- 15 Haziran 2016
- 266
- 251
- 103
muhtemelen aynı zamana denk gelecek asilamalarimiz canım :) ama benimki hafta sonuna denk gelirse nasıl olacak hiç bilmiyorum fakülte hastanesinde yaptiyorum benbenim de canım dün gittim 13-14 mm idi her iki tarafta da yarın yeniden gideceğim bakalım ne kadar olacak haftasonu aşılama dedi bana da yarın tam belli olur heralde artık diyorm
canim spermler yıkanıp sağlıklı spermler seciliyomus ya uzun bir işlem olursa aynı gün olmaz diye tahmin etmiştim de bensperm aynı gün veriliyor canım sperm bekletilmeden hemen aşılama yapılıyor diye biliyorum
çok uzun bi işlem değil diye biliyorum en azından doktorum öyle söyledi 10-15 dakikalık bi işlem sonrada bi yarım saat dinlenir evine dönersin dedi.canim spermler yıkanıp sağlıklı spermler seciliyomus ya uzun bir işlem olursa aynı gün olmaz diye tahmin etmiştim de ben
hangi şehirdesin canım toplamda ne kadar masraf yaptın?muhtemelen aynı zamana denk gelecek asilamalarimiz canım :) ama benimki hafta sonuna denk gelirse nasıl olacak hiç bilmiyorum fakülte hastanesinde yaptiyorum ben
230 lira ilaçlara verdim 200 de aşılama için verecem canimhangi şehirdesin canım toplamda ne kadar masraf yaptın?
çıkmaz inşallah canımbenim pazartesi kontrolum var sonra catlatma ignesi bi sorun çıkmazsa haftaya sanırım. ilk aşılama olucak
ankarada mısın canım?230 lira ilaçlara verdim 200 de aşılama için verecem canim
ben ankaradayım canım özel bir kliniğe gittik gözümüzü karattık ama ummadığımız masraflar oldu benim kilom yüzünden mama falan vitamin derken intihabıma ilaç derken şuan daha aşılama işlemi yapılmadı ama 1200 tl gitti onun için de yarın aşılama işlemi istemeyip normal ilşki ile yapmak istediğimi söyleyeceğim canım...yok canım değilim. sen nerede yaptırıyosun ne kadar masraf ettin canim?
Allah yardimciniz olsun canım ya inşallah bunlar yaptığınız son masraf olur. Fakülte Hastanesi'ne gitmeyi düşünmez misiniz?ben ankaradayım canım özel bir kliniğe gittik gözümüzü karattık ama ummadığımız masraflar oldu benim kilom yüzünden mama falan vitamin derken intihabıma ilaç derken şuan daha aşılama işlemi yapılmadı ama 1200 tl gitti onun için de yarın aşılama işlemi istemeyip normal ilşki ile yapmak istediğimi söyleyeceğim canım...
borç harç varken girdik bu işin içine ama özelde çıkamıyorsun eğer durumun yoksa işin içinden
eğer ALLAH nasip etmezse bu tedavimde düşünüyorum canımAllah yardimciniz olsun canım ya inşallah bunlar yaptığınız son masraf olur. Fakülte Hastanesi'ne gitmeyi düşünmez misiniz?
inşallah bu ay hayırlı haberleri aliriz canım yaeğer ALLAH nasip etmezse bu tedavimde düşünüyorum canım
hayırlı olsun canım inşallah sen de hayırla sağlıcakla sevinirsin ne kadar ödedin canım ?Merhaba bende iğnesiz aşılama oldum. Bugun 10. gün sanırım tutmadı.
hayırlısıyla sağlıcakla sevinirsin inşallah canım aminMerhaba arkadaslar bende ilk iğnemi vurdum bugün fakülte hastanesine gidiyorum pazartesi günü kontrolüm bar hayırlısı Allahdan
Amin canm amin inş hep beraberhayırlısıyla sağlıcakla sevinirsin inşallah canım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?