- 11 Aralık 2017
- 281
- 105
- 18
- 32
Hayırlısı olsun cnm. Stres yapma lütfen rahat ol güzel düşün güzel olsun. Bence en önemlisi bu. Zor bir işlem değil. Önce muayene edecek doktor. Yumurtaların durumuna bakacak. Sonrasında ince bir katater yardımıyla spermleri rahime bırakacak. Muayene olur gibi. Basit bir işlem.inş sonuçta güzel olur. Ama sana tavsiyem kafanı rahatlatma açısından çok fazla nette araştırmaman. Mümkünse kafanı dağıtacak meşguliyetler bulman. Güzel haberlerle inş. Kolay gelsin.Arkadaşlar merhaba yarın aşılama olucam bana aşamalarınızi anlatır mısınız tutma ihtimali nedir ne kadar dikkat etmem lazim
Yok teşekkür ederim sebepsiz inferlite dendi ikimizdede hiç birşey yok fazla ümidinde yok acikcasiHayırlısı olsun cnm. Stres yapma lütfen rahat ol güzel düşün güzel olsun. Bence en önemlisi bu. Zor bir işlem değil. Önce muayene edecek doktor. Yumurtaların durumuna bakacak. Sonrasında ince bir katater yardımıyla spermleri rahime bırakacak. Muayene olur gibi. Basit bir işlem.inş sonuçta güzel olur. Ama sana tavsiyem kafanı rahatlatma açısından çok fazla nette araştırmaman. Mümkünse kafanı dağıtacak meşguliyetler bulman. Güzel haberlerle inş. Kolay gelsin.
Merhaba bunları aşılama öncesini yemeye başlıyçaz peki?sonrasında devamlı yiycekmiyizEvet tutunmasını sağlıyor çiğ badem çiğ ceviz çiğ kabak çekirdeği süt et bol ye bn onlarla rabbim nasip ettiği için hamileyim inş:) aşılama da dinlenmeye gerek yok diyolar ya bnce var ilkinde dinlenmemistm şehir olarak ankaradamsn
aşılama yapıldıktan snra da yiyebilirsnz çünkü tutunmasını sağlıyorMerhaba bunları aşılama öncesini yemeye başlıyçaz peki?sonrasında devamlı yiycekmiyiz
aşılama yapıldıktan snra da yiyebilirsnz çünkü tutunmasını sağlıyor[/QUOTEtesekkur ederim ilk aşılamanın tutma şansı yok gibi galiba
Evet yarın sabah 8 de aşılama umudum var ama pek de yok gbi bilemedm bende siz oldunuz mu asilamaBunlar faydalı yiyecekler asilamadan öncede yeseniz olur ama asilamadan snra biraz yoğunluk verilmeli çok aşırıya kaçılmadan niye tutmasın kendine dikkat edersen hareketlerine dinlenirsen tutar inşallah bazı kişiler ilkte tutuyor diyor bazıları ise 2. De tutma şansı daha çok artıyor diyor ama bnce bu bünyeyle alakalı aşılama mi olacaksnz
Evet 2 aşılamam çok şükür tuttu bebeği görmeye gideceğiz... umut güzel şey bnce umudunu yitirme rabbim nasip ederse ilkte de tutar sen sadece dikkat et ilkte hic dikkat etmemistimEvet yarın sabah 8 de aşılama umudum var ama pek de yok gbi bilemedm bende siz oldunuz mu asilama
Allah kucağına almayı nasip etsin özellikle birşey yaptinmi peki nelere dikkat etmem lazım devlettemi aşılama oldunuzEvet 2 aşılamam çok şükür tuttu bebeği görmeye gideceğiz... umut güzel şey bnce umudunu yitirme rabbim nasip ederse ilkte de tutar sen sadece dikkat et ilkte hic dikkat etmemistim
Amin hic.umudum yoktu ama rabbim nasip etti bebeği görebilsem icim rahat etcek..cnm daha önce de söylediğim gibi yukarlarda ilk asilamamda dikkat wtnedigim için. 2 gün snra ise başlamıştım bunda dikkat etcm dedim ve çok araştırdım ananas yedim aşılama öncesi ve sonrasında da yaptım bni çiğ kabak çekirdeği çok tükettim çiğ badem çiğ fındık ceviz yeşil yapraklı sebzeler marul fln yeidm sürekli süt içtim progestan fitil kullanıyordum onu koyduktan 1 1.5 saat yattım acil isim olmadığı müddetçe arabayla dışarı çıkmadım annemden eve evden anneme bu şekilde bide bol bol okudum sürelerden rabbim nasip etti suyu çok tüketme yani çok lavaboya çıkma diye söylüyorum kabız olmamaya dikkat et asitli içme benim asilamadan bi kaç gün snra döllenmiş sanırım aklina takılan bisey olursa sorablrsnAllah kucağına almayı nasip etsin özellikle birşey yaptinmi peki nelere dikkat etmem lazım devlettemi aşılama oldunuz
