- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Umut oldu bana
Yarın da benim ilk asılamam olacak
İnsallah saglıkla kucagıniza alın
Çok teşekkür ederim canım inşallah :)Aşılamadan snr ne kadar yatırdılar
Ve siz evde kalkmayıp hep yattınız mi
Ha bu arada benim de ilk aşılamamdı çok şükür tuttu :) 16 ay sebepsiz olmuyodu bebeğimiz..Aşılamadan snr ne kadar yatırdılar
Ve siz evde kalkmayıp hep yattınız mi
Bana 10 dakika yatıcaksın hastanede dedilerÇok teşekkür ederim canım inşallah :)
Aşılamadan sonra yarım saat kadar yattım çok yürümeden arabayla eve geldik evde de yattım o gün 2-3 saat ve sonrasında adetime kadar hiç ağır iş yapmadım.. kabız olmamaya dikkat et canım inşallah tutar güzel sonuçlar alırsın..
Bizim 3 bucuk yıldır olmuyorHa bu arada benim de ilk aşılamamdı çok şükür tuttu :) 16 ay sebepsiz olmuyodu bebeğimiz..
Sen daha çok yatmaya çalış o anda canım, bana da 15 dk dedi öğlen saatiydi kimse yoktu yattım ben de, en azından koridorda koltukda otur biraz ki akmasın hemen boşa gitmesin.. o anda sıkma hiç kendini rahat ol inşallah iyi geçer ve sonu da güzel olur görüşmek üzere :)Bana 10 dakika yatıcaksın hastanede dediler
Ona canım sıkıldı biraz
Arabaya yürüme mesafesi de baya var hastaneden
Tamam dikkat ederim önerin için sağol
Inşallah aşılama vesilen olur ben keşke daha önce yaptırsaydım diyorum ama herşey nasip :)Bizim 3 bucuk yıldır olmuyor
Evet ilk deneme oldugunu anladım o yüzden mesaj yazdım :)
Bizde eşimde sıkıntı var ama
İnşallah olur
Öncelikle bebişin hayırlı olsun gözün aydın canım. Benimde cuma test günüm. Aşılamamı oldum ayın 14ünde. Sormak istediğim adet ağrısına benzer bel ağrın oldu mu gebeliğini öğrenmeden önceSen daha çok yatmaya çalış o anda canım, bana da 15 dk dedi öğlen saatiydi kimse yoktu yattım ben de, en azından koridorda koltukda otur biraz ki akmasın hemen boşa gitmesin.. o anda sıkma hiç kendini rahat ol inşallah iyi geçer ve sonu da güzel olur görüşmek üzere :)
Sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tutmuştur senin de.. adet günümde kasıklarım sızladı ve ağrıdı canım benim adet zamanımda belim ağrımazdı daha çok kasıklarım ağrıyodu hatta adet günümde de adet olcam sandım 1 gün gecikince test yapmıştım..Öncelikle bebişin hayırlı olsun gözün aydın canım. Benimde cuma test günüm. Aşılamamı oldum ayın 14ünde. Sormak istediğim adet ağrısına benzer bel ağrın oldu mu gebeliğini öğrenmeden önce
Anladım canım ben umutsuzum bütün adet belirtileri var çünkü özellikle bel ağrısı. Keşke senin gibi mutlu sona kavuşsam.Sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tutmuştur senin de.. adet günümde kasıklarım sızladı ve ağrıdı canım benim adet zamanımda belim ağrımazdı daha çok kasıklarım ağrıyodu hatta adet günümde de adet olcam sandım 1 gün gecikince test yapmıştım..
İnşallah kavuşursun canım Allah yardımcın olsunAnladım canım ben umutsuzum bütün adet belirtileri var çünkü özellikle bel ağrısı. Keşke senin gibi mutlu sona kavuşsam.
Anladım canım ben umutsuzum bütün adet belirtileri var çünkü özellikle bel ağrısı. Keşke senin gibi mutlu sona kavuşsam.
inşallah hayırlı haberler verirsin rabbim emeklerini boşa çıkarmasınBenim de aşılamam yarın ilaçla ilk defa yaptıracam inşallah iyi olur herşey.
canım nasıl geçti kaç yumurtan vardıBen bugün ilk aşılamamı oldum kızlar:)
Merhaba hayırlı olsun canım. Nasıl geçti? Doktorun dikkat etmen gereken şeyleri soyledi mi? Bi de cinsel ilişki yasak mı sonrasında?Ben bugün ilk aşılamamı oldum kızlar:)
Amin canım inşallah cümlemiz icininşallah hayırlı haberler verirsin rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Tesekkur ederimMerhaba hayırlı olsun canım. Nasıl geçti? Doktorun dikkat etmen gereken şeyleri soyledi mi? Bi de cinsel ilişki yasak mı sonrasında?
Kaç yumurta vardı hiç sormadım heyecandancanım nasıl geçti kaç yumurtan vardı
rabbim hayırlı etsin inşallah güzel haberlerini alalım inşallah
dr ilişki önerdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?