Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kan sonucum açıklandı kızlar beta hcg 2,0 cıktı benim anlamadıgım önceki kan tahlillerinde 1,2 cıkardı hep şimdi 2,0 catlatma ignesinin etkisidir dimi
canim üzülme bundada bir hayır vardir sonuçta allah vermediyse bildigi vardir.allah herseyin hayırlısini versin bizlere...cok zor biliyorum hasret olmak evlada her ay umutla beklemek bu defa olcak demek ve olmamasi ama ben biliyorum ki vakti geldiginde suankinden daha cok mutlu olcaksin çünkü daha da çok özlemiş olcaksin o duyguyu..

K
Biliyorum şuan kısmet değilmiş diyebiliyorum ama o an o negatifi gördüğün an dünyanın sonu geliyor sanki benim için biraz fazla duygusalım bu konuda is yerinde hamile görsem gözlerim doluyor zor tutuyorum kendimi ağlamamak için

canım kac yıldır istiyorsunuz bebek..bende de olurdu senin yaşadığın ama geçiyor

Sagol canim tup bebek degil de 2. Asilamayi yaptirirm buyuk ihtimalle. Bu sabah idrar testi yaptim tek cizgi cikti esim kan da baktiralim diyor ama hevesim kalmadi hayirlisi boyleymis demekki hep hayirlisini istedim dua ettim olmadi

canim peki sorununuz nedir?bizimde 4.yilimiz ama sabir demekten baska elden bisey gelmiyor...
Tek sorunumuz eşimin spermleri hızlı hareketli çok az ama oda doktorlara göre sorun değil bizim için bebek için gayet yeterli diyorlar ama olmuyor işte

Sagol canim tup bebek degil de 2. Asilamayi yaptirirm buyuk ihtimalle. Bu sabah idrar testi yaptim tek cizgi cikti esim kan da baktiralim diyor ama hevesim kalmadi hayirlisi boyleymis demekki hep hayirlisini istedim dua ettim olmadi
Ben çok kararsizim ya galiba tekrar yaptıracağım bende asilama

Hala sacma sapan umutlar var icimde kan da cikcakmis gibi niye böyleysem artik anlamadim

Kizlar simdi teste yine baktim cokk cokk silik ikinci cizgiyi gordumm ama ben bile zor goruyorumm sizce bi ihtimal varmidir? Testi yapali 2 saat oldu

olsun ya yinede herşeye ragmen herkese ragmen umudumuzu yitirmedik bence umudunu yitiren üzülsün haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…