inşallah hayırlısıyla sağlıcakla sevinirsin canım dediğim ayetleri de oku inşallahIl
Ilgine cok tesekkur ederim okucam insallah ama simdi o olmayan tupumdeki yumurta yok olup diger tarafimda olusmus bakalim yarin kontrolum var eger buyuduyse cumartesi asilamam yapilcak Allah in izniyle.. İsteyen herkesin olur insallah
Canim netten baktim ama pek de anlamadim nasil oluyor 33. Ayetinden 44. Ayetine kadarinşallah hayırlısıyla sağlıcakla sevinirsin canım dediğim ayetleri de oku inşallah
Bebek için niyet ediyorsun asıl kırmızı elmaya 7 kez okuyup yarısını sen yarısını da eşin çiğidi ile yenilip karı koca olunuyor ben de kendime arkadaşlara okutuyorum 41 e tamamlamalarını istedim bakalım nasip kısmetCanim netten baktim ama pek de anlamadim nasil oluyor 33. Ayetinden 44. Ayetine kadar
NASIL GECTI ASILAMAN CANIM?Merhaba kızlar,
Ben de çatlatma iğnemi dün gece vuruldum. Yarın sabah ilk aşılamamı yaptırıcam. bir adet 18 mm iki adet 14 mm yumurtam vardı dün baktıklarında
Ankarada Zekai Tahir'de yaptırıcam. İnşAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
TUTTU MU CANIM ?Benimde persembe asilamam olcak muhtemelen ..tek tupum dis gebelik sonucu alinmisti ve yumurtam tup olmayan tarafda buyumus umudum cok.az ama Allah buyuk bekleyip.gorcez
Dün yaptırdım canım aşılamamı.NASIL GECTI ASILAMAN CANIM?
bende cok şişim perşembe aşılandımDün yaptırdım canım aşılamamı.
30 milyon %95 ' i ileri hareketli spermler verildi. doktor çok güzel geçti aşılaman, bi gıdım geriye gelmedi dedi. yatmaya devam ediyorum. Yalnız karnım şişti kocaman oldu sebebini anlayamadım.
benim ertesi günden itibaren yavaş yavaş indi canım. şimdi daha iyiyim ilk günden. inşAllah tutar ikimizinki debende cok şişim perşembe aşılandım
Hangi gün ve hangi ilde olacaksınızbende bu ay ilk aşılamamı olacağım arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırız
TARİH BELLİ DEĞİL CANIM GELECEK HAFTA OLUR SANIRIM. DÜN İĞNELERE BAŞLADIM.Hangi gün ve hangi ilde olacaksınız
ben de yarın olacağım
aşılamanız tuttu sanırımİnşallah canım benim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
Üniversite hastanesinde yaptırcam inşallah salı günü kontrolüm var
dün konusmustuk sanırım senınle:) tekırdag deyınce hatırladımTARİH BELLİ DEĞİL CANIM GELECEK HAFTA OLUR SANIRIM. DÜN İĞNELERE BAŞLADIM.
TEKİRDAĞDA OLAÇAK
SİZİN HANGİ İL KAÇ İLE BAŞLADINIZ İĞNEYE BAŞKA İLAÇ VERİLDİMİ SİZE
AYY ÇOĞUNU BİTİRMİŞSİN SAAT KAÇTA OLACAK CANIM. RABBİM HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN İNŞALLAH
EVET BENDE ŞİMDİ SİZİ HATIRLADIM, KAÇ İLE BAŞLANDI İĞNEN BENİM GANOL-F İDİ SANIRIM ADI 112,5 İLE 5 GÜN DEDİ.dün konusmustuk sanırım senınle:) tekırdag deyınce hatırladım
bir cocugun vardı , ikincisini istiyordunuz değil mi?
ben progen iğne kullandım
adetın 2. gunu basladım
7 gece vuruldum
iğne bıtımınde de ovirtelle catlatma iğnesini koldan vuurldum
baska bırsey vermedıler
saat sabah 08,30 da olacak
iğne dozu 50 idi benim gündeEVET BENDE ŞİMDİ SİZİ HATIRLADIM, KAÇ İLE BAŞLANDI İĞNEN BENİM GANOL-F İDİ SANIRIM ADI 112,5 İLE 5 GÜN DEDİ.
BENDE FOLİK ASİT VAR YANINDA TEK. HADİ BAKALIM GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
Teşekkür ederim arkadaşım gop üni hast de yaptırdım..aşılamanız tuttu sanırım
hangı hast de oldunuz
hayırlı olsun
Umut oldu banaTeşekkür ederim arkadaşım gop üni hast de yaptırdım..
Aşılamadan snr ne kadar yatırdılarTeşekkür ederim arkadaşım gop üni hast de yaptırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?