İğne olmadım canım önce sadece iğne vurup kendi haline bırakacaktik ardından doktorum yumurtalar iyi görünüyor aşılama yapıp şansı arttıralim mi dedi kabul ettikhadi hayırlısı canım..
iğne ile mi büyütüldü yumurtaların kaç gün vuruldu iğne eğer iğne ile tedavi olduysan yumurtaların ne kadar büyüdüamma da soru sordum hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inşallah cümlemizin amin..
bugün benim de iğne vurulmamın 2. günü pazartesine kontrolüm var
Yok yok olur mu bence yumurtaların zaten büyük olması iyi benim bildiğim küçük olunca aşılama yapmıyorlar bile benim bildiğim ALLAH hayırlarla sağlıcakla yüzünü güldürsün canım ardından bizlerin de hayırlarla amin..İğne olmadım canım önce sadece iğne vurup kendi haline bırakacaktik ardından doktorum yumurtalar iyi görünüyor aşılama yapıp şansı arttıralim mi dedi kabul ettik
2 ay negatif klomen sonrasında femara kullandım 3 yumurtam olustu en büyüğü 3.75 e 2.86 diğerleri 2 cm lik
Yumurtalarım çok büyük diye mi acaba olmuyor diye düşünüyorum şimdi
Canım 18 mm den sonra iğne yapıyorlar çatlasın diye 4 cm ye yakın benimki hep 18 ile 25 mm arasındakiler gebe kalıyor çoğunluklaYok yok olur mu bence yumurtaların zaten büyük olması iyi benim bildiğim küçük olunca aşılama yapmıyorlar bile benim bildiğim ALLAH hayırlarla sağlıcakla yüzünü güldürsün canım ardından bizlerin de hayırlarla amin..
hımm onu da bilmiyorum ama hani benimki ilk klomende 21 mm olmuştu ama gebelik olmadı sonrasında da 2 klomen daha kullandım onda da 16 dan yukarı çıkmadı..Canım 18 mm den sonra iğne yapıyorlar çatlasın diye 4 cm ye yakın benimki hep 18 ile 25 mm arasındakiler gebe kalıyor çoğunlukla
Çok büyük olunca da sikinti
Ben 7 iğne yaptırdım 8.nci gün kontrol için doktora gittim 6 tane yumurtam oluşmuştu ve akşamına çatlatma ignemi vurdum 2 gün sonrada aşılama yapıldı..Herşey çok hızlı gelişti doktor 15 iğne vermişti ben 7.inci ignede biraktimiğne ile yumurtaları geliştirilenler kaç gün vuruldunuz? yumurtalarınız ne kadar büyüdü?
hayırlısı canım ya inşallah en kısa hayırlı zamanda kavuşursun hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarına gülüm benim..Ben yaptrdim 12 gun once ama kan testi yaptm 10. Gunumde 0.848 cikti yani negatif cok uzgunumm cookkk yiprandim bide ilk asilamamdi cok umitliydim ama olmadi iste...
inşallah hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlarına kavuşursun canım benim de bugün 3. iğne günüm yumurtalarının en büyüğü ne kadar olmuştu canım..Ben 7 iğne yaptırdım 8.nci gün kontrol için doktora gittim 6 tane yumurtam oluşmuştu ve akşamına çatlatma ignemi vurdum 2 gün sonrada aşılama yapıldı..Herşey çok hızlı gelişti doktor 15 iğne vermişti ben 7.inci ignede biraktim
İnş canim 21 olanda vardı canım 19 olanda.normalde ben ogun rahim filmi çektirmeye gitmiştim ama yumurtalar çok büyüdü diye izin vermedi doktor..Canım ben tedaviye başladığım hafta çok mutluydum hep pozitif düşündüm stres yapmamaya çalıştım ve herşey yolunda gitti.. sende stres yapma herşey olumlu sonuclanir inş canım Allahım yardımcın olsuninşallah hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlarına kavuşursun canım benim de bugün 3. iğne günüm yumurtalarının en büyüğü ne kadar olmuştu canım..
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah :) 15 gün beklemek çok zor gerçekten bol bol dinlenin kendinizi çok fazla yormayın ve çok düşünmemeye çalışınMrb arkadaşlar bende pko var 4 yıldır bebeğimiz olmuyor dün ilk asilamam yapıldı 2 hafta beklemem gerekiyormuş çok umutluyum bu ay.. Rabbim bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun ins.. yavrularimizi kucagimiza almayı hepimize nasip etsin
cümlemizin inşallah canım bakalım benim ne kadar büyümüş olacak :) bir bakmışsın ikizlerin olur belki de canım..İnş canim 21 olanda vardı canım 19 olanda.normalde ben ogun rahim filmi çektirmeye gitmiştim ama yumurtalar çok büyüdü diye izin vermedi doktor..Canım ben tedaviye başladığım hafta çok mutluydum hep pozitif düşündüm stres yapmamaya çalıştım ve herşey yolunda gitti.. sende stres yapma herşey olumlu sonuclanir inş canım Allahım yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim 2 gündür heyecandan uyuyamıyorum çok zor birşey beklemek Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinHayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah :) 15 gün beklemek çok zor gerçekten bol bol dinlenin kendinizi çok fazla yormayın ve çok düşünmemeye çalışın
inş seninkilerde büyür güzel haberlerini alırız canm:)) çok istiyorum canım ikizlerim olsun doktorda aşılama yaparken çoğul gebelik oranın çok yüksek dedi Allahım hepimize yaşatır inş böyle mutluluklaricümlemizin inşallah canım bakalım benim ne kadar büyümüş olacak :) bir bakmışsın ikizlerin olur belki de canım..[/QUOTE
inşallah ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ olsun cümlemizin hayırlarla sağlıcakla seviniriz inşallah gülüm haberlerini bekliyorum ben de yazarım burada zateninş seninkilerde büyür güzel haberlerini alırız canm:)) çok istiyorum canım ikizlerim olsun doktorda aşılama yaparken çoğul gebelik oranın çok yüksek dedi Allahım hepimize yaşatır inş böyle mutluluklari
Aminn canim Allah razi olsunhayırlısı canım ya inşallah en kısa hayırlı zamanda kavuşursun hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarına gülüm benim..
cümlemizden canım.Aminn canim Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?