Yok yok canım iğne daha etkili dedi iğne verdiçoğu kişide oluyor canım sana vajinadan kullan demedi mi bazı doktorlar öyle de kullan diyenler var
iğneside mi varmış vücudun alışana kadaro etkiler olurYok yok canım iğne daha etkili dedi iğne verdi
Canım senin tuttu mu ilk aşılaman.?iğneside mi varmış vücudun alışana kadaro etkiler olur
canım tutmadı biz normal ilişki yaptık işlemi yaptırmadık inşallah bayramdan sonra yeniden aşılama düşünüyoruz hayırlarla sağlıcakla hepimiz seviniriz aminCanım senin tuttu mu ilk aşılaman.?
Inşallah canım... Rabbim bizimde kucaklarımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin...canım tutmadı biz normal ilişki yaptık işlemi yaptırmadık inşallah bayramdan sonra yeniden aşılama düşünüyoruz hayırlarla sağlıcakla hepimiz seviniriz amin
var canım var iki üç arkadaştan olumlu haberler aldıkBu topikte ilk aşılaması tutan yok mu ?
Maşallah... inşallah kucaklarına almakta nasip olur...var canım var iki üç arkadaştan olumlu haberler aldık
ilkti haber aldıklarımız ama moral bozmamak lazım ben de bayramdan sonra düşünüyorum bir arkadşaımın da 3. de sevindi şimdi ikizleri olacak ALLAH'IN İZNİYLEMaşallah... inşallah kucaklarına almakta nasip olur...
Ilk denemelerinde mi tutmuş..
Banada dr aşılama önerdi...
Allah nazarlardan korusun canım...ilkti haber aldıklarımız ama moral bozmamak lazım ben de bayramdan sonra düşünüyorum bir arkadşaımın da 3. de sevindi şimdi ikizleri olacak ALLAH'IN İZNİYLE
hayırlarla sağlıcakla bizler de sevineceğiz inşallah gülüm şu mübarek aylar da bol bol dua edelimAllah nazarlardan korusun canım...
Moralini bozma canım benim...
Inşallah bizede nasip olur :)))
İnşallah canım ben de haftaya aşılama yaptırcam da araştırıyodum topik topik :)buralar sessiz oldu sevinen arkadaşlarımız vardır inşallah
hadi hayırlarla sağlıcakla sevinirsin inşallah canım evladın gelir inşallah özele mi gidiyorsun devlete miİnşallah canım ben de haftaya aşılama yaptırcam da araştırıyodum topik topik :)
İnşallah canım benim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..hadi hayırlarla sağlıcakla sevinirsin inşallah canım evladın gelir inşallah özele mi gidiyorsun devlete mi
hadi hayırlısı canım inşallah sevinenlerden olursun canım benimİnşallah canım benim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
Üniversite hastanesinde yaptırcam inşallah salı günü kontrolüm var
Aminn Canım inşallah Allah razı olsun ❤hadi hayırlısı canım inşallah sevinenlerden olursun canım benim
hayırlarla sağlıcakla nasip olur inşallah canım İbrahim suresinin 33. ateyinden 44. ayetine kadar bol bol okuBenimde persembe asilamam olcak muhtemelen ..tek tupum dis gebelik sonucu alinmisti ve yumurtam tup olmayan tarafda buyumus umudum cok.az ama Allah buyuk bekleyip.gorcez
Ilhayırlarla sağlıcakla nasip olur inşallah canım İbrahim suresinin 33. ateyinden 44. ayetine kadar bol bol oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?