Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İlk aşılama da mı tuttu cnm ?
Birde nerede yaptirmistinn

Cnn ben tek yumurtayla hamile kaldım çok şükür. Nasipte varsa olur her türlü inş

Maşallah cnm :)
Ben umutsuzum bilmiyorum icimde olmayacak diye bir his var. Yarın olacak aşılamam Çarşamba da eşimin memleketine gideceğiz uzun yol acaba tutmasına engel olurmu ki ?

Hayır canim neden düşük tehlikesi olsun diğer hamileliklerle ayni asilama oldugu icin farklı düşünme kendine dikkat et çok yorulma ama normal
HAYatina devam et sağlıklı bir hamilelikse hic bısey olmaz ben çok şükür aldım bebeğimi kucağıma

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm :) Bizde de varikosel ve sperm hareketsizliği var. Bende ilk defa yaptıracağım Lina kadın doğuma gidiyorum
Ne kadara yaptirmistin ?
Toplam 850 ye cnm cik dikkat et yatmayın diyolar ama bence çok faydası var çiğ kuruyemiş yemek lazım protein lina yi duymadım doktorlar nasl ama ben çok memnunum hulisi hoca dan sen kaça ysptrcn

Çok korkuyorum ya ne guzel aşılama ile hamile kalıp doğum yaptin bide ne guzel ya aşılama ile olan gebeliklerde bebek daha gizli buyur sanırım değil mi nelere dikkat ettim mesela tecrubelerni paylasrmsn ben nezamndan hesaplaym gebelgmi ?

Toplam 850 ye cnm cik dikkat et yatmayın diyolar ama bence çok faydası var çiğ kuruyemiş yemek lazım protein lina yi duymadım doktorlar nasl ama ben çok memnunum hulisi hoca dan sen kaça ysptrcn
Yatmayin diyorlar derken cnm ?
Ben pahaliya yaptirmisim bana ilaç uygulamadilar sadece catlatma iğnesi verirler onu 80 liraya aldım muayene+asilama da 1350 tuttu. yumurtam sadece bir tane inşallah tutar doktorum çok cana yakın biri hastası da cok. Allah'a ve ona güvenmeyen başka elimden birşey gelmiyor şu mübarek günlerde elimiz boş donmeyiz ins hayırlısıyla sağlıklı bebeklere kavusuruz.
Cig kuruyemiş bebeğin tutunmasını mi sağlıyor hemen gidip aldırmayım eşime :)

Ben 12. Günü 86 beta ile öğrenmiştim. Bayramdan sonra kese görünür allahın izniyle cnm. Rabbim hayırlısıyla tamamını erdirir inş

Evet tutunmasını sağlıyor çiğ badem çiğ ceviz çiğ kabak çekirdeği süt et bol ye bn onlarla rabbim nasip ettiği için hamileyim inş:) aşılama da dinlenmeye gerek yok diyolar ya bnce var ilkinde dinlenmemistm şehir olarak ankaradamsn

Maşallah cnm :)
Ben umutsuzum bilmiyorum icimde olmayacak diye bir his var. Yarın olacak aşılamam Çarşamba da eşimin memleketine gideceğiz uzun yol acaba tutmasına engel olurmu ki ?
Bende aşılama zamanımda 6 saatlik yol gittim rabbim nasip ettiyse korur allahın izniyle cnm.

Evet cnm Ankara'dayım
Eşimden içse olur mu acaba bunu ?
Hemen gidip aldıracagim çok tşk tavsiyem için cnm :) inanilmaz heyecanlıyım kızlar ya kalbim ağzımda atiyor.

Evet cnm Ankara'dayım
Eşimden içse olur mu acaba bunu ?
Hemen gidip aldıracagim çok tşk tavsiyem için cnm :) inanilmaz heyecanlıyım kızlar ya kalbim ağzımda atiyor.
Kaçıncı günün aşılama olali ve doktrin kimdi cnm nedemk aklıma gelirse yazarım aşılama da kuruyemiş önmli diyolrdi maydano yaban mersini uzak dur olur olur gün aşırı ilişki de ihmal etme ...yoğurt çok tuket hurma çok yeme suyu da daha basındaysan çok çok icme sürekli lavabo ihtycin olmaz

Bende aşılama zamanımda 6 saatlik yol gittim rabbim nasip ettiyse korur allahın izniyle cnm.

İnşallahhh cnm ya sağlıklı bebisler nasip etsin Allah hepimize :) işyerinden aşılama günü izin aldım ama onun sonrasında yine koştur koştur ise gideceğim sonra da memlekete çok stresli bir dönem beni bekliyor bir o kadar da heyecanlı :)

Cnm henüz olmadım Allah nasip ederse yarın sabah olacağım :) dün çatlatma iğnesi vurdum yarını sabırsızlıkla bekliyorum aşılamadan sonra bu dediklerini bir bir yapacağım :)

GENElde son adet tarihinden hesaplanır canim ama doktorun ultrasondan bakarak sana haftasini söyler mutlaka ama Doğum zamanı son adet tarihinden 40 hafta sonra olur herhangi başka sorun olmazsa

Kızlar doktor idrara sıkışık gel dedi ben sıkışık gelirsem çıkar çıkmaz tuvalete girmek isteyeceğim o zaman da tutma ihtimali azalacak nasıl olacak

Merhaba bende ctesi günü aşılama oldum bekliyorum şuan ilk aşılaman mıydı acaba bende merakla bekliyorumm ?

Kızlar doktor idrara sıkışık gel dedi ben sıkışık gelirsem çıkar çıkmaz tuvalete girmek isteyeceğim o zaman da tutma ihtimali azalacak nasıl olacak
En az 15 dakika islemden sonra yatiyosun. Ben sıkısamamistim ama doktorum cok iyiydi sorun yasamadim cok sukur.

En az 15 dakika islemden sonra yatiyosun. Ben sıkısamamistim ama doktorum cok iyiydi sorun yasamadim cok sukur.
Valla cnm ben 15 dk yattım ama sonraki günler vicigim çıktı. Kayinvalideme memlekete gittik ona aşılama yaptirdigimi soylememistim haliyle ucgun boyunca günde dört kez 12 kişinin bulaşığıni yıkadım sofra kur kaldır hep ayaktayım sabahta erkenden kalktigimizdan hiç dinlenemedim birde gittiğimiz 5 saatlik yolu saymiyorum anlayacağın benim bu aşılama tutarsa mucize olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…