Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizimde oyle canim peki sperm yikandiktan sonra kac oldu baktinmi
bakmam mı ya spermler yıkandıktan sonra %1 yani %1 spermle aşılama oldum ben bi nevi olmicak duaya amin demekti benimkisi peki ya sizinki

Kizlar simdi teste yine baktim cokk cokk silik ikinci cizgiyi gordumm ama ben bile zor goruyorumm sizce bi ihtimal varmidir? Testi yapali 2 saat oldu
canım benimde bi ara 1 gün sonra teste baktıgımda ikinci çizgi silikti ama adet oldum bunu kime söylesem bence gebeydin ve adet olmadın düşük yaptın dedi inşallah sende öyle birşey olmaz yarın sabah kalkar kalkmaz yapsana testini

Kizlar simdi teste yine baktim cokk cokk silik ikinci cizgiyi gordumm ama ben bile zor goruyorumm sizce bi ihtimal varmidir? Testi yapali 2 saat oldu
canim idrar testi yaniltir kan daha dogru kk bir hikaye okudum bir bayan idrar testi yapıyor negatif sonra kan veriyor negatif sonra adet gününde adet oldugunu söylüyor sonra mide bulantisindan dr.gidiyor 8haftalik hamile oldugunu ogreniyor yani hersey olabilir hersey allahin elinde.

evet S Sosyalkadin nun dedigide dogru valla benim annem bana hamileyken 3 ay adet görmüş aslında o adet degil vucudun bize gebelige sinyaliymiş dikkatli ol düşük hyapabilirsin diye sinyalmiş meger

Vallahi 2 saattir bende neler okudum asilamadan sonra idrarda negatif kanda pozitif cikan kac kisi okudum belkide icimdeki umut bundandir insallah benimledir bebegim

bakmam mı ya spermler yıkandıktan sonra %1 yani %1 spermle aşılama oldum ben bi nevi olmicak duaya amin demekti benimkisi peki ya sizinki
canim 1 ise asilama degilde tüp bebek onermesi gerekirdi dr.nun ama belki denemek istemistir doktor ben bazen dr.anlamiyorum. bizim ileri hareket sadece %10du yıkama olduktan sonra% 40 olmus canım .

canim 1 ise asilama degilde tüp bebek onermesi gerekirdi dr.nun ama belki denemek istemistir doktor ben bazen dr.anlamiyorum. bizim ileri hareket sadece %10du yıkama olduktan sonra% 40 olmus canım .
o nasıl olmuş öyle %10 nun azalması gerekirken yükselmiş :)

Tek sorunumuz eşimin spermleri hızlı hareketli çok az ama oda doktorlara göre sorun değil bizim için bebek için gayet yeterli diyorlar ama olmuyor işte
canim acikcasi kadin dogum dr.lari iyi diyor ama üroloji uzmanlari yetersiz diyor ben doktorlari anlayamiyorum ileri hareket %32den buyuk olmasi gerek normal gebe kalmak icin ama bir kişinin normal yumurtlama gününde iliskiye girip eslerdede sorun yoksa %20 hamile olma sansi var ASILAMADA DA zaten sans %20 umudumuzu hic kaybetmiyelim sonucta tıp cok ilerledi.

canim azalmaz normalde sperm yiksnmasinin sebebi bu hareketi yükseltmek sayıyı arttirmak ve en iyilerini secilmesi
ooo o zaman bizimki yıkandıktan sonra %1 ise yıkama öncesi uhuhhhuu
kaderimize kafa tutuyoruz resmen ama eşimin raporunda toplama bakmıyorum ben ileri hareketli %1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…