Amin hic.umudum yoktu ama rabbim nasip etti bebeği görebilsem icim rahat etcek..cnm daha önce de söylediğim gibi yukarlarda ilk asilamamda dikkat wtnedigim için. 2 gün snra ise başlamıştım bunda dikkat etcm dedim ve çok araştırdım ananas yedim aşılama öncesi ve sonrasında da yaptım bni çiğ kabak çekirdeği çok tükettim çiğ badem çiğ fındık ceviz yeşil yapraklı sebzeler marul fln yeidm sürekli süt içtim progestan fitil kullanıyordum onu koyduktan 1 1.5 saat yattım acil isim olmadığı müddetçe arabayla dışarı çıkmadım annemden eve evden anneme bu şekilde bide bol bol okudum sürelerden rabbim nasip etti suyu çok tüketme yani çok lavaboya çıkma diye söylüyorum kabız olmamaya dikkat et asitli içme benim asilamadan bi kaç gün snra döllenmiş sanırım aklina takılan bisey olursa sorablrsn
Insallah cnm inşallah doktorlar asilamada dikkat etmeye herke yok diyo bence ama hamileymiş gibi hareketlerine ağır kaldirmamaya dikkat etmeli yarın için bol bol şans rabbim yardımcın olsunÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bende mutlu haber veririm
Insallah cnm inşallah doktorlar asilamada dikkat etmeye herke yok diyo bence ama hamileymiş gibi hareketlerine ağır kaldirmamaya dikkat etmeli yarın için bol bol şans rabbim yardımcın olsun
Deneyimli bir anne adayı var :) hehe şaka şaka ya ben kendime şart koydum geçenin de dikkat etmedim diye hayırlısı olsun hakkinzda ananas da çok yemeyin 1 2 dilim günlük sonra verin esiniz yesin :) ödem sokturuyor ama diğer şeylere ağırlık verinDediklerinizi uygulicam mutlaka
Ben günü saymayı bırak daha transfer yapılmadan sabahı bekliyemiyorm Allah'ım yüzumuzu güldürsün inşallah siz ozeldemi yaptirdinzDeneyimli bir anne adayı var :) hehe şaka şaka ya ben kendime şart koydum geçenin de dikkat etmedim diye hayırlısı olsun hakkinzda ananas da çok yemeyin 1 2 dilim günlük sonra verin esiniz yesin :) ödem sokturuyor ama diğer şeylere ağırlık verin
Evet adetin 3 günü gidiyorsun başlatıyorlar asilamayaKızlar asilamalarinizi devlette mi özelde mi yaptırıyor sunuz ?
Devlet Hastanesi'ne gittim sperm sonucuna göre aşılama dediler hsg ve smear testi de hazır ben adet zamanı gitsem o ay bana hemen aşılama yaparlar mi yoksa onu da mı sıraya aliyorlar
Evet özelde yaptirdim ama fiyat olarak çok uygundu iğne ile.mi yumurtalıklar büyüdü sizin hele ben çok sabirsiizm sürekli araştırıyorum :) bide 15.günden 9nce yapmayın sabrettim 15 de yaptım silik gordumBen günü saymayı bırak daha transfer yapılmadan sabahı bekliyemiyorm Allah'ım yüzumuzu güldürsün inşallah siz ozeldemi yaptirdinz
Evet adet üçüncü gittim klomen verdi 5 gün kullandım günde bir tane tekrar gittim 2 yumurtam oluşmuş biri 14 mm diğeri 12 mmydi birgün sonra tekrar çağırdı bu sefer biri 20 mm biri 18 mmydi çok iyisin dedi çabuk cvp cvp verdin tedaviye dedi sonra o gün ovitrella iğne akşam 10 da göbekten vur dedi cuma sabah 8 de aşılama yapilcak dedi işte devlette yaptircam nasipse üniverste hastanesi amaEvet özelde yaptirdim ama fiyat olarak çok uygundu iğne ile.mi yumurtalıklar büyüdü sizin hele ben çok sabirsiizm sürekli araştırıyorum :) bide 15.günden 9nce yapmayın sabrettim 15 de yaptım silik gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?