Cnm bende 23 mayısta yaptirdim 15.günü çift çizgiyi gördüm değerlerin nasıldı beta benim 1t.gun 136 ...17.gün ise 346ydi keseyi görmek için vajinal ultrason bakmak istedi baktirmadim bayradan sonra ultrason dedilr 2 hata sonra çıkar mi sence ne guzel baya ilerlemişsin ya bende görecekken acaba nelere dikkat ettim duusk tehlikesi çok mu oluyor
2.de tuttu cnm başkent hastanesi hulisi bülent hocayaİlk aşılama da mı tuttu cnm ?
Birde nerede yaptirmistinn
2.de tuttu cnm başkent hastanesi hulisi bülent hocaya
Cnn ben tek yumurtayla hamile kaldım çok şükür. Nasipte varsa olur her türlü inş
Hayır canim neden düşük tehlikesi olsun diğer hamileliklerle ayni asilama oldugu icin farklı düşünme kendine dikkat et çok yorulma ama normalCnm bende 23 mayısta yaptirdim 15.günü çift çizgiyi gördüm değerlerin nasıldı beta benim 1t.gun 136 ...17.gün ise 346ydi keseyi görmek için vajinal ultrason bakmak istedi baktirmadim bayradan sonra ultrason dedilr 2 hata sonra çıkar mi sence ne guzel baya ilerlemişsin ya bende görecekken acaba nelere dikkat ettim duusk tehlikesi çok mu oluyor
Toplam 850 ye cnm cik dikkat et yatmayın diyolar ama bence çok faydası var çiğ kuruyemiş yemek lazım protein lina yi duymadım doktorlar nasl ama ben çok memnunum hulisi hoca dan sen kaça ysptrcnAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm :) Bizde de varikosel ve sperm hareketsizliği var. Bende ilk defa yaptıracağım Lina kadın doğuma gidiyorum
Ne kadara yaptirmistin ?
Çok korkuyorum ya ne guzel aşılama ile hamile kalıp doğum yaptin bide ne guzel ya aşılama ile olan gebeliklerde bebek daha gizli buyur sanırım değil mi nelere dikkat ettim mesela tecrubelerni paylasrmsn ben nezamndan hesaplaym gebelgmi ?Hayır canim neden düşük tehlikesi olsun diğer hamileliklerle ayni asilama oldugu icin farklı düşünme kendine dikkat et çok yorulma ama normal
HAYatina devam et sağlıklı bir hamilelikse hic bısey olmaz ben çok şükür aldım bebeğimi kucağıma
Yatmayin diyorlar derken cnm ?Toplam 850 ye cnm cik dikkat et yatmayın diyolar ama bence çok faydası var çiğ kuruyemiş yemek lazım protein lina yi duymadım doktorlar nasl ama ben çok memnunum hulisi hoca dan sen kaça ysptrcn
Ben 12. Günü 86 beta ile öğrenmiştim. Bayramdan sonra kese görünür allahın izniyle cnm. Rabbim hayırlısıyla tamamını erdirir inşCnm bende 23 mayısta yaptirdim 15.günü çift çizgiyi gördüm değerlerin nasıldı beta benim 1t.gun 136 ...17.gün ise 346ydi keseyi görmek için vajinal ultrason bakmak istedi baktirmadim bayradan sonra ultrason dedilr 2 hata sonra çıkar mi sence ne guzel baya ilerlemişsin ya bende görecekken acaba nelere dikkat ettim duusk tehlikesi çok mu oluyor
Evet tutunmasını sağlıyor çiğ badem çiğ ceviz çiğ kabak çekirdeği süt et bol ye bn onlarla rabbim nasip ettiği için hamileyim inş:) aşılama da dinlenmeye gerek yok diyolar ya bnce var ilkinde dinlenmemistm şehir olarak ankaradamsnYatmayin diyorlar derken cnm ?
Ben pahaliya yaptirmisim bana ilaç uygulamadilar sadece catlatma iğnesi verirler onu 80 liraya aldım muayene+asilama da 1350 tuttu. yumurtam sadece bir tane inşallah tutar doktorum çok cana yakın biri hastası da cok. Allah'a ve ona güvenmeyen başka elimden birşey gelmiyor şu mübarek günlerde elimiz boş donmeyiz ins hayırlısıyla sağlıklı bebeklere kavusuruz.
