Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Umut oldu bana
Yarın da benim ilk asılamam olacak
İnsallah saglıkla kucagıniza alın
Aşılamadan snr ne kadar yatırdılar
Ve siz evde kalkmayıp hep yattınız mi
Çok teşekkür ederim canım inşallah :)

Aşılamadan sonra yarım saat kadar yattım çok yürümeden arabayla eve geldik evde de yattım o gün 2-3 saat ve sonrasında adetime kadar hiç ağır iş yapmadım.. kabız olmamaya dikkat et canım inşallah tutar güzel sonuçlar alırsın..

Bana 10 dakika yatıcaksın hastanede dediler
Ona canım sıkıldı biraz
Arabaya yürüme mesafesi de baya var hastaneden
Tamam dikkat ederim önerin için sağol

Bana 10 dakika yatıcaksın hastanede dediler
Ona canım sıkıldı biraz
Arabaya yürüme mesafesi de baya var hastaneden
Tamam dikkat ederim önerin için sağol
Sen daha çok yatmaya çalış o anda canım, bana da 15 dk dedi öğlen saatiydi kimse yoktu yattım ben de, en azından koridorda koltukda otur biraz ki akmasın hemen boşa gitmesin.. o anda sıkma hiç kendini rahat ol inşallah iyi geçer ve sonu da güzel olur görüşmek üzere :)

Öncelikle bebişin hayırlı olsun gözün aydın canım. Benimde cuma test günüm. Aşılamamı oldum ayın 14ünde. Sormak istediğim adet ağrısına benzer bel ağrın oldu mu gebeliğini öğrenmeden önce

Sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tutmuştur senin de.. adet günümde kasıklarım sızladı ve ağrıdı canım benim adet zamanımda belim ağrımazdı daha çok kasıklarım ağrıyodu hatta adet günümde de adet olcam sandım 1 gün gecikince test yapmıştım..

Anladım canım ben umutsuzum bütün adet belirtileri var çünkü özellikle bel ağrısı. Keşke senin gibi mutlu sona kavuşsam.

veee dün ikinci iğneyide vurduk ben 5. gün iğneden sonraki kontrol için sabırsızlanıyorum yumurta durumu nasıl diye

Merhaba hayırlı olsun canım. Nasıl geçti? Doktorun dikkat etmen gereken şeyleri soyledi mi? Bi de cinsel ilişki yasak mı sonrasında?
Tesekkur ederim
Dikkat etmen gereken birsey yok dedi
Güzel gecti
Uygulama anında biraZ adet agırısı gbi
Oldu
Cinsel ilişki önerdi
Hatta iki gün üstüste de olabilir dedi ama kafam karıstı benim
Asılamada spermleri yıkıyorlar
İyi olanları alıyorlar
Şimdi biz birlikte olsak kötü speröler de gidecek

canım nasıl geçti kaç yumurtan vardı
rabbim hayırlı etsin inşallah güzel haberlerini alalım inşallah
dr ilişki önerdimi
Kaç yumurta vardı hiç sormadım heyecandan
Dr da birsey demedi
Çok heyecanlıydım zaten
Evet ilişki önerdi ama benim pek içime sinmiyor
Yapsak mi yapmasak mi karar veremedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…