Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Siz aşılama olmuşsunuz sanirim

Siz aşılama olmuşsunuz sanirim

Cnm ben özele yaptırdım ama tutmadı birde bana öncesinde iğne vermediler sadece catlatma iğnesi oldum bir yumurtam vardı. Devlete gidersem prosedür nasıl işliyor hiç bilmediğimden özele gitmiştin. Eğer hemen bu ay yapıyorlarsa rapor fln çıkarmayı istemiyorlarsa bu ay devlette deneyim şansımı diyorum

Evet adet üçüncü gittim klomen verdi 5 gün kullandım günde bir tane tekrar gittim 2 yumurtam oluşmuş biri 14 mm diğeri 12 mmydi birgün sonra tekrar çağırdı bu sefer biri 20 mm biri 18 mmydi çok iyisin dedi çabuk cvp cvp verdin tedaviye dedi sonra o gün ovitrella iğne akşam 10 da göbekten vur dedi cuma sabah 8 de aşılama yapilcak dedi işte devlette yaptircam nasipse üniverste hastanesi ama. Şuan çağrılmayı bekliyorum işte birazdan yapilcak

Cnm peki tüp bebekte ki gibi prosedür var mı mesela onda da sağlık raporu vs istiyorlarmis asilamada da istiyorlar mi ? Ankara da Zekai tahir hastanesi var oraya gitmeyi düşünüyorum ama bunları istiyorlar mi bilmiyorum

İlk aşılaman mi olacak cnm ? İnşallah güzel sonuçlar alırsın

İnşallah evet ilk asilamami biraz önce oldum. Yok ben sadece rahim filmi hormon testi smear ultrasyon kontrolü yapıldı esimde sperm testi iki adet ultrasyon çekildi sonra evlilik cüzdanı fotokopisi nüfus cüzdanı fotokopileri bide nüfus kayıt örneği bu kadar sonra bu oldu

Arkadaşlar bugün aşılamanın ikinci günü aşılaması tutanlar ikinci günü neler yaptınız nelere dikkat ettiniz yattinizmi nasıl gecirdinz

Merhaba bende 2 defa aşılama oldum tutmadı sonra ara verdim 5 6 ay ve hamile kaldım şimdi 35 haftalik hamileyim. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.

Herkese mrb öncelikle. 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Yaklaşık 1.5 yıldır korunmuyoruz.Eşimin tiroid ameliyatı olması gerektiği için tedaviye ancak başlayabildik.Eşim 38 yaşında. Fazla kilomvar, insülin direncim polikistik overim varmış onları yeni öğrendim. Ankara GATAda Özlem Evliyaoğluna gidiyorum.Hormonal değerlerime normal denildi.Amh 9.6 polikistik overdan kaynaklı.Fshımda 6larda. Doktor normal dedi. 2 ay glukofen kullan tekrar kontrol edelim dedi. Bu sürede birazda kilo verirsin dedi. Adetim son 7 8 aydır anormalleşti. Ondan öncesinde bi kaç gün gecikmelide olsa olurdum. 2 ay olmadım tarlusal verdi doktorum. 3 kutu tarlusal kullan çocuk için tedaviye bakalım dedi.Dün eşimin sperm sonucu çok düşük çıktı. İleri hareketlilik %1 yerinde hareketlilik %15 hareketsizde %84. Doktor aşılama için başvuru yapın dedi.Yarın kontrole gittiğimde doktoruma danışcam.Gatada aşılama yaptıran, eşinde sorun olan, polikistik overla yada fazla kiloyla olumlu sonuç alan varmı?

Konu açtım dönüş olmayınca mecbur burdan yazdım.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm :) Bizde de varikosel ve sperm hareketsizliği var. Bende ilk defa yaptıracağım Lina kadın doğuma gidiyorum
Ne kadara yaptirmistin ?

Aşılama süreci nasıl oluyor
Bizde varikosel var ilk çocuğumuz tedavisiz oldu ikinci için Dr bu değerler ile aşılama tavsiye ederim ama ilk çocuğu tedavisi z olmuş bi kaç ay deneyelim dedi

Aşılama süreci nasıl oluyor
Bizde varikosel var ilk çocuğumuz tedavisiz oldu ikinci için Dr bu değerler ile aşılama tavsiye ederim ama ilk çocuğu tedavisi z olmuş bi kaç ay deneyelim dedi

Bana tedavi uygulanmadi kendi yumurtamin ilacsiz buyumesi beklendi sonra catlayinca asilama yapildi. Normal asilama sureci nasil oluyor bilmiyorum insallah saglikla bebeginize kavusursunuz

Bana tedavi uygulanmadi kendi yumurtamin ilacsiz buyumesi beklendi sonra catlayinca asilama yapildi. Normal asilama sureci nasil oluyor bilmiyorum insallah saglikla bebeginize kavusursunuz

Anladım bende lina ya mine hanıma gidiyorum
Bi kaç ay olmazsa aşılama yaparız dedi siz nerde yaptırdınız memnun musunz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba kislarrr asilamadan sonra doktorunuz duphaston ilac verdimi acaba?

İnşallah tutmuştur allahım isteyen herkese versin şimdi hamilesiniz galiba nasıl tedaviylemş oldu
Nasip etsin inşaallahhh benim doktor pek beceremedi anladımda iş işten geçtii sonra 8 ay salmıştım artık olmayınca daha beklemek istemedim
başka doktora gidiyordum beklemek istemedim tüpe başlıcaktım ki normal yolla oldu herşey nasip

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…