mutlu olcaksin çünkü daha da çok özlemiş olcaksin o duyguyu..
Boşver yaptırma ben kendimi tutamadım sen durabiliyorsan beklecanım tahlil yaptirmadim bugün.kararsizliktan
canım kac yıldır istiyorsunuz bebek..bende de olurdu senin yaşadığın ama geçiyorK
Biliyorum şuan kısmet değilmiş diyebiliyorum ama o an o negatifi gördüğün an dünyanın sonu geliyor sanki benim için biraz fazla duygusalım bu konuda is yerinde hamile görsem gözlerim doluyor zor tutuyorum kendimi ağlamamak için
2.5 yıl oldu malesefcanım kac yıldır istiyorsunuz bebek..bende de olurdu senin yaşadığın ama geçiyor
canım allahtan hayırlısı böyleymis tüp bebek yaptirma imkaniniz varsa tutma ihtimali daha yuksek biraz psikolojinizi toparlayip deneyebilirsiniz.üzme kendini ü olurmu bir kapı kapanır bin kapı açılır ansızınBenimde olmadi kizlar malesef
canim peki sorununuz nedir?bizimde 4.yilimiz ama sabir demekten baska elden bisey gelmiyor...2.5 yıl oldu malesef
Sagol canim tup bebek degil de 2. Asilamayi yaptirirm buyuk ihtimalle. Bu sabah idrar testi yaptim tek cizgi cikti esim kan da baktiralim diyor ama hevesim kalmadi hayirlisi boyleymis demekki hep hayirlisini istedim dua ettim olmadicanım allahtan hayırlısı böyleymis tüp bebek yaptirma imkaniniz varsa tutma ihtimali daha yuksek biraz psikolojinizi toparlayip deneyebilirsiniz.üzme kendini ü olurmu bir kapı kapanır bin kapı açılır ansızınumutlugunler00
Tek sorunumuz eşimin spermleri hızlı hareketli çok az ama oda doktorlara göre sorun değil bizim için bebek için gayet yeterli diyorlar ama olmuyor iştecanim peki sorununuz nedir?bizimde 4.yilimiz ama sabir demekten baska elden bisey gelmiyor...
Ben çok kararsizim ya galiba tekrar yaptıracağım bende asilamaSagol canim tup bebek degil de 2. Asilamayi yaptirirm buyuk ihtimalle. Bu sabah idrar testi yaptim tek cizgi cikti esim kan da baktiralim diyor ama hevesim kalmadi hayirlisi boyleymis demekki hep hayirlisini istedim dua ettim olmadi
Benim kan da negatif olmasına rağmen geç dollenmedir diye umudum var beHala sacma sapan umutlar var icimde kan da cikcakmis gibi niye böyleysem artik anlamadim
bizimde oyle canim peki sperm yikandiktan sonra kac oldu baktinmiTek sorunumuz eşimin spermleri hızlı hareketli çok az ama oda doktorlara göre sorun değil bizim için bebek için gayet yeterli diyorlar ama olmuyor işte
canim sen yinede adetin gecerse tekrar tahlil verirsin bskarsin pozitif olur inşallah inşallah ..Benim kan da negatif olmasına rağmen geç dollenmedir diye umudum var be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?