- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
hangi semtte canım ne kadara mal oldu kuzum sorması ayıpCanım ben medicana da yusuf üstüne gittim. İlk aşılamada oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi semtte canım ne kadara mal oldu kuzum sorması ayıpCanım ben medicana da yusuf üstüne gittim. İlk aşılamada oldu.
Özelden yazdım canım sana istedigini sorabilirsin ordanhangi semtte canım ne kadara mal oldu kuzum sorması ayıp
sağolasın canım okudumÖzelden yazdım canım sana istedigini sorabilirsin ordan
Canim emin olmak istiyorsan yaptir kan tahlili en azindan kafandacsoru isareti kalmasin.belli olmazSelam kızlar ben 8 Nisan akşamı çatlatma iğnemi vurdum. 10 Nisan sabahı da aşılamam yapıldı. 22-23-24 Nisanda yani 12. 13. ve 14. günlerde sabahları idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı. Ama bugün aşılamadan sonraki 16.günüm hala adet olmadım.Kan tahliline de gitmedim açıkçası evde yatılı misafirlerim vardı daha bugün gittiler o hayal kırıklığını onların yanında yaşamak istemedim. Sizce bugün akşam iş çıkışı kan vereyim mi yani bu saatten sonra sonucun pozitif çıkma ihtimali var mı?4 gündür adet olacakmış gibi ağrım var. Ama olmadım da. Siz aşılama tutmadıysa adetten kaç gün sonra adet oldunuz?
Ya tam kan vereyim diyorum karnım ağrıyor geldi gelecek diyorum vazgeçiyorum. ama kararımı verdim canım birazdan öğle yemeğine çıktığımda bir laboratuvara gidip kan vereceğim. Artık neyse sonuç çıksın bakalım. Hepimiz için hakkımızda hayırlı olsunCanim emin olmak istiyorsan yaptir kan tahlili en azindan kafandacsoru isareti kalmasin.belli olmaz
Bence de git canim ben asilamadan sonra 12. Ve 13. Gun evde idrar testi yaptim cikmadi ama 14. Gün de adet oldum 3 gün erkenden. İdrar da cikmayip kan da cikan cok kisi var sende biran önce git sonucunu ôgren insallah bebegin seninledir.Ya tam kan vereyim diyorum karnım ağrıyor geldi gelecek diyorum vazgeçiyorum. ama kararımı verdim canım birazdan öğle yemeğine çıktığımda bir laboratuvara gidip kan vereceğim. Artık neyse sonuç çıksın bakalım. Hepimiz için hakkımızda hayırlı olsun![]()
evet buna katılıyorum ya öyleki arkadaşlarımın bebeklerine davranışlarını bi görseniz ben ilgileniyorum kendileri bile itiraf ediyorlar senden güzel anne olur diye ya benim bebegim olsa onu bırakıp yemek bile yapmamki arkadaşım bırakıp sigara içmeye gidiyor acıyorum o bebişe ya
evet ama ben biliyorumki bizlerden cok iyi anne olur kizlar ..
canım biz tüp bebege gececegiz biraz dinlencegim öyle düşünüyorum çünkü 5aydir vücudum hep iğne vurulmaktan hormon oldu .Kizlar nabiyosunuz bittimi regl iniz basliyomusunuz 2. Asilamaya
Bende mayis ta 2. Asilama yi denicem buyuk ihtimalle. Hakkimizda hayirlisi kuzumcanım biz tüp bebege gececegiz biraz dinlencegim öyle düşünüyorum çünkü 5aydir vücudum hep iğne vurulmaktan hormon oldu .
Doktor vermedi ikinci aşılamayı bu adetin bitsin diğer adetinde gel dedi ya bugün reglmin son günü ama 1 ay beklicen malesef sen ne yaptımKizlar nabiyosunuz bittimi regl iniz basliyomusunuz 2. Asilamaya
Tamam iste bende bu adetim bitince 2. Adetim de mayis ta gidicem bana da diger ay gel dedi muhtemelen bidaha denicez. Benim psikolojim bozuldu hala kendimi hamile gibi hissediyorumDoktor vermedi ikinci aşılamayı bu adetin bitsin diğer adetinde gel dedi ya bugün reglmin son günü ama 1 ay beklicen malesef sen ne yaptım
Bende mayısın 25 i gibi gidicem işte ya hiç sorma gerçekten piskolojimiz alt üst oldu ya böyle uyuyup hamile kaldıktan sonra uyanmak istiyorum ha bire karşıma hamile bayanlar çıkıyor çok imreniyorum yaTamam iste bende bu adetim bitince 2. Adetim de mayis ta gidicem bana da diger ay gel dedi muhtemelen bidaha denicez. Benim psikolojim bozuldu hala kendimi hamile gibi hissediyorumkan tahlili yaptirmadim ya o bozdu benim psikolojimi kesin