Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısıyla inşallah tutar canım senin ne zamandır bebeğin olmuyor canım özelde mi yaptırdın aşılamanı acaba?Allah izin verirse olur. Tutarsa yazarim. Bizim hicbir sorunumuz yok ama açıklanamayan inferniti.
kaça mal oldu canım sorması ayıp değişiyor özelde de sanırım diyatlarÖzelden yaptırdım. Cnm bir düşüğüm var. İlk aşılamam hakkımizda hayırlısı.
ALLAH hayırlarla sağlıcakla maddi manevi emeklerinizin karşılığında hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inşallah canım amin burada hayırlı haberini duyarız inşallah aminBen 7 igne kullandim 600 tl birde asılamam ile birlikte 2100 tl tuttu cnm. Tum masraflar dahil. 3 saat dinlendim. Sonra progestan verdi. 35 tl.
bayağı bir aşılama yaptıran arkadaşlar var sana yazarlar canım inşallah hayırlarla sağlıcakla sevinirsin aminBu arada istanbul medipol mega da Ayşe karahasanoglu nda oldum.burda olan arkadaşlar varmiii
ALLAH hayırlarla sağlıcakla sevinirsin inşallah canım amindktdan geldim cuma sabah 9:30 da aşılamayı yapacak bugün 9 günümdü yarında iğne yapıcam gecede çatlatma iğnesini inşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize...
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ...ALLAH hayırlarla sağlıcakla sevinirsin inşallah canım amin
amin hayırlısıyla canım benim bol bol dua et..rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ...
çoğu kişide oluyor canım sana vajinadan kullan demedi mi bazı doktorlar öyle de kullan diyenler varKizlaaaaaar progestan kullanılma mide yanmasi başağrısı ola n varmiiii