Cig kuruyemiş bebeğin tutunmasını mi sağlıyor hemen gidip aldırmayım eşime :)
Bende aşılama zamanımda 6 saatlik yol gittim rabbim nasip ettiyse korur allahın izniyle cnm.Maşallah cnm :)
Ben umutsuzum bilmiyorum icimde olmayacak diye bir his var. Yarın olacak aşılamam Çarşamba da eşimin memleketine gideceğiz uzun yol acaba tutmasına engel olurmu ki ?
Evet tutunmasını sağlıyor çiğ badem çiğ ceviz çiğ kabak çekirdeği süt et bol ye bn onlarla rabbim nasip ettiği için hamileyim inş:) aşılama da dinlenmeye gerek yok diyolar ya bnce var ilkinde dinlenmemistm şehir olarak ankaradamsn
Kaçıncı günün aşılama olali ve doktrin kimdi cnm nedemk aklıma gelirse yazarım aşılama da kuruyemiş önmli diyolrdi maydano yaban mersini uzak dur olur olur gün aşırı ilişki de ihmal etme ...yoğurt çok tuket hurma çok yeme suyu da daha basındaysan çok çok icme sürekli lavabo ihtycin olmazEvet cnm Ankara'dayım
Eşimden içse olur mu acaba bunu ?
Hemen gidip aldıracagim çok tşk tavsiyem için cnm :) inanilmaz heyecanlıyım kızlar ya kalbim ağzımda atiyor.
Bende aşılama zamanımda 6 saatlik yol gittim rabbim nasip ettiyse korur allahın izniyle cnm.
Kaçıncı günün aşılama olali ve doktrin kimdi cnm nedemk aklıma gelirse yazarım aşılama da kuruyemiş önmli diyolrdi maydano yaban mersini uzak dur olur olur gün aşırı ilişki de ihmal etme ...yoğurt çok tuket hurma çok yeme suyu da daha basındaysan çok çok icme sürekli lavabo ihtycin olmaz
GENElde son adet tarihinden hesaplanır canim ama doktorun ultrasondan bakarak sana haftasini söyler mutlaka ama Doğum zamanı son adet tarihinden 40 hafta sonra olur herhangi başka sorun olmazsaÇok korkuyorum ya ne guzel aşılama ile hamile kalıp doğum yaptin bide ne guzel ya aşılama ile olan gebeliklerde bebek daha gizli buyur sanırım değil mi nelere dikkat ettim mesela tecrubelerni paylasrmsn ben nezamndan hesaplaym gebelgmi ?
Merhaba bende ctesi günü aşılama oldum bekliyorum şuan ilk aşılaman mıydı acaba bende merakla bekliyorumm ?TÜP BEBEĞE GÖRE DAHA KOLAY CANIM İĞNE İLE YUMURTALIKLAR UYARIYORLAR 3-5 GÜNLER ARASI İĞNE BAŞLANIYOR BEN 5. GÜN GANOL F İĞNE İLE 112,5 ML İLE 6 GÜN VURULDUM BİR GÜN VURULMADIM O GÜN GECE ÇATLAMA İĞNESİ VURULDUM BU ÇARŞAMBA ÖĞLE ÜZERİDE AŞILAMA OLDU.
En az 15 dakika islemden sonra yatiyosun. Ben sıkısamamistim ama doktorum cok iyiydi sorun yasamadim cok sukur.Kızlar doktor idrara sıkışık gel dedi ben sıkışık gelirsem çıkar çıkmaz tuvalete girmek isteyeceğim o zaman da tutma ihtimali azalacak nasıl olacak
Valla cnm ben 15 dk yattım ama sonraki günler vicigim çıktı. Kayinvalideme memlekete gittik ona aşılama yaptirdigimi soylememistim haliyle ucgun boyunca günde dört kez 12 kişinin bulaşığıni yıkadım sofra kur kaldır hep ayaktayım sabahta erkenden kalktigimizdan hiç dinlenemedim birde gittiğimiz 5 saatlik yolu saymiyorum anlayacağın benim bu aşılama tutarsa mucize olurEn az 15 dakika islemden sonra yatiyosun. Ben sıkısamamistim ama doktorum cok iyiydi sorun yasamadim cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?