Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım tutmadı biz normal ilişki yaptık işlemi yaptırmadık inşallah bayramdan sonra yeniden aşılama düşünüyoruz hayırlarla sağlıcakla hepimiz seviniriz amin
Inşallah canım... Rabbim bizimde kucaklarımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin...

Maşallah... inşallah kucaklarına almakta nasip olur...
Ilk denemelerinde mi tutmuş..
Banada dr aşılama önerdi...
ilkti haber aldıklarımız ama moral bozmamak lazım ben de bayramdan sonra düşünüyorum bir arkadşaımın da 3. de sevindi şimdi ikizleri olacak ALLAH'IN İZNİYLE

ilkti haber aldıklarımız ama moral bozmamak lazım ben de bayramdan sonra düşünüyorum bir arkadşaımın da 3. de sevindi şimdi ikizleri olacak ALLAH'IN İZNİYLE
Allah nazarlardan korusun canım...
Moralini bozma canım benim...
Inşallah bizede nasip olur :)))

Benimde persembe asilamam olcak muhtemelen ..tek tupum dis gebelik sonucu alinmisti ve yumurtam tup olmayan tarafda buyumus umudum cok.az ama Allah buyuk bekleyip.gorcez

Benimde persembe asilamam olcak muhtemelen ..tek tupum dis gebelik sonucu alinmisti ve yumurtam tup olmayan tarafda buyumus umudum cok.az ama Allah buyuk bekleyip.gorcez
hayırlarla sağlıcakla nasip olur inşallah canım İbrahim suresinin 33. ateyinden 44. ayetine kadar bol bol oku

hayırlarla sağlıcakla nasip olur inşallah canım İbrahim suresinin 33. ateyinden 44. ayetine kadar bol bol oku
Il

Ilgine cok tesekkur ederim okucam insallah ama simdi o olmayan tupumdeki yumurta yok olup diger tarafimda olusmus bakalim yarin kontrolum var eger buyuduyse cumartesi asilamam yapilcak Allah in izniyle.. İsteyen herkesin olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…