- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Hayırlısı olsun allah malegne kavuştursun canım senıarkadaşlar dün doktorum aşılamaya karar verdi bu ay kısmetse olacak aşılamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun allah malegne kavuştursun canım senıarkadaşlar dün doktorum aşılamaya karar verdi bu ay kısmetse olacak aşılamam
Gözün aydın canım hemen mi başlıyorsun adetimi bekleyeceksinarkadaşlar dün doktorum aşılamaya karar verdi bu ay kısmetse olacak aşılamam
ALLAH RAZI OLSUN canım benim inşallah cümlemiz için aminHayırlısı olsun allah malegne kavuştursun canım senı
ALLAH RAZI OLSUN canım evet bugün yarın adet olmam lazım ilaçlarım için rapor çıkarılacak haftaya bu ay olacak kısmetse inşallahGözün aydın canım hemen mi başlıyorsun adetimi bekleyeceksin
Merhaba canım cok erken daha yedıncı günden sonra döllenme olusuyo işallah tutmuştur belirtı için cok erken ilaclar göğüste hassasiyet ve kasık karın agrısı yapıyo dılerım allahtan tutar canım hepimizin dıleği aynı inanBnde ilk asilamami yaptirdim buqun 4.gunumm biyanim tuttu biyanim tutmadi diyor karmasik durumlar icersindeyim kasik ve karin agrim var goguslerimde cok agriyor jel kullaniyorum acaba ilacdanmidir yoksa tutmus olabilirmi bilgisi olan varmi hicc. cok istiyorum ya umarim tutarr
Kötü bişey yasamıssın ama bıde ıyı tarafı var tatlım demekki hamile kalabılıyosun ünütlenme demedım yanlış anlama daha erken dedım ümit her zaman var canım benım ümidini hiç yıtırme sadece daha cok erken belirtı için onu anlatmak istedim:)Hmm ozamn pek imitlenmiyim erken ama nebilim gogsum cok sismis agriyo demeki ilaclardandirr. Ins rabbim hepimize nasil ederr ben bi kurtaj oldumn 1 sene once oyuzden cok kafaya takyom cok istiyorum artik sabrim kalmadi
İşallah melegin senı bulur kötü olan hersey unutulur gıder sıkma canını zor süreç beklemek bılıyom ama sabır demekten baska bişey yok canım allahım emeğini boşa cıkarmasın canım benim:)Anladim cnm saol kalbi durdu meleyimin demeki oluyor ama 1 sene gecdi hic bi sorun yok esimdede bndede olmadi ilk asilamam ya cok heycanliyim erken tabi dha 4.gun belki jelden dolayidir bakalim 5 6 gun sora anlasilir yavas yavas.
Aminnn canım benim anlıyorum senı benım üçüncü asılama olcak salı yada carsamba yarın doktorum var bakalım canım hepimizin hakkında hayırlısı işallah bu sefer tutar dileğim duam bu hepimiz içinBiturlu unutamadim hala diyorim simdi olsa 6aylik olcakti flan ooff nebilim rabbim buyuktur vardir bi hayir cok saol inss hepimizin olur bebisleri. senin nasil cnm
Jel ne jeli canım kısmet ise çarşamba ilaclarimi alacağım haftaya da asilamam olur Hayır ile sağlıcakla inşallah amin bende çok heyecanlıyımHimm inss tutar cnm ama bn okuyorum bole hep genelde 2 yda 3.de tutanlar cok umarim snnkide oyle olur. Peki sen 2 asilamanda jel kullandinmi bole benim qibi belirti oldumu gogus agrisi kasik agrisi gibi falan
Crinone vajinal jel diye asilamadan 2 gun sra basladim iste. Amin inss hepimiz aliriz kucaqimiza seninde ilk asilamanmiJel ne jeli canım kısmet ise çarşamba ilaclarimi alacağım haftaya da asilamam olur Hayır ile sağlıcakla inşallah amin bende çok heyecanlıyım
Benımkı fitildi canım evet aynı belirtiler sgrılar oldu ilaclar insanı baya yoruyo ve deişik belirtiler veriyo ama hep böle olcak dıye bişey yok senın olucak işallah hiç takılma bunlara tadını cıkar merak ettıgin ne varsa sorabilirsın canım işallah güzel sonuçlar alırız canım benim :)Himm inss tutar cnm ama bn okuyorum bole hep genelde 2 yda 3.de tutanlar cok umarim snnkide oyle olur. Peki sen 2 asilamanda jel kullandinmi bole benim qibi belirti oldumu gogus agrisi kasik agrisi gibi falan
Evet ilk asilamam canım yaklaşık dört senedir olmuyor benim de bebeği m hiç hamile kalmadimCrinone vajinal jel diye asilamadan 2 gun sra basladim iste. Amin inss hepimiz aliriz kucaqimiza seninde ilk asilamanmi
Him anladim cnm bi problem fln varmi pekiEvet ilk asilamam canım yaklaşık dört senedir olmuyor benim de bebeği m hiç hamile kalmadim