Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah...Aşılama en fazla 2 dakika süren ağrısı acısı olmayan bir bir işlem değil korkmanıza gerek yok..Aşılamadan sonra 15-20 dakika dinlenip günlük yaşantınıza geri dönüyorsunuz..Merhaba kızlar ben de bugün ilk ignemi olsum doktorum yapti inşallah eli ugurlu gelir haftaya carsambada yumos kontrolum var. Asilama olan arkadaslar asilama esnasinda agri aci oldu mu anlatir misiniz.
Amin inşallah bilgi verdigin icin teşekkür ederim. Sen de aşılama oldun bekliyor musun?Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah...Aşılama en fazla 2 dakika süren ağrısı acısı olmayan bir bir işlem değil korkmanıza gerek yok..Aşılamadan sonra 15-20 dakika dinlenip günlük yaşantınıza geri dönüyorsunuz..
hadi hayırlısı canım inşallah sevinçli haberleri yazarsın toplamda kaça mal oldu aşılamanBende bugün yaptırdım ilk asilamami kolay ve guzel gecti inşallah sonuç güzel olur:)
Bende çarşamba yaptırdım cnm ilk aşılamayı inş hepimiz güzel haberleri alırız :))Bende bugün yaptırdım ilk asilamami kolay ve guzel gecti inşallah sonuç güzel olur:)
İnşallah tutar canim ben de ilk ignemi oldum bugünBende bugün yaptırdım ilk asilamami kolay ve guzel gecti inşallah sonuç güzel olur:)
hadi hayırlısı canım inşallah sevinçli haberleri yazarsın toplamda kaça mal oldu
İlaçlar muayene aşılama toplam 1750hadi hayırlısı canım inşallah sevinçli haberleri yazarsın toplamda kaça mal oldu aşılaman
ay hayırlarla inşallah canım hayırlısıyla sağlıcakla evladının müjdesini alırsın inşallah amin..İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.. 17 mart tahlil günüm sabırsızlıkla bekliyorum
klomenle benim yumurtalarım çok gelişmediği için canım iğneye geçtimerhaba kısmetse haftaya ilk aşılamam yapılcak şuan klomen kullanıyorum. sizler hep igne kullanıyorum yazmışsınızda bana iğne falan vermediler.ilaçtan sonramı igne kullanılıyor acaba merak ettim
benim de canım dün gittim 13-14 mm idi her iki tarafta da yarın yeniden gideceğim bakalım ne kadar olacak haftasonu aşılama dedi bana da yarın tam belli olur heralde artık diyormmerhaba bende aşılama yolundayim puregon iğne vuruyorum 6. gunumdeyim. bugün doktor kontrolum vardı sagda iki tane 11 mm, sol da bi tane 15 mm lik yumurtam varmış perşembe tekrar kontrolum var istenilen büyüklüğe gelmişse çatlatma ignesini yaparız cuma da asilama olur dedi. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin çok zor hem beklemek hem bu süreçbide tecrübeli arkadaşlar sperm ne zaman veriliyor acaba aşılama olacağı günmu?
hımmm ben daha önce bi tur kullanmıştım klomen iyi gelişmişti ama aşılama olmadan kendimiz denemiştik. bu kez baska doktora başladım pazartesi kontol olucak inşallah güzelce gelişir yumuşlarım da sıkıntı cıkmadan olur aşılamamklomenle benim yumurtalarım çok gelişmediği için canım iğneye geçti
hayırlarla sağlıcakla cümlemiz seviniriz inşallah aminhımmm ben daha önce bi tur kullanmıştım klomen iyi gelişmişti ama aşılama olmadan kendimiz denemiştik. bu kez baska doktora başladım pazartesi kontol olucak inşallah güzelce gelişir yumuşlarım da sıkıntı cıkmadan olur aşılamam
sperm aynı gün veriliyor canım sperm bekletilmeden hemen aşılama yapılıyor diye biliyorummerhaba bende aşılama yolundayim puregon iğne vuruyorum 6. gunumdeyim. bugün doktor kontrolum vardı sagda iki tane 11 mm, sol da bi tane 15 mm lik yumurtam varmış perşembe tekrar kontrolum var istenilen büyüklüğe gelmişse çatlatma ignesini yaparız cuma da asilama olur dedi. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin çok zor hem beklemek hem bu süreçbide tecrübeli arkadaşlar sperm ne zaman veriliyor acaba aşılama olacağı günmu?
inşallah canım Allah saglıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizehayırlarla sağlıcakla cümlemiz seviniriz inşallah amin
amin canım cümlemize inşallahinşallah canım Allah saglıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?