Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hic umidinizi kaybetmeyin bn hic bi zaman pes etmedim vucudum yiprandi psikolojim bozulmustu yinede pes etmedim insaAllah sevinirsiniz 15.gunde yaptirmistim sanirim hatta onceden gittim dayanamadim
ben de 15.gün yaptracağım inşallah testi canım aslında çok umutluyum ya..
bilemedim ya çok endişeliyim

Bende hurma incir falan yemek istiyorum ama prolaktinim yükselir diye korkuyorum acikcasi
evet incir hatasini yapmistim oncesinde yumurta gelistirsin diye incir kuru yptim oda prolaktinimi yukseltmis zaten yuksekti bnim prolaktinim snrasi inciri kestim aslanpencesi hayit tohumu karisimi ictim asilama oncesi daha da cok ictim

ben de 15.gün yaptracağım inşallah testi canım aslında çok umutluyum ya..
bilemedim ya çok endişeliyim
hic umudunuzu kaybetmeyin biz umidimizi kesersek rabbimde bizleri birakir mevlam buyuk o isterse binlercesini verir bnim hem prolaktinim yuksekti hem ileri derecede pcoyum hem insulin direnci var hepsiyle hala mucadele ediyorum oyle halde tuttu sizlerinde bigun tutar nasipse

evet incir hatasini yapmistim oncesinde yumurta gelistirsin diye incir kuru yptim oda prolaktinimi yukseltmis zaten yuksekti bnim prolaktinim snrasi inciri kestim aslanpencesi hayit tohumu karisimi ictim asilama oncesi daha da cok ictim
Onlari burda temin edemedigim için kullanamiyorum.

Insallah oyle olur en azindan 100 olsun evet ayni dktra gitcez. Telfn bekliyolar
başlarlar canım sen merak etme bir arkadaşa 125 başlamışlardı utrason sırasında konuşuyorum birine de 37.5 tan inan kişiden kişiye değişiyor

aşılama yaptıranlar sonuç bekleyen arkadaşları bekliyoruz sohbetlerimize inşallah hepimiz seviniriz

BENDE BUGÜN DOKTORA GİDECEĞİM AŞILAMA İÇİN TEDAVİYE BAŞLAYACAĞIM. RABBİM HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ.

Back
X