Rabbim yüzünü güldürür inş canım. diğer doktorlar aşılama yapalım demedi hatta tüp bebek yaptır dedi. başka doktora gittim denemekten zarar gelmez dedi bende yaptırcam inş. kontrole diye gittiğimde klomenle başlarız dedi sen iğne mi kullandın klomen mi?inşallah aşılama ile olumlu sonuç alanlar çok beklememek lazım bana da 4 seneden sonra nasip oldu aşılama şimdi beklemedeyim
ben 2 kez klomen kullanmıştım nasip olmadı onunla aşılamada iğneli tedavi oldumRabbim yüzünü güldürür inş canım. diğer doktorlar aşılama yapalım demedi hatta tüp bebek yaptır dedi. başka doktora gittim denemekten zarar gelmez dedi bende yaptırcam inş. kontrole diye gittiğimde klomenle başlarız dedi sen iğne mi kullandın klomen mi?
Daha önce 3 ay klomen kullandım 2. ayımda gelişme oldu ama nasip olmadı. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş.ben 2 kez klomen kullanmıştım nasip olmadı onunla aşılamada iğneli tedavi oldum
inşallah hayırlarla sağlıcakla nasip olur seviniriz ben bir yandan çok umutluyum bi yandan endişeli karışıkDaha önce 3 ay klomen kullandım 2. ayımda gelişme oldu ama nasip olmadı. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş.
Doktor bana aşılama dediğinden beri nedense kalbimde kelebekler uçuşuyo :) Herşeyin vakti saati var Rabbim sabredenlerden eylesin biziinşallah hayırlarla sağlıcakla nasip olur seviniriz ben bir yandan çok umutluyum bi yandan endişeli karışık
hadi inşallah canım ALLAH sevindiriyordur bizi canımDoktor bana aşılama dediğinden beri nedense kalbimde kelebekler uçuşuyo :) Herşeyin vakti saati var Rabbim sabredenlerden eylesin bizi
AMİN İNŞALLAH CANIMhadi inşallah canım ALLAH sevindiriyordur bizi canım
12. gün erken olabilir kişiden kişiye canım değişiyor cumayı bekle kan testi güvenilirBenim bugün catlatma iğnesinin 12.gunu sabah test yaptım negatifti cuma kan testi günü bakalım nasip Allahdan
evet canım testim var zaten cumaya kadar hergün yapıcam belki koyulasır12. gün erken olabilir kişiden kişiye canım değişiyor cumayı bekle kan testi güvenilir
inşallah bebeğin seninledir hayırlarla sağlıcakla canım bu ilk aşılamamıevet canım testim var zaten cumaya kadar hergün yapıcam belki koyulasır
inşAllah canım saol 2. asılmaminşallah bebeğin seninledir hayırlarla sağlıcakla canım bu ilk aşılamamı
inşallah hayırlısıyla sağlıcakla sevineceğiz ben de pazara kadar bekleyeceğim çıkarsa da pazartesi kan tahlili inşallahinşAllah canım saol 2. asılmam
Hadi inşAllah beraber hayırlı haberler alalıminşallah hayırlısıyla sağlıcakla sevineceğiz ben de pazara kadar bekleyeceğim çıkarsa da pazartesi kan tahlili inşallah
hadi hayırlı olsun canım inşallah şifa olsun aminDoktor femara verdi 6 gün içicem 7. Günü kontrele çağırdı
Tşk ederim canım rabbim ilk önce haber bekleyenlerin gönlüne mutluluk göbüşlerine bebişler nasip etsin arkasındanda bizlerede nasip etsin inşhadi hayırlı olsun canım inşallah şifa olsun amin
Yumurtalar ilaçlarla fazla uyarıldığı icin ağrı yapabiliyo kişiden kisiyede degisiyo sanırım bende aşırı bi ağrı olmamıştı sizinde muhtemelen yumurtalardan dolayı bi ağrı vardırKızlar bugun asılamamin 4.cu gunu dun ve bugun kasigimda aşırı şekild e ağrı var hareket bile edemiyorum yatakta dönemiyorum bile sizde de var mi bu sıkıntı cok zorlanıyorum jel ve vitamin kullanıyorum ilk gun ve ertesi gun hic ağrım olmadi ilk aşılamam tecrübesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?