Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah izin verirse olur. Tutarsa yazarim. Bizim hicbir sorunumuz yok ama açıklanamayan inferniti.

Allah izin verirse olur. Tutarsa yazarim. Bizim hicbir sorunumuz yok ama açıklanamayan inferniti.
hayırlısıyla inşallah tutar canım senin ne zamandır bebeğin olmuyor canım özelde mi yaptırdın aşılamanı acaba?

Özelden yaptırdım. Cnm bir düşüğüm var. İlk aşılamam hakkımizda hayırlısı.

Ben 7 igne kullandim 600 tl birde asılamam ile birlikte 2100 tl tuttu cnm. Tum masraflar dahil. 3 saat dinlendim. Sonra progestan verdi. 35 tl.

Ben 7 igne kullandim 600 tl birde asılamam ile birlikte 2100 tl tuttu cnm. Tum masraflar dahil. 3 saat dinlendim. Sonra progestan verdi. 35 tl.
ALLAH hayırlarla sağlıcakla maddi manevi emeklerinizin karşılığında hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inşallah canım amin burada hayırlı haberini duyarız inşallah amin

Inş cnm hepimize Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Emegimizi bosa çıkarmasın. Ilk asilamam belki tutar belki tutmaz bn ikinci aşılamayada hazrlik yapıyorum. Olmazsa hemen ikinciye başlıycaz. Zaman kaybetmeyi düşünmüyorum. Iyi dileklerin icin tsklr. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Slm kizlar .öncelikle Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı evlatlar versin.benimde nasipse yarin çatlatmak ignem vurulacak ( bi aksilik yoksa) salida aşılama yapilacak.heycanliyim hemde coook.Allahtan hayırlısıni diliyorum.

Ben asilama gunu oldukca sakindim. Heycan yapma daha hic bir sey yok. Asilama oluncada heycan yapma cunku 15 gun bklemn gerekicek. Sonuc pozitif olursa hersey serbest. Deniz hangi ingneyi vuruldun cnm. Bn merional kullandim. 3 yumurtam lustu.

Kızlar progestan kullananlar var mı?
Migde bulantısı
Migde yanması
Başdönmesi
Iştah artması
Karın sertligi agrısı şişligi
Kasıklarda ara sıra agrı
Adet olcakmışım gibi bir his
Sırt agrısı
Uyku
Gece terleme uhkudan uyanma
Idrarım azda olsa lavaboya cıkma hissi
Kasıklarda ara sıra batma
Bugun aşılamamın 8. Günu
Benim gibi olan varmi acaba

Resimli-Berat-Kandili-Mesajlari-Sozleri-30.gif

Kızlar bende 20 Mayıs Cumartesi oldum klomen ve ovitrelle igne ile .Sonuç 3haziran asidan sonra progestan igne kullanan varmi???

Bu arada istanbul medipol mega da Ayşe karahasanoglu nda oldum.burda olan arkadaşlar varmiii

dktdan geldim cuma sabah 9:30 da aşılamayı yapacak bugün 9 günümdü yarında iğne yapıcam gecede çatlatma iğnesini inşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize...

dktdan geldim cuma sabah 9:30 da aşılamayı yapacak bugün 9 günümdü yarında iğne yapıcam gecede çatlatma iğnesini inşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize...
ALLAH hayırlarla sağlıcakla sevinirsin inşallah canım amin

Back
X