Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Pembişşşş yağmur nerelerdesın kız içimden geldi senın pembe yanaklı bi kızın olcak allahın izniyle:)
Burdayım canim sohbetinizi okuyordum gizli ce :D
Insallah canim :)
Gunlerde geçmiyor normalde her ay adet olmam insallah diyodum bu sefer 4 gozle adet olmayi bekliyorum hayat cok garıp :/

Burdayım canim sohbetinizi okuyordum gizli ce :KK70:
Gunlerde geçmiyor normalde her ay adet olmam insallah diyodum bu sefer 4 gozle adet olmayi bekliyorum hayat cok garıp :/
Hoşgeldın pembişim gecer gecer bak bizdw gecsın dıye muhabbet edıyoruz sende katıl bende beklıyorum bilşyosun paylasa paylasa gecırcez bu günleri:)

Burdayım canim sohbetinizi okuyordum gizli ce :KK70:
hoşgeldin kuzu sohbet ediyoruz zaman böyle geçecek inşallah

ben de bebek olmadan bebek battaniyesine başladım örgü ilk defa yapıyprım ama çok da kötü olmuyor moral oluyor insana
Ooo ne güzel canim insallah bebegine kullanirsin. Benim hiç oyle becerilerim yok. Ben de bir emzik ve küçük patik almistim oyle duruyor dolap ta aylardir. Niye aldigimi bende bilmiyorum :D

Hosbuldum canim. Nasilsiniz bugun?
Senin bir haftan kaldi hayirlisiyla cok heycanliyim bende senin adina :)
Ahhhhh bebişim hala catlatma iğnesının etkısındeyım gögüslerım şiş basım agrıyo ama yınede cok iyiyim sükür ne güzel heycanlı olman bende cok relaksım nedense :KK47:

Ooo ne güzel canim insallah bebegine kullanirsin. Benim hiç oyle becerilerim yok. Ben de bir emzik ve küçük patik almistim oyle duruyor dolap ta aylardir. Niye aldigimi bende bilmiyorum :KK70:
Kıyamam sana bebişine kullanırsın işallah seneye doğunca:) allahın izniyle

Ahhhhh bebişim hala catlatma iğnesının etkısındeyım gögüslerım şiş basım agrıyo ama yınede cok iyiyim sükür ne güzel heycanlı olman bende cok relaksım nedense :KK47:
Cok agir bi igne demekki dikkat et kendine canim. Sen relax ol canim sakinligini koru mutlu haberi aldiginda bol bol sevinirsin o zaman sakinlik falan kalmaz:))

Cok agir bi igne demekki dikkat et kendine canim. Sen relax ol canim sakinligini koru mutlu haberi aldiginda bol bol sevinirsin o zaman sakinlik falan kalmaz:))
Vurulurken acı yok ama sonrasında doğanı bozuyo okadar ayyyyyy bebişim allahım duysun sesınızı ya :))

Vurulurken acı yok ama sonrasında doğanı bozuyo okadar ayyyyyy bebişim allahım duysun sesınızı ya :))
aminn insallah emeklerimizin karsiligini aliriz kavusuruz yavrularimiza :) dil okuluna gidiyorum ya sinif ta suriyeli bayanlar var öyle arkadas olduk hepsi anlatiyo heppsinde 3-4tane cocuk var dedim masallah size nasil uretkensiniz oyleyiz dio :D benim yaslarimda bazilari

Back
X