ben de 15.gün yaptracağım inşallah testi canım aslında çok umutluyum ya..Hic umidinizi kaybetmeyin bn hic bi zaman pes etmedim vucudum yiprandi psikolojim bozulmustu yinede pes etmedim insaAllah sevinirsiniz 15.gunde yaptirmistim sanirim hatta onceden gittim dayanamadim
evet incir hatasini yapmistim oncesinde yumurta gelistirsin diye incir kuru yptim oda prolaktinimi yukseltmis zaten yuksekti bnim prolaktinim snrasi inciri kestim aslanpencesi hayit tohumu karisimi ictim asilama oncesi daha da cok ictimBende hurma incir falan yemek istiyorum ama prolaktinim yükselir diye korkuyorum acikcasi
hic umudunuzu kaybetmeyin biz umidimizi kesersek rabbimde bizleri birakir mevlam buyuk o isterse binlercesini verir bnim hem prolaktinim yuksekti hem ileri derecede pcoyum hem insulin direnci var hepsiyle hala mucadele ediyorum oyle halde tuttu sizlerinde bigun tutar nasipseben de 15.gün yaptracağım inşallah testi canım aslında çok umutluyum ya..
bilemedim ya çok endişeliyim
Ayy itiraz ederim o zaman hiç buyumedilerki 75 le de buyumez hiç sanmiyorum75le başlarlar bence sana
canım 100 le de başlayabilir doktora de aynı doktora gideceksin demi inan büyürler kuzum benim..Ayy itiraz ederim o zaman hiç buyumedilerki 75 le de buyumez hiç sanmiyorum
Onlari burda temin edemedigim için kullanamiyorum.evet incir hatasini yapmistim oncesinde yumurta gelistirsin diye incir kuru yptim oda prolaktinimi yukseltmis zaten yuksekti bnim prolaktinim snrasi inciri kestim aslanpencesi hayit tohumu karisimi ictim asilama oncesi daha da cok ictim
aa neden yokmu bulundugunuz yerde keske olsa cok etkililer inanin netten bile siparis verebilirsinizOnlari burda temin edemedigim için kullanamiyorum.
Insallah oyle olur en azindan 100 olsun evet ayni dktra gitcez. Telfn bekliyolarcanım 100 le de başlayabilir doktora de aynı doktora gideceksin demi inan büyürler kuzum benim..
Netten nasil vercem canim bilgi verirmisinaa neden yokmu bulundugunuz yerde keske olsa cok etkililer inanin netten bile siparis verebilirsiniz
başlarlar canım sen merak etme bir arkadaşa 125 başlamışlardı utrason sırasında konuşuyorum birine de 37.5 tan inan kişiden kişiye değişiyorInsallah oyle olur en azindan 100 olsun evet ayni dktra gitcez. Telfn bekliyolar
aslan pencesi yada hayit tohumu civanpercemi fiyat yada isim yazarak mecitefendi fiyat yaz cikar canimNetten nasil vercem canim bilgi verirmisin
Neyse artik biliyolar yumurtalrmn durumunu ona gore verirler :)başlarlar canım sen merak etme bir arkadaşa 125 başlamışlardı utrason sırasında konuşuyorum birine de 37.5 tan inan kişiden kişiye değişiyor
Sagol canim bi bakiyimaslan pencesi yada hayit tohumu civanpercemi fiyat yada isim yazarak mecitefendi fiyat yaz cikar canim
rica ederim bak arastir neye faydali filan onlarada bakSagol canim bi bakiyim
Tamam canimrica ederim bak arastir neye faydali filan onlarada bak
hadi inşallah canım ne kadardır bebeğin olmuyorBENDE BUGÜN DOKTORA GİDECEĞİM AŞILAMA İÇİN TEDAVİYE BAŞLAYACAĞIM. RABBİM HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ.
2 senedir evliyim 21 aydır bebek istiyoruz. Bende pko varhadi inşallah canım ne kadardır bebeğin olmuyor
inşallah aşılama ile olumlu sonuç alanlar çok beklememek lazım bana da 4 seneden sonra nasip oldu aşılama şimdi beklemedeyim2 senedir evliyim 21 aydır bebek istiyoruz. Bende pko var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?