Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ooo ne güzel canim insallah bebegine kullanirsin. Benim hiç oyle becerilerim yok. Ben de bir emzik ve küçük patik almistim oyle duruyor dolap ta aylardir. Niye aldigimi bende bilmiyorum :KK70:
benim de becerim yok kuzum da düz örgü küçüklükte örmüştüm yine heveslendim aldım canım ay...
hayırlısıyla sana da yollarım türkiyeye gelince falan örgü süveter ;) annem örer ay ne güzel hazırlıklar yapacağız inşallah ben de biberon almıştım ya ay bebek mağazalarında neler var ya ama en güzelleri de çok pahalı ya :D:D:D

Ooo ne güzel canim insallah bebegine kullanirsin. Benim hiç oyle becerilerim yok. Ben de bir emzik ve küçük patik almistim oyle duruyor dolap ta aylardir. Niye aldigimi bende bilmiyorum :KK70:
hem alacaksın tabii hevessiz olur mu bu işler;)

Afıyet olsun şekerım ah olaydı grlırdım valla:)
ay ıhlamur iyi oluyor bu sıralar çok çay içmeyeyim diyorum ah yanına poğaça ya da bir kek falan ne güzel olur ya..
evet ilaçlardan sanırım canım..
oralarda da nasıl bebek mağazaları cıvıl cıvıldır ama türkiyeden daha pahalıdır heralde demi..
ablam sen çalışıyor musun ya da hiç çalıştın mı ortam nasıl sıkıntı yok demi türkleri pek sevmiyorlar ya son zamanlarda almanya ile sorunlar malum

ay ıhlamur iyi oluyor bu sıralar çok çay içmeyeyim diyorum ah yanına poğaça ya da bir kek falan ne güzel olur ya..
evet ilaçlardan sanırım canım..
oralarda da nasıl bebek mağazaları cıvıl cıvıldır ama türkiyeden daha pahalıdır heralde demi..
ablam sen çalışıyor musun ya da hiç çalıştın mı ortam nasıl sıkıntı yok demi türkleri pek sevmiyorlar ya son zamanlarda almanya ile sorunlar malum
Canım poğacam kekım masada buyur gel:)ben türkiyede mağaza müdürüydüm buraya gelince evde oturmak zorunda kaldım dıl öğrenmek cok zor kımsenın bı düşmanlığnı görmedım ben genelde bütün işlerimi kendim hallederım kımsenın tepkısını görmedım almanları kastedıyorum burda almanlardan zarar görmessın kendı ınsanlarımız ve göçmenlerden görürsün bebek eşyalarıyla hiç ilgim yok çünkü üzülüyorum gördükce evet cok pahalılar ve güzeller arkadaslarımdan bıldığım kadarıyla

Canım poğacam kekım masada buyur gel:)ben türkiyede mağaza müdürüydüm buraya gelince evde oturmak zorunda kaldım dıl öğrenmek cok zor kımsenın bı düşmanlığnı görmedım ben genelde bütün işlerimi kendim hallederım kımsenın tepkısını görmedım almanları kastedıyorum burda almanlardan zarar görmessın kendı ınsanlarımız ve göçmenlerden görürsün bebek eşyalarıyla hiç ilgim yok çünkü üzülüyorum gördükce evet cok pahalılar ve güzeller arkadaslarımdan bıldığım kadarıyla
aman aman bir sıkıntı olmasın da canım..
aman tabii ne olursa en yakınımızdan olur zarar konusunda düşman burnunun dibindedir der annem bazen..
dil öğrenmek tabii zor ya sen kaç senedir canım oradasın?
kısmet olursa türkiyeden düzersin gelip gidiyorsun buraya demi evet insan çok üzülür tabii ben bir ara manyak gibi sürekli bebek kıyafetlerine bakıyordum netten hala da yapıyorum ama :)

aman aman bir sıkıntı olmasın da canım..
aman tabii ne olursa en yakınımızdan olur zarar konusunda düşman burnunun dibindedir der annem bazen..
dil öğrenmek tabii zor ya sen kaç senedir canım oradasın?
kısmet olursa türkiyeden düzersin gelip gidiyorsun buraya demi evet insan çok üzülür tabii ben bir ara manyak gibi sürekli bebek kıyafetlerine bakıyordum netten hala da yapıyorum ama :)
Üç senem oldu evet geliyorum işallah olursa öyle yapmayı düşünüyoruz esimle Türkiye den alcaz nasıp olur gelirsem bebışin olursa ona cıcıler getırırım:)

Üç senem oldu evet geliyorum işallah olursa öyle yapmayı düşünüyoruz esimle Türkiye den alcaz nasıp olur gelirsem bebışin olursa ona cıcıler getırırım:)
ay canım benim getirmiş kadar oldun ablam sağolasın oralarda zaten çok pahalıdır sen bebişine al güzel güzel şeyler beni düşündüğün için sevindirdin beni canım ..
geldiğinde haber et örgü annem bana da yaparken pembe ve sana da yaptırırım canım yollarım geldiğinde bir hafta on gün kalırsın zaten demi.
sen de çok olmamış gideli canım ama yine de ortama alışmışsındır almanya da haftaya direk kan tahlili mi yaptıracaksın canım?

guzel-oglum-bebek-hediye-sepeti-2554-11-B.jpg

1547_kucuk.jpg

kızlar şunlara bakın ya :KK36::KK36::KK36:

benim de becerim yok kuzum da düz örgü küçüklükte örmüştüm yine heveslendim aldım canım ay...
hayırlısıyla sana da yollarım türkiyeye gelince falan örgü süveter :KK66: annem örer ay ne güzel hazırlıklar yapacağız inşallah ben de biberon almıştım ya ay bebek mağazalarında neler var ya ama en güzelleri de çok pahalı ya :KK70::KK70::KK70:
Cok sagol canim dusuncen yeterli :)
Evet cok guzel seyler var inan girdiğimde cikasim gelmiyo :)

Back
X